Έγινε της Αποκαλύψεως! Η Ιωαννίδου κάρφωσε την Ναταλία και τον Ζησάκη!

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Dot όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τη Ναταλία Γερμανού και τον Ευθύμη Ζησάκη.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Πολλά ακούστηκαν αρχικά για την αποχώρηση του Ευθύμη Ζησάκη από τη θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Stop», αφού ο ηθοποιός βρέθηκε εκτός μετά και την επίσημη φωτογράφιση για την προώθηση της. Ο ίδιος ο Γιώργος Βάλαρης είχε δηλώσει σε σχετική ερώτηση πως υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες. Η Μαρία Ιωαννίδου η οποία πρωταγωνιστεί επίσης στην παράσταση που ετοιμάζεται απάντησε σχετικά με την αλλαγή του πρωταγωνιστή αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο…

«Ο Ευθύμης Ζησάκης δεν έφυγε από το «Μαριχουάνα Stop», τον φύγανε. Δεν ήταν συνεπής. Δεν μπορούσε να είναι συνεπής. Ο Ζησάκης είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα και πολύ καλό παιδί. Και ήταν και παρτενέρ μου στο έργο και το γούσταρα πάρα πολύ. Και σαν ωραίο παιδί το γούσταρα. Δεν μπορούσε να είναι συνεπής. Και μην ακούω διάφορα πως έφυγε. Αφού έκλαιγε που έφυγε. Δεν μπορούσε ο Βάλαρης να τον κρατήσει. Ο άνθρωπος βάζει τα εκατομμύρια του, βάζει τα λεφτά του, βάζει κόπο, χρόνο, ψυχή, πάθος, την περιουσία του. Γιατί ; Κρίμα. Κρίμα και σε εμάς. Μου λέει σέβομαι και εσένα Μαρία που είσαι συνεπής και είσαι επαγγελματίας. Συνέπεια, δεν είχε συνέπεια ο Ζησάκης, κρίμα», ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.

 

H ηθοποιός ρωτήθηκε πόσο χρονών ήταν στο «Μαριχουάνα Stop» και εκείνη απάντησε ότι δεν θέλει να πει γιατί «μετά αρχίζουν και κάνουν συνδυασμούς … Είναι αγένεια να κάνουν προσθέσεις στην ηλικία μου. Ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία, έχει την ηλικία του ταλέντου του… Είμαι μία ώριμη γυναίκα αλλά αφού είμαι καλλιτέχνης πρέπει αυτό να προστατεύεται»!

Τι είπε όταν ρωτήθηκε ότι εάν googlάρουμε την ηλικία της δεν την βρίσκουμε; «Δεν μου αρέσει να λέω την ηλικία μου γιατί μετά το συνειδητοποιώ και νιώθω μεγάλη»

Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αποκάλυψε πως εκείνη ήταν η αιτία που η Ναταλία και ο πατέρας ήρθαν πιο κοντά.

«Η Ναταλία δεν υπήρξε ποτέ παιδί μου αλλά ήμουν σαν η μεγαλύτερη αδελφή της γιατί τη γνώρισα πολύ μικρή στα 18 μου. Τότε δεν ένιωθα μητρικά αισθήματα για εκείνη γιατί ήμασταν μικρές και οι δύο, παίζαμε…τώρα όμως έχω. Ίσως ενστικτωδώς συνέβη αυτό γιατί τη βοήθησα, γιατί η μαμά της ήταν χωρισμένη με τον Φρέντυ και εκείνη ζούσε με τη γιαγιά τη μητέρα του Φρέντυ. Τότε τους έφερε πιο κοντά και κάθε Δευτέρα που δεν είχα θέατρο είπα να έρχεται να τρώμε όλοι μαζί σπίτι μας για να τη φέρω πιο κοντά με τον μπαμπά της και την έφερα. Κι αυτό μου λέει η Ναταλία ότι μου το χρωστάει. Από τότε που μπήκα στη ζωή του Φρέντυ η Ναταλία ήρθε πιο κοντά με τον μπαμπά της», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Μαρίας Ιωαννίδου

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος