Νύφη η Μαντώ Γαστεράτου με δημιουργία κορυφαίας Κύπριας σχεδιάστριας μόδας!

Το νυφικό – υπερπαραγωγή με τα 40.000 κρύσταλλα Swarovski! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ανάβυσσο η Μαντώ Γαστεράτου και έλαμπε από ευτυχία.

Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα πριγκιπικό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η καλή της φίλη και διάσημη σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Έχοντας περπατήσει πολλές φορές στην πασαρέλα με νυφικά, η Μαντώ φαίνεται να μην δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να διαλέξει τι ήταν αυτό που ήθελε να φορέσει το δικό της γάμο.

Έτσι, εμπιστεύτηκε την Στάλω Θεοδώρου –για την οποία έχει κάνει και πασαρέλα με νυφικά- και επέλεξε ένα κομμάτι haute couture με 40.000 κεντημένα κρύσταλλα  Swarovski και πέπλο τεσσάρων μέτρων!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα η ίδια η σχεδιάστρια είχε αποκαλύψει για το νυφικό της Μαντώς: «Έχω δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κομμάτι υψηλής ραπτικής που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά της. Είναι φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα, συνδυασμένο με ιταλικό κιπούρ, σε γεωμετρικά και μπαρόκ μοτίβα. Συνοδεύεται από χειροποίητο πέπλο μήκους 4 μέτρων. Eχει κεντηθεί στο χέρι με 40.000 κρύσταλλα Swarovski σε διάφορα μεγέθη.  Χρειάστηκαν 200 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί».

Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νίκο στον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο, σε μια ρομαντική τελετή πλάι στο κύμα.

Αύτη είναι η πρώτη φωτογραφία της Μαντώς με το νυφικό της, λίγη ώρα πριν η παρουσιάστρια φτάσει στην εκκλησία για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Χαμογελαστή και πιο όμορφη από ποτέ, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Πήγαν λοιπόν στο εντυπωσιακό γαμήλιο πάρτι που είχαν ετοιμάσει και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τον χορό τους! Η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να λάμπει από χαρά και η ευτυχία της δεν κρυβόταν που ήταν στο πλευρό του αγαπημένου της, Νίκου.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει πολλές φωτογραφίες από το event, αλλά και βίντεο από τη γαμήλια δεξίωση και τον επικό χορό του ζευγαριού!

Η Μαντώ, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ήταν από τις πιο όμορφες νύφες που έχουμε δει, ενώ το καλόγουστο νυφικό που έβαλε στην εκκλησία, είναι της σχεδιάστριας Στάλως Θεοδώρου, και το δεύτερο που φόρεσε στη δεξίωση αποτελεί δημιουργία της στενής της φίλης Μπάγια Αντωνοπούλου, που είναι ιδιοκτήτρια ατελιέ Αζί με την μητέρα της.

Η ίδια η Μπάγια ανέλαβε μάλιστα και ρόλο κουμπάρας, ενώ φρόντισε να μοιραστεί μαζί μας το παθιασμένο τάνγκο του ζευγαριού!

 
Αμέσως μετά την ρομαντική τελετή, ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στο Κτήμα Χατζή, όπου το νεόνυμφο ζεύγος διασκέδασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες
 
 
Η Μαντώ Γαστεράτου για την δεξίωση επέλεξε να φορέσει μία άκρως σέξι δημιουργία του Atelie Rene, ένα άσπρο κοντό φόρεμα το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.
 

Πολλοί καλεσμένοι αναρωτήθηκαν γιατί απουσίαζε μία πρώην συνεργάτιδά της.

Ο λόγος για την... Τζένη Μελιτά, η οποία δεν βρέθηκε στον γάμο της Μαντώς Γαστεράτου και προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς μιας και πέρυσι τις είδαμε στο Πρωινό και δήλωναν κολλητές φίλες στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1! 
Η Τζένη δεν πήγε και όπως φαίνεται η φιλία των δύο κοριτσιών ανήκει στο στο παρελθόν, καθώς η Τζένη δεν ήταν καλεσμένη στο γάμο.

Και επειδή έγινε χαμός στο instagram και πολλοί την ρώτησαν γιατί δεν βρέθηκε στο μυστήριο, η Τζένη απάντησε στο Instagram: “Δεν ήμουν καλεσμένη” και έλυσε την απορία όλων!

 

 

Γιατί η φίλη και κολλητή της, τουλάχιστον όπως είχαμε δει στην τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια, Τζένη Μελιτά, έλαμψε δια της απουσίας της.

«Εφόσον δεν την κάλεσε είναι μαλωμένες, ξεκάθαρα!», τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό, πριν δούμε το βίντεο με τις ευτυχισμένες τηλεοπτικές στιγμές των δύο κοριτσιών στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Αυτά τα κορίτσια δεν είχαν ανταγωνισμό κι εμένα αυτό μου άρεσε. Η μία νοιαζόταν για την άλλη».

Η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τη συνεργάτιδά της τι συνέβη και δεν πήγε τελικά στον γάμο της φίλης της, Μαντώς Γαστεράτου.

Η Τζένη Μελιτά είπε συγκινημένη: «Αισθάνομαι περίεργα… Εγώ θα πω, θα πήγαινα με όλη μου την καρδιά στον γάμο της Μαντώς, αν ήμουν καλεσμένη. Με όλη μου την καρδιά και την αγάπη… δεν ήμουν, «να ζήσουν»! Δε θα πούμε σε κανέναν ποιον να καλέσει στον γάμο του… να είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι οι δυο τους. Θα πούμε κάποια στιγμή για αυτή την όμορφη σχέση… πιέστηκα… Μου έστειλαν τόσα μηνύματα, με ρωτούσε ο κόσμος και δεν γινόταν να μην απαντήσω. Να μην πω την αλήθεια μου»!

Δείτε το σχετικό βίντεο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»