O λαμπερός γάμος του Αντώνη Ρέμου & της Υβόννης Μπόσνιακ!

Ο Αντώνης Ρέμος παντρεύτηκε σε έναν γάμο ρομαντικό τη γυναίκα της ζωής του, Υβόννη Μπόσνιακ. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η τελετή έγινε δίπλα στη λίμνη στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη που ήταν ένας από τους τέσσερις κουμπάρους. To ζευγάρι επιβιβάστηκε σε βάρκα μετά τον γάμο μαζί με την κόρη του, Ελένη που ήταν παρανυφάκι. 

Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση με το ζευγάρι να χορεύει αγκαλιά και στη συνέχεια να κόβει την τούρτα. 

Η Υβόννη Μπόσνιακ άλλαξε τουλάχιστον δύο νυφικά σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχουν διαρρέυσει ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κομψό κοστούμι με παπιγιόν.

Αμέσως μετά ο γαμπρός χόρεψε ζεϊμπέκικο και τους «επώνυμους» φίλους του να τον χειροκροτούν. Επέλεξε το κομμάτι της Πίτσας Παπαδοπούλου «Θα κάνω ότι μου αρέσει».

Το παρών έδωσαν και πολλά αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου, που ανέβηκαν φυσικά στο μεγάλο stage που στήθηκε για να τραγουδήσουν και δεκάδες επώνυμοι. Μαζί τους τραγούδησε και ο νιόπαντρος Αντώνης Ρέμος -ανάμεσα σε πολλά και τις δικές του αγαπημένες επιτυχίες- αλλά και ο Eros Ramazzotti που ήρθε από την Ιταλία για τον γάμο του φίλου του. Το γλέντι στήθηκε από νωρίς και κράτησε μέχρι τις 7 το πρωί. 

Τον Ιταλό τραγουδιστή συνόδευε η σύζυγός του, Marica Pellegrinelli που εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που διασκεδάζουν οι Έλληνες και μάλιστα μοιράστηκε στιγμιότυπα από το γάμο στα social media της.

Το ζευγάρι είχε όμως μια ακόμα έκπληξη για τους καλεσμένους του αφού στο πάρτι εμφανίστηκε και ο διάσημος Τούρκος χασάπης Nusret Gokce ή αλλιώς Salt Bae.

Ο Nusret δεν έμεινε άπραγος αλλά του είχαν φτιάξει ειδικό χώρο για να… ψήσει. Έτσι, ο Τούρκος χασάπης έβγαλε το σακάκι του και μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει για όλους τους καλεσμένους λαχταριστά μπιφτέκια!

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο από τον γάμο... Ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να συμφιλιώσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλουμε τον Γιώργο Λιάγκα και το έκανε μπροστά στους καλεσμένους του στη δεξίωση του γάμου του. 

Ο τραγουδιστής είναι αδελφικός φίλος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον είχε στενοχωρήσει η κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα. Τους φώναξε και τους δύο στην πίστα και έλυσε τις διαφορές τους μπροστά στον κόσμο φέρνοντας τους βέβαια σε αμηχανία.

«Πες γιατί έκανες επίθεση στον αδελφό μου;», ρώτησε ο γαμπρός τον Γιώργο Λιάγκα. «Για να έχει ενδιαφέρον η ζωή μας. Τώρα θα κάνουμε μαζί εκπομπή, θα μας πάρει εδώ στον Alpha στον Κοντομηνά να κάνουμε εκπομπή μαζί με τον Γρηγόρη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Να ξέρετε ότι σας αγαπάω και τους δύο πάρα πάρα πολύ», είπε ο τραγουδιστής ενώ τους ζήτησε να τα βρουν.

Δείτε τι ακολούθησε στο παρακάτω βίντεο:

Αξίζει να σημειώσει κανείς πως ο Αντώνης αλλά και η Υβόννη είχαν εκφράσει στους καλεσμένους τους την επιθυμία να μην διαρρεύσει καμιά φωτογραφία ή video από το γάμο τους, κάτι το οποίο τελικά δεν εισακούστηκε από τους καλεσμένους, οι οποίοι ανέβασαν πολλά στιγμιότυπα από το γάμο στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Θανάση Ευθυμιάδη: «Σκεφτόμουν μήπως έχεις πάθει κάτι... Συγχώρα με»
Τέρενς Κουίκ: «Όπως ο πατέρας μου δεν έδωσε σημασία για εμένα, έτσι κι εγώ δεν έδωσα σε εκείνον»
Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Άλεξ Παναγή, τη βραδιά που κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου τη #Eurovision
Ο Hovig, μετά την επιτυχία στην παρουσίαση της #Eurovision, γιόρτασε το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου του!
Ατύχημα για την Ντορέττα Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια των προβών της
Δικάζεται σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την υπόθεση της εκδικητικής πορνογραφίας
Γρηγόρης Πετράκος: «Με τη Θεοφανία Παπαθωμά, δεν υπάρχει νέα συνθήκη. Είμαστε μια φυσιολογική οικογένεια»
Η σπάνια φωτογραφία της Ήβης Αδάμου με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη!
Πέτρος Συρίγος: «Η κόρη μου ήπιε νερό στη θάλασσα και ήταν ένα στάδιο πριν από την ανάνηψη»
Γιάννης Κουκουράκης: «Είπαν ότι είμαι βίζιτα, μακάρι να μπορούσα και να είχα οικόπεδα στην Μύκονο τώρα»