Top 10 WAGS της Κύπρου

WAGS...  πάει να πει Wives and Girlfriends διάσημων αθλητών. Είναι οι γυναίκες που ξεχωρίζουν στην κερκίδα, βρίσκονται πάντα δίπλα στον καλό τους για να τον επευφημίσουν. Όμορφες αλλά και γνωστές παρουσίες φιγουράρουν στην λίστα με τις top 10 WAGS της Κύπρου.

 

Χριστιάνα Αριστοτέλους 
Είναι το αμόρε του Γιώργου Εφραίμ. Αν και οι δυο τους αρνούνται πεισματικά να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση για τη σχέση τους, είναι πλέον γνωστό πως είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Έχουμε δει πολλές φορές την παρουσιάστρια του «Για σένα» στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, ενώ πρόσφατο ο καλός της, της έκανε μια μεγάλη έκπληξη όταν την επισκέφθηκε στα ξαφνικά στο live του Dansing for you 5. 

 


Στέλλα Χαραλαμπίδη 
Η γλυκιά και εντυπωσιακή σύζυγος του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη είναι πάντα στο πλευρό του και αποτελεί μεγάλη στήριξη για τον άσο του ΑΠΟΕΛ. Την βλέπουμε συχνά στο γήπεδο και μάλιστα μαζί με τις δίδυμες κόρες τους Νέλια και Φένια. 


Μαρία Κορτζιά 
Είναι η εδώ και χρόνια σύντροφος του Πιέρου Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ. Την γνωρίσαμε μετά τη συμμετοχή της στον παγκύπριο διαγωνισμό ομορφιάς του 2013 ενώ τώρα την απολαμβάνουμε στο πλευρό του Κωνσταντίνου Τσιολή στο «Σπασμένο τηλέφωνο» του Σίγμα. 

 

 

Εβελίνα Κυράστα 

Η κόρη του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Κυράστα, παντρεύτηκε τον Μιχάλη Κωνσταντίνου το 2008 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. 

 

Αντιγόνη Μάρκου 
Είναι η σύζυγος του Δημήτρη Χριστοφή, Αντιγόνη Μάρκου. Οι δου τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2013 ενώ δύο χρόνια μετά, το 2015 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. 

Άντρεα Κυριάκου 
Ο Γιώργος Μερκής και η Άντρεα Κυριάκου, είναι ένα από τα hot couples της showbiz. Μετά την μεταγγραφή του ποδοσφαιριστή από τον Απόλλωνα στον ΑΠΟΕΛ, οι δυο τους μετακόμισαν μαζί στη Λευκωσία. 

Ονόφρη Οικονόμου 

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε τον καλό της  Κούλη Παύλου φέτος τον Ιανουάριο του 2016. Ο λόγος για την Ονόφρη Οικονόμου, την αγαπημένη του διεθνή ποδοσφαιριστή που είναι πάντα στο πλευρό του. 

Άντρεα Νικολάου 
Η νεαρή χορεύτρια έχει κλέψει την καρδιά του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Κωνσταντίνου Παναγή. Οι δυο τους είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, με την Άντρεα Νικολάου να βρίσκεται σε κάθε αγώνα στο γήπεδο στηρίζοντας τον καλό της. Δεν σταματά μάλιστα να εκφράζει τον έρωτά της για αυτόν μέσω των social media. 

Ilona Garamvolgyi

Η γνωστή make up artist και ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Tiago Gomez είναι μαζί εδώ και καιρό και αν και έχει γίνει η πρόταση γάμου, οι δυο τους δεν έχουν ακόμη αποφασίσει πότε θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.


Κωνσταντίνα Ευριπίδου 
Η σύζυγος του Νεκτάριου Αλεξάνδρου αν δεν βρεθεί στο γήπεδο, φροντίζει να παρακολουθήσει τον αγώνα από το σπίτι και να ανεβάσει όμορφα posts στηρίζοντας τον αγαπημένο της κάθε λεπτό. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ πρόσφατα έγιναν γονείς, αποκτώντας την κόρη τους Αριάδνη. 

 

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»