H κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και εγγονή της Λάσκαρη και του Λυκουρέζου ξέσπασε για όλα!

Τα σχόλια για το θάνατο του πατέρα της, η ενόχληση και το ξέσπασμα στο Πρωινό! Ατάκα – μαχαιριά για την οικογένειά της!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ζένια Μπονάτσου πραγματοποίησε την πρώτη ζωντανή τηλεοπτική της εμφάνιση στο Πρωινό, το μεσημέρι της Πέμπτης. Μαζί με την Φαίη Σκορδά μίλησαν για πολλά σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή κουβέντα.

H Ζένια Μπονάτσου, η οποία κάνει τα πρώτα βήματα στο θέατρο και συμμετέχει στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο θέατρο Ήβη!

Η Ζένια μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση, τόνισε πως θα ήθελε πολύ να ήταν η γιαγιά της Ζωή Λάσκαρη και ο πατέρας της, Βλάσσης Μπονάτσος ανάμεσα στους θεατές και να την καμαρώσουν. 

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα της, που διαισθάνθηκε ότι θα πεθάνει και υπογράμμισε «Επειδή υπάρχουν σχόλια ότι πέθανε από άλλα αίτια, ενώ εγώ ξεκαθάρισα τι συνέβη και ο κόσμος καλύτερα να γνωρίζει και μετά να μιλά. Το τι έκανε στη ζωή του είναι άλλο πράγμα…».

Και στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντας στην Φαίη Σκορδά: «Όταν εγώ διαβάζω σχόλια ότι ήταν επιλογή του πατέρα μου να αφήσει την οικογένειά του, επειδή έκανε κάποια πράγματα… τα βλέπω στο you tube τα σχόλια, τα βλέπω από μικρή και με ενοχλούν και θέλω να πω την αλήθεια για να μην λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Το τι έκανε στη ζωή του, ήταν επιλογή του. Το να αφήσει ένα παιδί και μία γυναίκα στα καλά καθούμενα δεν ήταν επιλογή του, επειδή ήταν ροκ… Και στα τελευταία του είχε σοβαρέψει πάρα πολύ… από όσα μου είχαν πει.»!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Ζένια!

 

Ένα ιδιαίτερο σημείο της συνέντευξης, ήταν όταν η Ζένια Μπονάτσου αναφέρθηκε στις «ζεστές» στιγμές που έζησαν όλοι μαζί σαν οικογένεια, τα χρόνια που ακολούθησαν μετά τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, σε μια προσπάθεια να συμπαρασταθούν ο ένας στον άλλον. Κάπου εκεί δημιουργήθηκε μια …άβολη στιγμή.

«Μετά τον θάνατο του πατέρα μου ήρθαμε όλοι πιο κοντά σαν οικογένεια. Με τη μάνα μου πήγαμε και μείναμε στο Πόρτο Ράφτη μετά, ήμασταν όλοι. Κι εγώ με τη μάνα μου και ο παππούς με τη γιαγιά, όλοι μαζί βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον ώστε κάπως να καλύψουμε την απώλεια. Αφοσιώθηκαν πολύ σε μένα και η μητέρα μου και η γιαγιά και ο παππούς. Ο παππούς με πήγαινε από εδώ και από εκεί συνέχεια. Ήταν όλοι με μένα κι εγώ με αυτούς. Το βρίσκω δύσκολο στις μέρες μας να είναι όλη η οικογένεια μαζί, ένα ζεστό σπίτι, μια ζεστή αγκαλιά. Αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν. Δεν ισχύει αυτό πια», είπε η Ζένια Μπονάτσου.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να ξεκινήσει την υποκριτική και πώς το ανακοίνωσε στην οικογένειά της.

Η μητέρα της το πήρε σχετικά χαλαρά, όμως η γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη, την… τρόμαξε. «Μου είπε “Είσαι σίγουρη ότι θες να το κάνεις αυτό;”». Η Ζένια πάντα με τη βοήθεια της οικογένειάς της τα κατάφερε, όμως εξακολουθεί να έχει ένα μεγάλο παράπονο.

«Το έκανα και τελείωσα, απλά δεν πρόλαβε να με δει…», δήλωσε για τη Ζωή Λάσκαρη και στη συνέχεια εξήγησε:

«Στη σχολή κάθε τέλος της χρονιάς, στις εξετάσεις μας κάναμε την παρουσίαση. Κάτι που μου έχει μείνει είναι ότι δεν είχα πει ποτέ στη γιαγιά μου να έρθει να με δει… Φοβόμουν, δεν ήθελα να με κρίνει όσο ήμουν σε πρόωρο στάδιο. Και έτσι δεν με είδε ποτέ. Φταίω εγώ σε αυτό».

Δείτε το βίντεο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο