Το σχόλιο του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρία Κορινθίου ως Αλίκη!

Η Μαρία Κορινθίου θα ενσαρκώσει το ρόλο της «Κατερινιώς» στη παράσταση «Η Νεράιδα και το παλικάρι». Ένα ρόλο που αγαπήσαμε μέσω της Αλίκης Βουγιουκλάκη. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Για τις ανάγκες της παράστασης η ηθοποιός προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της. Όπως σας έχουμε γράψει, μαζί με τον σκηνοθέτη της παράστασης, πήρε την απόφαση να βάψει τα μαλλιά της ξανθά, έτσι ώστε να έρθει πιο κοντά στο “Κατερινιώ”. 

Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα τουρμπάνι, ώστε να κρύψει την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Εντούτοις, οι δημοσιογράφοι κατάλαβαν ότι η ίδια έβαψε τα μαλλιά της ξανθά για τις ανάγκες του ρόλου της και δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για το γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέλοντας να το αποφύγει όμως, απάντησε: «Λοιπόν είναι ώρα να φύγω, είναι ώρα να πηγαίνω, θα τα πούμε θα τα δούμε … θα δούμε»! Τελικά η αποκάλυψη έγινε μέσω του περιοδικού Down Town, κάθως η Μαρία Κορινθίου πόζαρε για πρώτη φορά ξανθιά για το εξώφυλλο του περιοδικού.  Μάλιστα, στον τίτλο, γράφει: «Σοκάρομαι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη». Όπως θα δείτε είναι μια τεράστια αλλαγή, η οποία ταιριάζει στη Μαρία!

Το πρωί της Τετάρτης οι συνετελεστές της παράστασης βρέθηκαν στα Χανιά για να γυρίσουν το τρέιλερ της παράστασης. Η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε μέσω Insta Stories σχετικά βίντεο και την είδαμε ως “Κατερινιώ”. Την ίδια στιγμή, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολίασε την αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Κορινθίου. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ του το εξώφυλλο της ηθοποιού στο Down Town και στη λεζάντα, έγραψε με νόημα: «Αυτό. Πραγματικά επιτέλους!!!».

Την Μαρία Κορινθίου λοιπόν που έγινε Αλίκη Βυγιουκλάκη σχολίασαν και ένας από την παρέα ξεστόμισε: «Σαν την τσικνοπέμπτη είναι»! Πώς προσπάθησε να το πάρει πίσω αυτό που είπε;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρω1νό:

Και η Κατερίνα Γερονικολού και η Μαρία Κορινθίου θα κάνουν δύο ρόλους που υποδύθηκε πρώτη η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» και κάνει τη Λίζα Πετροβασίλη, ανέφερε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" για τη Μαρία κορινθίου που υποδύεται το Κατερινιώ στη «Νεράιοα και το Παλικάρι» : «Είναι πάρα πολύ όμορφη ως ξανθιά η Μαρία Κορινθίου. Εύχομαι τα καλύτερα στην παράσταση. Οι προσεγγίσεις είναι διαφορετικές από κάθε σκηνοθέτη. Είναι μια πολύ ωραία προσπάθεια. Το δικό μας το εγχείρημα προς το παρόν έχει πολύ μεγάλη επιτυχία και είμαστε πολύ χαρούμενοι και γεμάτοι. Δεν είμαστε ανταγωνιστές, είμαστε συνάδελφοι. Δεν υπήρξε σαν θέμα να γίνω ξανθιά ποτέ για μας. Αλλά δε σημαίνει κάτι αυτό. Ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο για την παράστασή του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»