Η Αλεξανδράκη αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την Μπέλλα και τον Μηλιώνη!

"Υποτιθέμενη φίλη μου... Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος".

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

Επέστρεψε από τη Μαδαγασκάρη και το Nomads και έκανε μία σούπερ σέξι εμφάνιση στην εκπομπή του ANT1, Το πρωινό.

Η Φαίη Σκορδά μόλις την είδε, άρχισε να την χαζεύει και είπε στον σκηνοθέτη της να την δείξει από πάνω έως κάτω… Όταν μάλιστα έκατσε σταυροπόδι, τα πλάνα ήταν… όλα τα λεφτά. Τι της είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μόλις την είδε; 

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Δήμητρα Αλεξανδράκη, Ιωάννα Μπέλλα και στη μέση ο Δημήτρης Μηλιώνης. Τα τρία αυτά πρόσωπα βρέθηκαν στην lifestyle επικαιρότητα μετά από δημοσιεύματα που ήθελαν την Ιωάννα με τον Δημήτρη να κάνουν σχέση, ενώ η Δήμητρα έφυγε για το Nomads.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλα, λύνοντας επιτέλους το μυστήριο.

«Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος.

Η Ιωάννα συνοδευόταν από έναν επιχειρηματία και ο Δημήτρης ήταν πιο πίσω. Στη γιορτή του συνοδευόταν από άλλον επιχειρηματία. Ήταν μια συγκυρία… Επειδή είναι η Ιωάννα και απασχολεί τα ΜΜΕ κι εγώ είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό έγινε όλο αυτό.

Μίλησα με την Ιωάννα Μπέλλα. Της τηλεφώνησα την ημέρα που έφευγε να πάει στην Ταϊλάνδη. Μου είπε «αν είναι δυνατόν, δεν υπάρχει τίποτα»! Δεν είπε σε κάτι ψέμματα, δεν τρέχει κάτι με την Ιωάννα και τον Δημήτρη.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου, είμαστε οικογένεια. Έχουμε πολύ ειλικρινή συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλον, οτιδήποτε και αν συμβεί το λέμε ο ένας στον άλλον. Είμαστε μια χαρά! Θέλω να το λήξω, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη. Εύχομαι η Ιωάννα Μπέλλα να πάει πολύ καλά στον διεθνή διαγωνισμό»!

Μάλιστα τόνισε πως ο αγαπημένος της ήθελε να στείλει εξώδικα για αυτά που γράφτηκαν για εκείνον. Και λίγο πριν το φινάλε του Πρωινού η Δήμητρα έδειξε το μονόπετρο, που της έδωσε ο σύντροφός της μετά την άφιξή της από την Μαδαγασκάρη.

Λέτε να φάμε σύντομα κουφέτα; Δείτε όλα όσα είπε η Δήμητρα!

 

Δεν δίστασε να αποκαλύψει στο Πρωινό που ήταν καλεσμένη τι συνέβη στο ριάλιτι και την έριξε ψυχολογικά.

Το γνωστό μοντέλο ανέφερε ότι είχε κάποια συναισθηματικά με μία φίλη της και αν συνέβαινε κάτι, θα έλεγε μία συγκεκριμένη φράση, όμως η Δήμητρα μπερδεύτηκε… και άλλα κατάλαβε.
Η Δήμητρα είπε: «Είχα πει με την φίλη μου ότι στο έπαθλο επικοινωνίας θα έχουμε διάφορα συναισθηματικά και τα μπέρδεψα. Εγώ κατάλαβα ότι όλα είναι καλά, ενώ η Τζο έλεγε ότι δεν είναι… Το συναισθηματικό ήταν «Η Άιζα είναι ερωτευμένη» και σήμαινε δεν είναι καλά τα πράγματα… και εγώ όμως νόμιζα ότι όλα είναι καλά και ο Δημήτρης μου είναι καλά και του λείπω…»! 

Δείτε το σχετικό βίντεο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»