Γιώργος Μαυρίδης: «Άντε στο διάολο μαλ…ες»..! Άντε στο διάολο όλοι μαζί…»

«Δεν είχα ιδέα ποια είναι η Νικολέττα! Όταν την είδα είπα “Παναγίτσα μου”».

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Για την σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πριν ανεβάσω τη φωτογραφία μας είχαν τραβήξει στο αεροδρόμιο και βγήκε σε ένα περιοδικό. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να σου δημιουργήσει πρόβλημα, εμένα προσωπικά ευτυχώς τίποτα. Αλλά μπορεί η κοπέλα που είσαι να έχει κάποιο πρόβλημα, να έχει ο πατέρας της, η μητέρα της. Από τη στιγμή που ανέβασα τη φωτογραφία, ησύχασε το κεφάλι μου γιατί σταμάτησαν όλοι να ασχολούνται. Όσο δεν έδινα αναφορά ήμουν ο περίεργος, με τον σκύλο… Με το που μαθαίνεται κάτι, “στημένο είναι” δεν ικανοποιείται με τίποτα ο άλλος. Με το που την ανεβάζω, “ξεπουλάει τη σχέση του”… Ε, άντε στο διάολο όλοι μαζί…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης…

Ανακάλυψε τις κρυφές κάμερες κι έγινε ακόμα πιο έξαλλος! «Άντε στο διάολο μαλ…ες».

Μία από τις νέες ενότητες στο The 2night Show είναι οι φάρσες που στήνει η παραγωγή στους καλεσμένους. Χθες το βράδυ, ωστόσο, τα πράγματα παραλίγο να ξεφύγουν και να έχουμε… δράματα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης περίμενε στο καμαρίνι και ξαφνικά μια κοπέλα μπήκε μέσα ζητώντας του βοήθεια. Από πίσω ακολούθησε ο υποτιθέμενος σύντροφός της, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Μαυρίδης μπήκε στη μέση και προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, ωστόσο, και ο ίδιος άρχισε να τα …παίρνει στο κρανίο. Η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αλλά ευτυχώς οι δύο ηθοποιοί έφυγαν από το δωμάτιο, πριν αρχίσουν να πέφτουν μπουνιές.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιλογή του να μπει στο Nomads, αλλά και την άρνησή του να παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι. «Υπάρχει περίπτωση όταν σου έκαναν πρόταση να παρουσιάσεις το Nomads να είπες όχι για να αποφύγεις τη σύγκριση με τον Σάκη;», ρώτησε ο Αρναούτογλου.

«Θα μπορούσε οποιοσδήποτε να πει κάτι από τη στιγμή που μπήκα στο Nomads σαν παίκτης. Είχα πάει να δώσω κάτι συνεντεύξεις για τον Δρόμο και όλοι οι δημοσιογράφοι μου έκαναν μία ερώτηση: “Γιατί αφού σε έκαναν πρόταση να παρουσιάσεις το Survivor, δεν το έκανες;”. Και τους λέω γιατί μου κάνετε αυτή την ερώτηση; Εκείνη τη στιγμή που κάναμε τη συνέντευξη, ο άνθρωπος παρουσίαζε το Survivor, οτιδήποτε πω είναι προσβλητικό προς τον άνθρωπο. Και μου πάει στην άλλη ερώτηση “θα το παρουσίαζες;”.

Κι εγώ επειδή είμαι λίγο παραπάνω αφελής και ειλικρινής είπα ότι όχι, δεν θα το παρουσίαζα. Όταν βγήκε αυτό το πράγμα φαινόμουν ότι είμαι υπερβολικός και γιατί το είπε αυτό… Το Survivor έκανε 60%, όταν έδωσα τη συνέντευξη δεν πρέπει καν να είχε ξεκινήσει και βγήκα εγώ ο κομπλεξικός. Γιατί έλεγαν ότι έκανα κωλοτούμπα; Είπα εγώ ποτέ δεν θα πήγαινα για παίκτης; Εγώ είπα ότι δεν θα το παρουσίαζα.

Έρχεται ο άλλος και σου λέει “εσύ έκραζες τον τάδε και τώρα πήγες παίκτης”. Προφανώς ο κόσμος δεν ήξερε για ποιον λόγο πήγα. Ζήτησα να μην μαθευτεί για να είμαστε δίκαιοι, να παίξουμε σωστά. Όλοι αυτοί που κράξανε, βγήκε κανείς να μου πει γιατί δεν πήρα έναν σκασμό λεφτά να πάω στο Nomads; Και έκανα εκπομπή με τους φίλους μου ξανά. Βγήκε ένας να μου πει μπράβο;», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο