H Μπαλατσινού έκραξε τον Ουγγαρέζο! Τον στόλισε με όλα τα κοσμητικά γιατί είπε οn air για την σχέση της!

Έξαλλη η Τζένη Μπαλατσινού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Η σκληρή απάντηση μετά τις φήμες για νέα σχέση! Έξαλλος και ο Ουγγαρέζος! Το δημόσιο άδειασμα της Σκορδά για τη Μπαλατσινού! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Είναι 10 χρόνια νεότερος, είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!”, είπε στο Πρωινό Ant1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας για την Τζένη Μπαλατσινού και τη φημολογούμενη σχέση της.

Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού εθεάθη στη μηχανή ενός γοητευτικού άντρα, με τον οποίο δείπνησαν μαζί το βράδυ της Κυριακής, ενώ το βράδυ του Σαββάτου είχαν διασκεδάσει σε γνωστό μπαρ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος.

 

Σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό: «Ο άνθρωπος που έχει έρθει πολύ κοντά στην Τζένη Μπαλατσινού, τους βγάλαμε φωτογραφία χθες το βράδυ που τη συνόδευσε για φαγητό. Ήταν και το Σάββατο μαζί. Ο άνθρωπος αυτός μένει εκτός Αθηνών, το Σάββατο διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ του Κολωνακίου, είναι 10 χρόνια νεότερος. Είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!».

Όπως καταλαβαίνεις, βέβαια, τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, έκαναν έξαλλη την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μάλιστα έστειλε μήνυμα κόλαφο μέσω του Instagram της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δημήτρης Ουγγαρέζος: δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το «έγκριτο» ρεπορτάζ του όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ…

Είναι θλιβερό Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε.

Η έφεσή σου προς την μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου».

 

 

Έμμεση απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από την Τζένη Μπαλατσινού, έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό.

Ο παρουσιαστής, μετά την αποκάλυψη πως η Ειρήνη Κολιδά επιστρέφει με δική της εκπομπή στο ΣΚΑΙ, απάντησε στην ξανθιά παρουσιάστρια. 

"Σήμερα δεν έχω για να ξεκινήσετε να λέτε, ούτε να μου απαντάτε στο Instagram. Ήρεμα, μια εκπομπούλα όμορφη, όλα καλά", είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά άνοιξε το θέμα, ώστε να τοποθετήσουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και να κάνουν κάποιες διευκρινήσεις γι’ αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή:

Φαίη: Έχω ένα information να σας πω, ότι ο κύριος που ήταν στη μηχανή, ο οδηγός με την Τζένη Μπαλατσινού, είναι φίλος της.

Δημήτρης: Καλά κάνεις και το λες, μας το είπε πολύ καλά χθες και η Τζένη και την ευχαριστούμε.

Φαίη: Καλά μη σοβαρεύεις…

Δημήτρης: Σοβαρεύω γιατί εμείς δεν μιλήσαμε για δεσμό. Προσέχω πάρα πολύ τα λόγια μου, δόξα τω Θεώ ξέρω ελληνικά και είπα πάρα πολύ συγκεκριμένα πράγματα…

Φαίη: Ότι θα σε πετύχει και θα σου ρίξει μπουνιά ο κύριος με τα μούσκουλα!

Δημήτρης: Κοροϊδέψαμε τη φωτογραφία ότι είναι σκοτεινή και ότι δεν προκύπτει τίποτα από αυτή, είπαμε ότι έχουν έρθει κοντά και ότι δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι όλο αυτό. Περίμενα μια πιο διακριτική διαχείριση γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο, δεν μίλησα για κανέναν δεσμό.

Φαίη: Σε πειράζει που το έθιξα;

Δημήτρης: Είμαι λίγο εύθικτος αυτή την περίοδο, με συγχωρείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο