Η Μέγκι έκανε την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση για περιοδικό!

Αυτή είναι καριέρα στο Modeling! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Μέγκι Ντρίοποζάρει γυμνή στον φωτογραφικό φακό και αποκαλύπτει όλα όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο του Greece' s Next Top Model. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις κόντρες που είχε δημιουργήσει μέσα στο ριάλιτι μοντέλων αλλά και ρίχνει... αλλού την ευθύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα άλλα κορίτσια υποσυνείδητα μας προκαλούσαν και μας πήγαιναν κόντρα. Υπήρχε ένας αρνητισμός και στα πιο απλά: “Δες πώς άφησε το φλιτζάνι, πώς άφησε το ποτήρι”. Για μένα δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με καμία. Έκρινα πάντα με βάση το παιχνίδι. Και κακά τα ψέματα δεν μπήκα εκεί για να κάνω φιλίες. Εγώ νοιαζόμουν όταν η Εύη ή Μικαέλα δεν τα πήγαιναν καλά σε δοκιμασία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όσο για το... τρολάρισμα που έζησε λόγω των λεκτικών λαθών της κάθε φορά που μιλούσε στην κάμερα, η Μέγκι είπε στο DownTown: «Έγινε θέμα γιατί εγώ δεν είχα πάει σε σχολείο ελληνικό, έχω πάει μόνο σε αγγλόφωνο, και τα ελληνικά τα έμαθα μόνη μου. Τα συντακτικά λάθη που έκανα μέσα στο παιχνίδι -που ήταν πέντε λέξεις, δεν ήταν τόσες πια- ήταν επειδή τα έχω μάθει μόνη μου, από 13 ετών που ήρθα στην Ελλάδα από την Αλβανία».

Δείτε παρακάτω κλικ από τη φωτογράφισή της... 

Ο Γιώργος Κρικοριάν έγινε έξαλλος στον αέρα με όλες τις παίκτριες του Greece’s Next Top Model και ακολούθησε μεγάλη ένταση μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής.

«Αποδεικνύεται ότι ούτε η Μέγκι ούτε τα περισσότερα κορίτσια μπήκαν μέσα στο παιχνίδι για να γίνουν πραγματικά μοντέλα. Μπήκαν για να γίνουν celebrities, για να πάρουν followers, για να γίνουν διάσημες, για να τσιμπήσουν δωράκια από το Instagram και δωρεάν φιάλες στα μαγαζιά! Αυτό βλέπουμε εδώ αυτή τη στιγμή. Αν φωτογραφιζόταν ως μοντέλο για μια καμπάνια θα της έλεγα μπράβο. Αυτή τη στιγμή φωτογραφήθηκε ως ψευτοσελέμπριτι!», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Η τοποθέτησή του αυτή έφερε πολλές και έντονες αντιδράσεις στην πρωινή παρέα…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

 

Tέτοιες δηλώσεις δεν έχουμε ακούσει ποτέ από κανέναν!

«Είναι χυδαιότητα… Ευτυχώς που δεν γράφω» είπε σε έντονο ύφος η Αφροδίτη, ενώ η υπόλοιπη ομάδα του πρωινού είχε «μείνει» με τις δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για τις παίκτριες του GNTM!
Η Μέγκι τόνισε: «Θα μπορούσα να είμαι γκεστ σε μία εκπομπή, να σχολιάζω, όχι όμως να κρατήσω μία εκπομπή»!

Και πρόσθεσε: «Η Ροζάνα μπήκε με μέσον και τώρα που βγήκε από το σπίτι του GNTM θα χαθεί…»

Και τόνισε: «Σφαλιάρα θα ήθελα να δώσω στην Άννα Τσακουρίδου, δε θα έπρεπε να είναι στο ριάλιτι»! «Η Καζαριάν είναι η κλ@ν@@ρ@ του σπιτιού».

Ενώ παραδέχθηκε ότι δε φορά σουτιέν ακόμα και την ώρα που έδινε συνέντευξη. 

Δείτε τα σχόλια του πρωινού αλλά και τις προκλητικές δηλώσεις της Μέγκι!

Οι άκομψες απαντήσεις που έδωσε σε συνέντευξη της στο YouTube προκάλεσαν ταραχή στο Πρωινό, αλλά και έναν ιδιαίτερο διάλογο μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

H παρουσιάστρια τόνισε πως η Μέγκι Ντρίο θα μπορούσε να μην απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις, ενώ ο συνεργάτης της είχε διαφορετική άποψη. «Τι λες τώρα Δημήτρη μου; Όταν απαντάς είναι σαν να το είπε μόνη της! Άρα δεν ξέρεις καλή δημοσιογραφία! Ο δημοσιογράφος ρωτά και ο συνεντευξιαζόμενος από το πώς απαντά χαρακτηρίζεται! Άρα δεν ξέρει να διαχειριστεί τα Μέσα» είπε σε πολύ έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Να σου απαντήσω εγώ που δεν ξέρω δημοσιογραφία… Να σου εξηγήσω… Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»