Η Μεσσαροπούλου ρίχνει λαδί στην φωτιά με τον Ουγγαρέζο και την αναζωπυρώνει! Ο Καπουτζίδης τους απαντά on air!

 
Ξεκίνησε πραγματικός πόλεμος! Μετά την δήλωση Καπουτζίδη, το ξέσπασμα Ουγγαρέζου και την αιχμηρή απάντηση του ηθοποιού, η Τίνα Μεσσαροπούλου ρίχνει λαδί στην φωτιά και την αναζωπυρώνει! Και της απαντά on air!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα που ξέσπασε την Τρίτη ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη και τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Τίνα Μεσσαροπούλου. Η τοποθέτηση που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για το bullying στο Ελλάδα έχεις ταλέντο προκάλεσε ένα μη αναμενόμενο σχόλιο από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος τον κατηγόρησε για λογοκρισία και παρεμβάσεις την περίοδο που και οι δύο εργάζονταν στο Mega.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός απάντησε στη συνέχεια με κείμενό του στο Instagram, αναφέροντας και το όνομα της Τίνας Μεσσαροπούλου, η οποία δίχως να κατονομάσει το πρόσωπο, μίλησε την περασμένη Κυριακή για κάποιον πολύ γνωστό που είχε ζητήσει από το κανάλι να την απολύσουν.

Μέσα από το Happy Day της Τετάρτης, η Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε τη δική της απάντηση, οδηγώντας την κόντρα ένα βήμα παραπέρα: «Δεν κατονόμασα ποτέ τον κ. Καπουτζίδη, δεν είπα ποτέ ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός και δεν θα το κάνω ποτέ! Ποτέ δεν θα το κάνω! Βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο, να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά στο κινητό μου, θεωρώντας ότι είναι αυτός. Με πήρε τηλέφωνο, δεν τον πρόλαβα και τον πήρα μετά εγώ. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι πολύ όμορφα, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά. Είπε ότι θα κινηθεί νομικά αλλά δεν ξέρω πώς στοιχειοθετείται κάτι τέτοιο, όταν εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα και έχει τελειώσει και μια νομική ο κύριος Καπουτζίδης.

Επειδή έγινε λόγος για ομοφοβικό σχόλιο, εγώ θα σας πω ποιο είναι το «ομοφοβικό» μου σχόλιο και το αφήνω στην κρίση του καθενός από εκεί και πέρα. Είχε γίνει ένα μεγάλο θέμα τότε από τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για το ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές, ήταν η Μαριέλλα Σαββίδου η οποία εξέφρασε μια άποψη και είπα «Ελπίζω με την ίδια θέρμη που υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα των gay, να υπερασπίζεσαι και τα δικαιώματα των straight ανθρώπων». Αυτό ήταν το «ομοφοβικό» μου σχόλιο. Το αν είμαι ομοφοβική ή όχι αυτό φαίνεται από τους φίλους μου, από τις παρέες μου, από την πορεία μου».

Στη φωλιά των Κου Κου, μετά από επικοινωνία που είχαν οι συντελεστές της εκπομπής με τον γνωστό σεναριογράφο και ηθοποιό, για το επίμαχο περιστατικό που είχε συμβεί στο Mega, τα πράγματα ίσως είναι λίγο διαφορετικά από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε τα εξής: «Μας είπε ότι για την συγκεκριμένη εκπομπή ενημερώθηκε ο ίδιος από μια φωτογραφία που είχε δει στα social media του Mega. Όταν είδε τη συγκεκριμένη ανάρτηση κι αφού προηγουμένως γνώριζε ότι θα παίξει την παγκόσμια ημέρα κατά του bullying -έτσι πίστευε μέχρι τότε- επικοινώνησε ο ίδιος και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και με τον Πέτρο Μπούτο και την Έλενα Κατραβά και τους είπε ότι δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη του να παιχτεί μια τέτοια εκπομπή τη συγκεκριμένη μέρα. Προσέξτε όμως ποια είναι η διαφορά…

Η συγκεκριμένη εκπομπή είχε ήδη προβληθεί πράγμα που αμέσως σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να ζητήσει να κοπεί, από τη στιγμή που είχε ήδη προβληθεί στον αέρα του Mega. Η εκπομπή είχε παίξει, αυτό είναι σαφές!

Τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει τη νομική οδό και μου είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος ότι αν κάποιος ισχυριστεί επώνυμα ότι ζήτησε την απόλυσή του, επειδή αυτό προφανώς είναι πάρα πολύ εύκολο να αποδειχτεί ότι δεν ισχύει και ότι ήταν ένα τεράστιο ψέμα, θα κινηθεί νομικά. Έχω δική μου πληροφόρηση ότι υπάρχουν στελέχη του Mega που μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό».

Στην τοποθέτηση που έκανε ο Κρατερός Κατσούλης στη συνέχεια, είπε τα εξής: «Άρα αυτά που λέει ο φίλος μας ο Δημήτρης, νομίζω ότι τον αφήνουν λίγο εκτεθειμένο. Επιπλέον, είναι τουλάχιστον ατυχές και τελείως λάθος στιγμή, πιθανές προσωπικές τριβές ή κόντρες που έχουν συμβεί στο παρελθόν για οποιονδήποτε λόγο, να βγαίνουν στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώντας ως αφορμή μια τέτοια στάση την οποία κάθε άνθρωπος οφείλει να επικροτήσει. Δημήτρη θα έπρεπε να βρεις έναν άλλον τρόπο να επιλύσεις τις διαφορές σου με τον Γιώργο».

Συνέχεια στην κόντρα του με την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε μιλώντας τηλεφωνικά στη "Φωλιά των Κου Κου" ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός απάντησε στα όσα είπε η τηλεκριτικός το πρωί της Τετάρτης στο "Happy Day", ενώ αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Για την κυρία Μεσσαροπούλου να πω το εξής. Σήμερα το πρωί είπε ψέματα ότι δεν με κατονόμασε ποτέ. Ξεχνάει ότι το 2016 μετά την παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ, έγραψε στη στήλη της, ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν διαφωνεί κάποιος δημοσιογράφος μαζί του, ζητάει να απολυθεί. Τότε συμβουλεύτηκα δικηγόρο και σκέφτηκα να κινηθώ νομικά. Και τότε δεν το έκανα. Λέω ας δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Άνθρωπος που γράφω είμαι. Τους διαβάζω τους κριτικούς. Από αυτούς που διαβάζω θεωρώ ότι είναι και η χειρότερη. Με το λιγότερο ταλέντο. Δεν της έχω καμία εκτίμηση, ούτως ή άλλως. Προχθές και ενώ ξέρω ότι θα βγει η εκπομπή με το παιδί και το bullying, βλέπω ότι ξαναλέει σε συνέντευξη, ότι κάποιος ζήτησε να την απολύσουν. Και κάνει σόου στην τηλεόραση.

Την πήρα τηλέφωνο. Μιλήσαμε πολύ άσχημα. Φώναζα, φώναζε. Πιστεύω φώναζα περισσότερο. Όσο τα για τα υβριστικά μηνύματα; Αυτό που της είπα είναι ότι μέσα της έχει μίσος και μαυρίλα. Που το πιστεύω. Και ότι την έχω και χεσμ@νη. Αυτό είναι που την έβρισα και την απείλησα. Η ίδια μάλιστα μου έγραψε πως θα αποκαλύψει τι άνθρωπος είμαι», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»