Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Δεν έχεις ξαναδεί την Αριστοτέλους έξαλλη! Το κατάφερε follower της!

  27/09/2018 11:54
Δεν έχεις ξαναδεί την Αριστοτέλους έξαλλη! Το κατάφερε follower της!

Δεν έχεις ξαναδεί την Αριστοτέλους έξαλλη! Το κατάφερε follower της!

  27/09/2018 11:54
Η απάντηση της Χριστιάνας που μας άφησε με το στόμα ανοικτό!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν μας έχει συνηθίσει σε αιχμηρές απαντήσεις. Το ύφος της είναι συνήθως γλυκό και μειλίχιο, ειδικά όταν αφορά τηλεθεατές της.
 
Αυτή την φορά όμως πρέπει πραγματικά να την ενόχλησε το σχόλιο follower της, που της απάντησε και μας άφησε με το στόμα ανοικτό! Την έβαλε στην θέση της, με τρόπο, μετά από την επίθεση που δέχτηκε από αυτήν.
 
Δεν την άφησε αναπάντητη αν και φρόντισαν για αυτήν πριν από αυτή δεκάδες ακόλουθοι της.
 
Η εν λόγω κοπέλα μπήκε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και τη έγραψε σχόλιο σε φωτογραφία, λέγοντας: «Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, είμαστε στο 2018 και είναι η μοναδική παρουσιάστρια που δεν ξέρει να μιλά αγγλικά και πριν λίγες μέρες προσπάθησες να μιλήσεις σε μια εκπομπή και απλά ήταν γελοίο, αν έχεις απάντηση δώσε την εδώ αλλά σιγουρά θα με κάνεις μπλοκ είναι η εύκολη λύση για σένα….»
 
Να σημειωθεί οτι το κορίτσι που κάνει την συγκεκριμένη επίθεση για τα αγγλικά της παρουσιάστρια δεν έγραφε ούτε στα αγγλικά, ούτε στα ελληνικά, αλλά σε greeklish
 

Η Χριστιάνα δεν έμεινε με τα χέρια δεμένα, της απάντησε με τον πιο ενδιαφέρον και αποστομωτικό τρόπο:
«Aγαπημένη μου φίλη, που το προφίλ σου μυρίζει από μακριά ότι είναι φτιαχτό, να σου απαντήσω.. θα αρχίσω από το γεγονός ότι δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να σε κάνω μπλοκ, και θα συνεχίσω με το ότι δεν χρειάζεται να δικαιολογηθώ αλλά ούτε και να απολογηθώ επειδή τα αγγλικά μου ομολογουμένως είναι λίγα. Σου εύχομαι στη ζωή σου εσύ να είσαι σε όλα άψογη για να μην έχεις παράπονο και από τον εαυτό σου. εγώ αντί να παλεύω να είμαι άψογη επιλεγώ να είμαι απλά ο εαυτός μου. καλή συνέχεια να έχεις…»
 
 
Δείτε την φωτογραφία!
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας