O Μαυρίδης μίλησε για πρώτη φορά! Ο λόγος που σκοτώθηκαν με τον Τανιμανίδη!

«Αν ξεκινήσεις να κάνεις δουλειά με έναν φίλο και τελικά η φιλία μεταφράζεται στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, δεν ήσουν ποτέ φίλος. Εσύ κρατάς το νούμερο κι εγώ συνεχίζω τη ζωή μου»

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε σε διλήμματα στο e-daily.gr, όπου ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”. Ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται να ρίχνει τα καρφιά του στον άλλοτε κολλητό του φίλο και συνεργάτη, τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Αυτό που λέει μια παροιμία “μην κάνεις με φίλους δουλειές” το θεωρώ λάθος. Καλό είναι να κάνεις δουλειές με φίλους γιατί όταν κάνεις δουλειά με έναν φίλο, καταλαβαίνεις πραγματικά αν είναι φίλος. Για μένα η φιλία είναι κάτι πολύ σοβαρό. Αν ξεκινήσεις να κάνεις δουλειά με έναν φίλο και τελικά η φιλία μεταφράζεται στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, δεν ήσουν ποτέ φίλος. Εσύ κρατάς το νούμερο κι εγώ συνεχίζω τη ζωή μου. Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Ξέρουμε ότι η πλευρά Τανιμανίδη έχει βοηθήσει και σε προσωπικά θέματα την πλευρά Μαυρίδη, αυτό το γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ και μένει μέχρι εδώ».

Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στο e-daily, όσον αφορά τη δουλειά και τη φιλία, και προβλήθηκαν στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζει να πετάει σπόντες για τον πρώην κολλητό, συνεργάτη, φίλο του επιστήθιο, για τον Σάκη Τανιμανίδη. Είναι σποντάρα! Πρώτη φορά, για μένα, μιλάει τόσο σκληρά. Δηλαδή, λέει ότι η φιλία δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός. Όσοι ξέρουμε λίγο τα πράγματα εντός τηλεόρασης, ξέρουμε ότι το πρόβλημα μεταξύ τους ήταν τι γίνεται με το World Party, που στην πορεία πήρε πολλή δημοσιότητα, που πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης…

Ο Τανιμανίδης λέει “θα κάνω το World Party”, δεν το δέχτηκε κανένα κανάλι και λέει “το χρηματοδοτώ, γίνομαι παραγωγός”, έτσι ξεκίνησε. Και παίρνει μαζί τον φίλο του από το τατουατζίδικο και τον κάνει παρουσιαστή. Όταν αυτό κάνει επιτυχία, για μένα, ο παραγωγός που είχε την ιδέα και ρίχνει και τα πρώτα χρήματα είναι αυτός που θα καθορίσει και τους μισθούς όλων.

Δεν ξέρω ακριβώς τι είχε γίνει μεταξύ τους, ξέρουν τα παιδιά. Όμως ξέρουμε ότι η πλευρά Τανιμανίδη έχει βοηθήσει και σε προσωπικά θέματα την πλευρά Μαυρίδη, αυτό το γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ και μένει μέχρι εδώ. Όπως επίσης ξέρουμε ότι ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον και αυτό φυσικά το βλέπετε κι εσείς», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»