Στην τηλεόραση θέλει να επιστρέψει ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος!

Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Aνάμεσα σε άλλα μίλησε για τα επαγγελματικά, τα προσωπικά, την οικογένεια του και την εγκεφαλική παράλυση του γιού του Κωνσταντίνου. 

Ο ίδιος παραδέχτηκε ανάμεσα σε άλλα ότι αισθάνεται ενοχές που λόγω της δουλειάς του στερήθηκε ώρες από την παιδική ηλικία των παιδιών του. 

"Οι δουλειές που κάνουμε εμείς είναι πολύ απαιτητικές κι εγώ νιώθω πολλές ενοχές γιατί μεγάλωσαν τα παιδιά μου και σχεδόν δεν το κατάλαβα.. Εργαζόμουν σε δελτία ειδήσεων που ήταν απαιτητικά, σαββατοκύριακα, γιορτές και χάνεις πολλά πράγματα. Πραγματικά χάνεις πολλά πράγματα. Μπορεί να κερδίσεις τις εμπειρίες σε καριέρα αλλά χάνεις…. Δεν μετανιώνω για την αφοσίωση απλώς έχασα διάφορα πράγματα που θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα…. Δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ ούτε τα παιδιά ούτε η γυναίκα μου και είμαι ευγνώμων γιατί έχω μια γυναίκα δίπλα μου που με στηρίζει" είπε. 

Την ίδια ώρα αποκάλυψε πως του έχει λείψει η τηλεόραση και θα ήθελε να επιστρέψει με ένα late night show. "Για να είμαι δίκαιος μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν μου είχε λείψει η τηλεόραση αλλά τώρα τελευταία σκέφτομαι τι θα μπορούσα να κάνω πλέον στην τηλεόραση μετά που θα φύγω από εδώ που είμαι. Θα με ενδιέφερε ένα late night show…" εξήγησε. 

Ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος στη συνέχεια μίλησε για τον γιο του Κωνσταντίνο ο οποίος έχει εγκεφαλική παράλυση αλλά και την προσπάθεια του μέσα από τα νέα του καθήκοντα να βοηθήσει παιδιά και οικογένειες που δίνουν τον ίδιο αγώνα.

"Η πραγματικότητα είναι ότι μέσα από τη δυνατότητα που είχα και στο τιμόνι της πρόνοιας δημιουργούνται κάποιες προϋποθέσεις τώρα ώστε να δημιουργηθούν σπίτια για παιδιά τέτοια είτε οι γονείς τους δεν μπορούν. να μην ιδρυματοποιηθούν αλλά να ζουν σε ένα φυσιολογικό σπίτι.

Ο Κωνσταντίνος έχει εγκεφαλική παράλυση αλλά καταλαβαίνει τα πάντα. Εμείς θυσιάσαμε τρία χρόνια για να εκπαιδευτούμε και να κάνουμε το δικό μας μέρος στο σπίτι, ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Παλέψαμε πολύ με τη γυναίκα μου. Ο Κωνσταντίνος όταν τον κτύπησε η λοίμωξη αυτή δεν το καταλάβαμε ούτε οι εξετάσεις το έδειξαν. Γεννήθηκε με κάποιες συνθήκες όπου εσύ σαν γονιός το καταλαβαίνεις ότι κάτι συμβαίνει. Ύστερα από κάποιες ώρες το μωρό γεννήθηκε και το μωρό δεν έκλαψε.. Τους πρώτους δυο μήνες παλεύαμε να τον κρατήσουμε στη ζωή. Πήγαμε στην Αγγλία και καταφέραμε να τον κρατήσουμε στη ζωή και τότε μας είπαν ότι πρέπει να μεγαλώσει για να δούμε τις συνέπειες. Σήμερα είναι 16 ετών, ένας κούκλος και είναι πανέξυπνος. μπορεί αυτά τα παιδιά να μην μιλούν αλλά όλα τα καταλαβαίνουν" είπε όσον αφορά τον εγκεφαλική παράλυση του γιου του. 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»