Το αστρονομικό ποσό που πήρε ο Αδαμαντίδης για να φύγει από το ένα σχήμα και να πάει σε άλλο! Κράξιμο από τους τραγουδιστές!

Αντέχετε να το δείτε;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μεγάλο ντόρο δημιούργησε ο Θέμης Αδαμαντίδης λίγες μέρες πριν όταν ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σχήμα του North Live Stage όπου τραγουδούσε μαζί με τον Πάνο Καλλίδη και την Ελένη Χατζίδου με αποτέλεσμα το μαγαζί να μείνει στον... αέρα και το το σχήμα να διαλυθεί!

Οι αναρτήσεις και οι κατηγορίες από γνωστούς, από συναδέλφους αλλά και αγνώστους έπεσαν βροχή! 

Όλοι σχεδόν ανεξαιρέτως κατηγόρησαν τον Θέμη Αδαμαντίδη πως δεν σεβάστηκε τίποτα και πως συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά αφού λίγο πριν την εορταστική περίοδο, που αναμένεται όλα τα νυχτερινά μαγαζιά να έχουν κίνηση άφησε πολλές οικογένειες χωρίς δουλειά!

Μάλιστα, ο Πάνος Καλλίδης με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα είχε "χώσει" τότε άγρια στον Θέμη Αδαμαντίδη!

"Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθηνα κ Θέσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθως ο κυριος Αδαμαντιδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψη γιορτών χωρίς δουλειά κ χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού . Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ηξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπεζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη... Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για να δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματια να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!! Υ.Γ Ο ιδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε!!!" είχε γράψει τότε ο Πάνος Καλλίδης κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν θέλει να βλέπει στα μάτια του πλέον τον Θέμη Αδαμαντίδη!

 

Ο τραγουδιστής, ο οποίος αποτελεί αξία για τους θαμώνες και έχει πιστό κοινό που τον ακολουθεί σε όποιο μαγαζί και αν εμφανίζεται, μέχρι τώρα στις συνεργασίες του ήταν άψογος.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δελεάστηκε για να "κρεμάσει" το μαγαζί και το σχήμα του North Live Stage; Με ποιο τρόπο; Μα φυσικά με πολλά χρήματα σύμφωνα με το Vanda's blog του Youweekly!

Ακούγεται λοιπόν, πως ο τραγουδιστής πήρε 150.000 ευρώ για να φύγει από το ένα μαγαζί και να ενταχθεί στο δυναμικό άλλου. 

Και έσκασε το νέο πρόγραμμα του Fever μέσα στο οποίο πρώτο όνομα είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης!

Η ουσία όμως είναι μια... Για τη σεζόν 2018-2019 ο Θέμης Αδαμαντίδης θα είναι στο Fever μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Δήμο Αναστασιάδη ενώ τη θέση του αποχωρήσαντα τραγουδιστή στο North Live Stage πήρε ο Βαλάντης!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»