Η Κύπρια μπαλαρίνα μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Μπουγιούρη!

Ήταν μαζί σχεδόν 3 1/2 χρόνια όμως οι καταστάσεις, τα εμπόδια και τελικά η κρίση που χτύπησε τη σχέση τους, οδήγησε σε οριστικό χωρισμό! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο λόγος για το τέλος της σχέσης του Παναγιώτη Μπουγιούρη με τη Κλέλια Μενελάου, απόφαση που είναι οριστική, όπως αποκάλυψε η ίδια η χορεύτρια κλασικού μπαλέτου στη Realnews, μετά από τρία χρόνια ευτυχισμένης κοινής πορείας με τον γνωστό ηθοποιό.

«Ο χρόνος που πέρασε έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Εγώ ήμουν Αθήνα, εκείνος στην Κύπρο, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να βρισκόμαστε», δηλώνει η όμορφη μπαλαρίνα. Οπως παραδέχεται, η απόσταση που μπήκε ανάμεσά τους ήταν η αιτία που η σχέση τους οδηγήθηκε σε κρίση. Μια σχέση που από πέρυσι τον Οκτώβριο άρχισε να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί, παρόλο που αργότερα, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, ο ίδιος ο Παναγιώτης δήλωνε ότι «με την Κλέλια είμαστε μια χαρά».

Οπως αποδείχτηκε με το πέρασμα του χρόνου, οι δυο τους δεν παρέδωσαν... τα όπλα έτσι εύκολα και σίγουρα προσπάθησαν αρκετές φορές να επανέλθουν στο σημείο που βρίσκονταν όταν πρωτογνωρίστηκαν. Ο έρωτάς τους, όμως, άρχισε να δοκιμάζεται λόγω της απόστασης που τους χώριζε και τους κρατούσε μακριά. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης βρισκόταν για μεγάλα διαστήματα στην Κύπρο λόγω γυρισμάτων στη σειρά που πρωταγωνιστούσε, ενώ η Κλέλια έμενε μόνιμα στην Αθήνα όπου και εργαζόταν.

Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαν να φανταστούν μια τέτοια εξέλιξη στα επαγγελματικά τους που δυσκόλεψε την προσωπική τους ζωή, αφού η όμορφη χορεύτρια κατάγεται από το Νησί της Αφροδίτης. Λόγω των συγκεκριμένων συνθηκών, η επικοινωνία τους ήταν πλέον πολύ δύσκολη, μέχρι που ήρθε η κρίση ανάμεσά τους για να τους φέρει αντιμέτωπους με τη σκληρή αλήθεια.

Ο χωρισμός φάνταζε ως η μόνη λύση. Ετσι, κάποια στιγμή αποφάσισαν να τη δουν κατάματα και να πάρουν την απόφαση να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες, ο χωρισμός τους δεν έγινε σε άσχημο κλίμα. Οσο για τις πρόσφατες δηλώσεις του Παναγιώτη Μπουγιούρη ότι συνεχίζει να είναι ζευγάρι με την Κλέλια Μενελάου, η όμορφη μπαλαρίνα απαντά: «Δεν ξέρω πότε έδωσε τη συνέντευξη ο Παναγιώτης, η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε μαζί. Είναι οριστικό».

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες η Κλέλια ήταν στην Κύπρο, καθώς βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί το πατρικό της. Η ίδια, ωστόσο ακόμη δεν έχει κατασταλάξει επαγγελματικά, αφού τώρα συζητάει τις προτάσεις που έχει δεχθεί.«Θα συνεχίσω να μένω στην Αθήνα», δηλώνει, αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της και προσθέτει: «Δεν υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου. Σιγά σιγά. Δεν έχω ανάγκη τώρα να βρω κάτι. Αυτή τη στιγμή θέλω να κατασταλάξω στη δουλειά μου και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Οσο για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, τον απολαμβάνουμε ήδη στον ρόλο του Φίλιππου, στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Επιστροφή», η οποία θα συνεχιστεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Παράλληλα, ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γαλάτεια», που προβάλλεται στο Sigma

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»