Η Melania κάνει στριπτίζ στο Οβάλ Γραφείο ενώ o Trump ξεκατινιάζεται στο twitter με την πορνοστάρ πρώην του!

Δείτε το βίντεο, που μιλά για αυτό, όλος ο πλανήτης! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εκπρόσωπος της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, κάλεσε σε μποϊκοτάζ του ράπερ Τ.Ι., ο οποίος γύρισε βίντεο όπου μια σωσία της απεικονίζεται να κάνει στριπτίζ στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

Σε βίντεο για την προώθηση του νέου του δίσκου, μια γυναίκα – σωσίας της Μελάνια Τραμπ εμφανίζεται να μπαίνει στο γραφείο, φορώντας σακάκι που έγραφε «I really don’t care, do u?», παραπέμποντας στο σακάκι που φορούσε η πρώτη κυρία νωρίτερα μέσα στο έτος, κατά την επίσκεψή της σε παιδιά μεταναστών στο Τέξας. Στη συνέχεια κάνει στριπτίζ.

 

«Πώς μπορεί να είναι αποδεκτό αυτό;» έγραψε η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, στο Twitter, συνοδεύοντας το tweet με τα hashtags #disgusting (αηδιαστικό) και #boycottT.I.

Όπως αναφέρει το Fox News, ο Τ.Ι., το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Κλίφορντ Χάρις, έγραψε στο Twitter «Dear 45, I aint’ Kanye», πριν κοινοποιήσει το βίντεο. Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί ανάρτηση στο Instagram όπου έλεγε ότι δεν θα συνεργαστεί άλλο με τον ράπερ Kanye West, που δηλώνει υποστηρικτής του Τραμπ.

Σε δήλωσή της στο Fox News η Γκρίσαμ είπε πως «είτε σας αρέσει είτε όχι, είναι η Πρώτη Κυρία και μιλάμε για τον Λευκό Οίκο. Δείχνει έλλειψη σεβασμού και είναι αηδιαστικό να τη δείχνουν έτσι εξαιτίας της πολιτικής».

Πρόσφατα η Μελάνια Τραμπ είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο ABC News πως νιώθει «σαν ο άνθρωπος που δέχεται το μεγαλύτερο bullying στον κόσμο».

 
Την ίδια ώρα ο άντρας της επιδόθηκε σε «ξεκατίνιασμα» μέσω Twitter με την Στόρμι Ντάνιελς σε άλλο ένα επεισόδιο της κόντρας των δύο με αφορμή τις κατηγορίες της πορνοστάρ για τη σχέση που είχε με τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ όταν αυτός δεν ήταν στον Λευκό Οίκο.

Με αφορμή δικαστική απόφαση που απέρριπτε αγωγή για δυσφήμιση από τη Στόρμι Ντάνιελς, ο Τραμπ της επιτέθηκε φραστικά μέσω της προσφιλής στον ίδιο μεθόδου της ανάρτησης στο Twitter χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «αλογομούρα».

«Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της Στόρμι Ντάνιελς κατά Τραμπ (επικαλούμενος επικεφαλίδα του Fox News). Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απάτη!» έγραψε ο Τραμπ
 

 

Η απάντηση της Στόρμι Ντάνιελς ήρθε με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο ύφος καθώς στη δική της ανάρτηση χρησιμοποίησε τον όρο «μικρός» (tiny) σε μια προφανή παραπομπή των όσων έχει γράψει η ίδια στο βιβλίο της αλλά και όσων έκανε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ για το μέγεθος του ανδρισμού του Αμερικανού προέδρου. Η πορνοστάρ, μάλιστα, έδωσε πληρωμένη έμμεση απάντηση και στα περί «αλογομούρας» κατηγορώντας τον Τραμπ για ροπή προς την κτηνοβασία αφού έκανε σεξ μαζί της.
 

«Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον πρόεδρο. Εκτός από τα... κουσούρια του επιδεικνύει μίσος για τις γυναίκες και απώλεια αυτοελέγχου στο Twitter ξανά. Και πιθανότατα και μια ροπή προς την κτηνοβασία. Αποδέχομαι την πρόκληση, μικρέ»
 
Τα όσα έγραψε η Ντάνιελς αλλά και το γεγονός ότι η ανάρτησή της πήρε δεκάδες χιλιάδες retweet και like δεν πτόησαν ωστόσο τον πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος ρωτήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο Associated Press όταν ρωτήθηκε αν είναι πρέπον να προσβάλεις το παρουσιαστικό μιας γυναίκας εκείνος απάντησε για το χαρακτηρισμό «αλογομούρα», «μπορείς να το πάρεις όπως θέλεις».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor