Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η πρώτη συνέντευξη της Ηλέκτρας Φωτιάδου εφ' όλης της ύλης!

  14/09/2018 15:04
Η πρώτη συνέντευξη της Ηλέκτρας Φωτιάδου εφ όλης της ύλης!

Η πρώτη συνέντευξη της Ηλέκτρας Φωτιάδου εφ' όλης της ύλης!

  14/09/2018 15:04
Στην εκπομπή "Όλα καλά" βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Ηλέκτρα Φωτιάδου.
 
 
Aρχικά η Ηλέκτρα μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή και το νέο της ρόλο στην σειρά "Γαλάτεια", σημειώνοντας ότι δεν δυσκολέυτηκε να πει το "ναι" στην συμμετοχή της στην σειρά. "Είναι ωραίο να μελετάς μια άλλη εποχή και είναι πιο ενδιαφέρον από το να κάνεις κάτι σύγχρονο" είπε.

Αφού εξήγησε πως δεν φαντάζεται τον εαυτό της σε κάτι άλλο εκτός από την ηθοποιία, εξήγησε πως άργησε να αντιληφθεί ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και παραδέχτηκε πως ούτε στην καριέρα της ούτε στην προσωπική της ζωή θα άλλαζε κάτι. 
 
Η ίδια στην ερώτηση τι θεωρεί bullying εξήγησε ότι μπορεί να έχει πολλές μορφές.
 
«Θεωρώ ότι το να ξεχωρίζουμε τις γυναίκες και τους άντρες στην δουλειά, όπως και την ερώτηση αν έβαλες βάρος ή αν αδυνάτισες bullying» είπε.
 
Ανάμεσα σε άλλα παραδέχτηκε ότι δέχεται φλερτ, ενώ εξήγησε πως προτιμά το θέατρο από την τηλεόραση. Το ψέμα είναι αυτό που δεν μπορεί να ανεχθεί ενώ απάντησε αν αισθάνθηκε αδικημένη στο χώρο.
 
«Αισθάνθηκα αδικημένη στο χώρο.  Όταν ήμουν στον ΘΟΚ σου έλεγαν ότι θα παίξεις αυτό τον ρόλο. Μπορεί να μην ήθελες να  παίξεις αυτό τον ρόλο και να μην σου δινόταν η ευκαιρία για κάτι άλλο» είπε και συμπλήρωσε «αλλά δεν θέλω να κλαίγομαι και στον ΘΟΚ που ήμουν είχα καλές εμπειρίες και καλούς ρόλους».
 
Τέλος εξήγησε τι σημαίνει για την ίδια ο όρος επιτυχία. «Επιτυχία για μένα είναι σε κάθε μου ρόλο να είμαι διαφορετική, σοβαρή, να το κάνω επιτυχημένα, να έχω καλούς συνεργάτες και να περνώ καλά στο γύρισμα. Στόχος μου είναι εγώ να εξελίσσσομαι ως ηθοποιός» κατέληξε.
 
 
Διαβάστε επίσης:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας