Η κατάθεση που έδωσαν στην αστυνομία ο πατέρας του και η σύζυγός του Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα!

Κατάθεση στην αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τις συνθήκες της εκτέλεσης του Γιάννη Μακρή, έδωσαν η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα και ο πατέρας του άτυχου επιχειρηματία.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Δευτέρας, αρκετές ώρες μετά την κηδεία του 46χρονου, τα στελέχη της ασφάλειας κάλεσαν για κατάθεση τη Βικτώρια Καρύδα και τον πατέρα του Γιάννη Μακρή.

Οι δυο τους ωστόσο δεν διαφώτισαν καθόλου τις έρευνες των αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Βικτώρια Καρύδα, η σύζυγός του επιχειρηματία, ανέφερε ότι αγνοεί το παρελθόν του στην Αυστραλία, ενώ γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Και ο πατέρας του παράλληλα, έδωσε ελάχιστες πληροφορίες για τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν στην Αυστραλία.

O έφηβος γιος του Γιάννη Μακρή,  ο οποίος ζει μόνιμα στην Αυστραλία, φοβήθηκε να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα για την κηδεία, ενώ πλέον δεν χρησιμοποιεί το όνομα του πατέρα του.

Ο σορός του Γιάννη Μακρή θα ταφεί στην Αυστραλία μέχρι το τέλος της εβδομάδας

"Eισαγόμενος φαίνεται πως είναι ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή".

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δολοφονίας του.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής μιλούν για έναν έμπειρο πληρωμένο δολοφόνο.  Κι αυτό το αποδίδουν στις κινήσεις ακριβείας που εκτέλεσε το βράδυ της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία. 

Τον πυροβόλησε το θύμα αρχικά τέσσερις φορές και στη συνέχεια αφού είδε πως ο 46χρονος ζούσε και προσπαθούσε να διαφύγει, τον πλησίασε και τον αποτελείωσε.

Μάλιστα από την ΕΛΑΣ αναφέρουν πως ο άγνωστος, μέχρι στιγμής, δεν αποκλείεται να κάλυπτε το πρόσωπό του με μάσκα σιλικόνης, προκειμένου να μην αφήσει κανένα περιθώριο αναγνώρισής του ενώ στη συνέχεια εκτιμάται πως διέφυγε για το εξωτερικό, προκειμένου να χαθούν τα ίχνη του.

Οι έρευνες για το κίνητρο 

Στη Μύκονο και την Αυστραλία αναζητούν οι αστυνομικοί τα κίνητρα για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή. Από τη μία είτε τα «ανοίγματα» του επιχειρηματία στη Μύκονο με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης είτε οι ανοιχτοί λογαριασμοί στην Αυστραλία, όπου διατηρούσε επιχειρήσεις φαίνεται πως κρύβουν το μυστικό για το συμβόλαιο θανάτου του 46χρονου.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο 46χρονος είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών στην Αυστραλία και είχε φυλακιστεί για δύο χρόνια και τρεις μήνες. Είχε μπει, επίσης, στο «κάδρο» των υπόπτων για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Φαντί Ιμπραήμ, που είναι αδελφός του Τζον Ιμπραήμ. Με τον τελευταίο, προτού οι σχέσεις του διαταραχθούν, διατηρούσαν δημοφιλές κλαμπ στο Σίδνεϊ. Με βάση τα ίδια Μέσα Ενημέρωσης, μάλιστα, ο 46χρονος με τα αδέλφια Ιμπραήμ φέρονται να τα είχαν «σπάσει» εξαιτίας χρέους υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που ανερχόταν στο ποσό των 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας. Ανάμεσά τους είχε αναπτυχθεί «βεντέτα» με τον Φαντί Ιμπραήμ να έχει κατηγορηθεί μαζί με άλλους δύο για σχεδιαζόμενη δολοφονία του Γιάννη Μακρή μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου του 2009.

Μάλιστα, πριν από οκτώ χρόνια είχε υπάρξει θερµό επεισόδιο στο νησί των ανέμων, όταν είχε συναντήσει παλιούς συνεργάτες του από την Αυστραλία. Τυχαία είχαν συναντηθεί στην πτέρυγα VIP γνωστού κλαµπ της Μυκόνου και δεν είχαν αργήσει να έρθουν στα χέρια, µε αποτέλεσµα να γίνουν πρωτοσέλιδο στα Μέσα Ενηµέρωσης της Αυστραλίας. Σύµφωνα µε αυστραλιανά δηµοσιεύµατα, ο 46χρονος είχε σκοτεινό και γεµάτο µυστήριο παρελθόν, από το οποίο επιθυµούσε να απεµπλακεί. Ο ίδιος, µάλιστα, πριν από εννέα χρόνια σε συνέντευξή του στην εφηµερίδα «Herald» της Αυστραλίας είχε δηλώσει: «∆εν έχω πια καµία σχέση µε τον υπόκοσµο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»