Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Στην Κύπρο ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton!

  05/12/2018 14:48
Στην Κύπρο ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton!

Στην Κύπρο ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton!

  05/12/2018 14:48

Λίγο μετά το μεσημέρι έφτασαν στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πρίγκιπας William και πριγκίπισσα Κάθριν (Kate Middleton).

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σκοπός της επίσκεψης του πριγκιπικού ζεύγους η έμπρακτη στήριξη στο προσωπικό που εργάζεται τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες του.  

kkkk

H τρίωρη παρουσία του πριγκιπικού ζεύγους στις Βάσεις Ακρωτηρίου, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων ΜΜΕ και ειδικότερα βρετανικών, όπως το BBC, ITV, ITN, Channel 4 και Sky News, ενώ το γεγονός θα καλυφθεί και από ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Reuters, το Associated Press και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

000
υυυ
υυυ
 
Δείτε βίντεο!
 
 
Χθες, 4 Δεκεμβρίου, το πριγκιπικό ζεύγος οργάνωσε στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τις οικογένειες και τα παιδιά του προσωπικού των αεροπορικών βάσεων Coningsby και RAF Marham, που βρίσκεται με απόσπαση στις Βρετανικές Βάσεις της Κύπρου.

Σε tweet στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού του Kensington, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αναφέρει "προσδοκούμε αύριο να ταξιδέψουμε στις Βάσεις Ακρωτηρίου, στην Κύπρο και να συναντηθούμε με μαμάδες και μπαμπάδες των παιδιών, που γνωρίσαμε σήμερα. Είμαι σίγουρη ότι θα κατενθουσιαστούν με τις κάρτες και τα δώρα που μας δώσατε να τους μεταφέρουμε"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας