Monica Bellucci ετών 54! Θεά στα κόκκινα και με νέο σύντροφο!

Νέος έρωτας, νέα επαγγελματικά σχέδια για την 54χρονη Ιταλίδα θεά

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Βλέποντας τον πρώην σύζυγό της να παντρεύεται ένα μοντέλο 21 ετών, κάθε γυναίκα άνω των 50 θα ένιωθε αυτό το ανεπαίσθητο τσίμπημα ζήλιας. Κάθε γυναίκα εκτός από τη Μόνικα Μπελούτσι. Η όμορφη Ιταλίδα ηθοποιός εξακολουθεί σε ηλικία 54 ετών να κατέχει τον τίτλο της απόλυτης ντίβας του ευρωπαϊκού σινεμά. Και είναι από τις λίγες ηθοποιούς της γενιάς της που παραμένει γοητευτική χωρίς να καταφύγει σε κάποιον πλαστικό χειρουργό.

Η ηθοποιός, ντυμένη με κατακόκκινο φουστάνικαι προκλητικό ντεκολτέ, έδωσε μια συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match» λέγοντας ότι περνά μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Έχει κάνει νέα αρχή στα επαγγελματικά της και μια καινούργια ερωτική σχέση. 

Έχει μάλιστα βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άνδρα που δεν είναι ηθοποιός, ενώ στα επαγγελματικά της ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «10%» που θα προβληθεί στο France 2.

Ψάχνει έναν ... κανονικό άντρα

Το μόνο που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ήταν αυτό! «Ψάχνω για έναν κανονικό άντρα. Αυτόν που θα βγάλει έξω τα σκουπίδια, που θα πληρώσει τους λογαριασμούς και θα αναλάβει όλη την καθημερινότητα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάνω από όλα είμαι μια γυναίκα και μια μητέρα. Ο άνθρωπος λοιπόν με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου δεν κάνει την ίδια δουλειά με μένα, αλλά ταξιδεύει πολύ. Κι ο ρυθμός της καθημερινότητάς του τού επιτρέπει να καταλάβει και τη δική μου», τονίζει στο γαλλικό περιοδικό. 

«Στα 54 μου, ζω ξανά υπέροχα, ελεύθερα. Έχω μια ολοκληρωμένη καριέρα κι όλα όσα έρχονται τώρα είναι το επιπλέον, το μπόνους που λέμε. Έχω μεγαλώσει τις κόρες μου, είναι 14 κι 8 ετών και αρχίζουν να γίνονται αυτόνομες», επισημαίνει η Ιταλίδα ηθοποιός, θεωρώντας πως ελάχιστοι άντρες κατανοούν την ευθύνη της πατρότητας.

Πετυχαίνει τα ζυμαρικά και το τιραμισού

Αποτελεί είδωλο για γυναίκες και άντρες; Η Μπελούτσι απαντάει: «Είστε σοβαροί; Τι νομίζετε; Πως περπατώ πάνω στο νερό; Όταν ήμουν νεότερη, ναι, τότε ήταν πιο πιθανό να προκαλώ δέος στους άντρες. Σήμερα όμως, με τις λίγες ρυτίδες και τις ατέλειές μου, τους προξενώ λιγότερο φόβο. Δεν είμαι πια μωρό αλλά μια ώριμη γυναίκα» που, όπως λέει, «δεν είμαι ο καλύτερος μάγειρας στον κόσμο, αλλά οι κόρες μου δεν πέθαναν ποτέ από την πείνα. Ούτε οι καλεσμένοι μου. Κάνω υπέροχα ζυμαρικά και τιραμισού».

Για το #MeToo

Η Μπελούτσι δεν ξεχνά να αναφερθεί και στο κίνημα #MeToo, του οποίου υπήρξε σταθερή υπέρμαχος εδώ κι ένα χρόνο υποστηρίζοντας πως «φυσικά, υπάρχουν άντρες που με ελκύουν. Μερικές φορές όμως αυτοί είναι άτομα τα οποία, επειδή έχουν πολλή δύναμη στα χέρια τους, πιστεύουν ότι επιτρέπονται τα πάντα, οπότε αυτομάτως σταματούν να με απασχολούν». Ωστόσο, σπεύδει να παραδεχτεί πως «είναι περιττό να κατηγοριοποιούμε και να στιγματίζουμε. Όλοι οι άνδρες δεν είναι βίαιοι. Επίσης, ορισμένες γυναίκες είναι βίαιες».

Στα 51 της (πριν τρία χρόνια) η Μόνικα Μπελούτσι είχε φωτογραφηθεί γυμνή σε μία πισίνα για το Paris Match και τότε στην προώθηση της ταινίας του Μποντ «Spectre» είχε απαντήσει για τον χωρισμό της με τον Βενσάν Κασέλ:

«Η εικόνα μου ζει τη ζωή της, εγώ τη δική μου. Σαν ηθοποιός έχω μια δημόσια εικόνα. Σαν γυναίκα, έχω ανάγκη να κρατάω τον μυστικό μου κήπο για να προστατεύομαι και για να προστατεύω τα παιδιά μου. Βλέπετε αυτή την κούκλα με ένα χρυσό φόρεμα και μάσκα νεκρού που βρίσκεται στο τζάκι μου; Την αγόρασα στο Μεξικό, όταν κάναμε την διαφήμιση της ταινίας Τζέιμς Μποντ. Για τους Μεξικανούς, αυτή η κούκλα συμβολίζει τη μεγαλύτερη γιορτή τους, τη γιορτή των νεκρών, με την οποία ξεκινάει, εξάλλου, και η ταινία Spectre. Είναι το τέλος και η νέα αρχή. Ακριβώς όπως νιώθω κι εγώ αυτή τη στιγμή...».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια