Η on air συγκλονιστική εξομολόγηση της Θέκλας «Με έδειρε, με έσπασε στο ξύλο»

Η απίστευτη εξομολόγηση καρδίας της Θέκλας Πετρίδου!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Αυτή η γυναίκα έχει ένα μαγικό  τρόπο να σου μεταφέρει μηνύματα ζωής με τον πιο παραστατικό, ωμό και άμεσο τρόπο, δίνοντας σου παραδείγματα από την ζωή της, αφενός για να σε συγκλονίσει και αφετέρου να σε προβληματίσει!
 
Η εθνική μας ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου στην σημερινή της εκπομπή έκανε ακόμα μια μεγάλη παραδοχή για τον εαυτό της και την ζωή της, δίνοντας έτσι ο καλύτερο παράδειγμα σε όσες ή όσους έχουν ανάλογες εμπειρίες.
 
Αποκάλυψε την τραυματική της εμπειρία με την βία, όταν στο παρελθόν ένας πολύ ελκυστικός  σύντροφος της, υπηρξε υπερμετρα βίαιος στην συμπεριφορά του απέναντι της και όλη την διαδρομή μέχρι την ψυχική και σωματική απελευθέρωση της!
 
Χαρακτηριστικά είπε: «Εγώ σταμάτησα τον φαύλο κύκλο της βίας, όταν στα 28 μου είχα μια σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος με έλκυε πάρα πολύ, αταίριαστο για μένα, όπως αντιλαμβάνομαι εκ των υστέρων, αλλά τότε ήταν τόσο μεγάλη η έλξη, ο οποίος ήταν βίαιος, με έδειρε και με έσπασε στο ξύλο 24 του Μάρτη το 2014 εκεί ήταν και η τελική στιγμή που αντιλήφθηκα ότι έχω θέμα με την βία και πήγα στον ψυχολόγο και του είπα σάσε με…»
 
 

Εξάλλου σε πρόσφατη συνέντευξη της στο στο περιοδικό Down Town η αγαπημένη ψυχολόγος, αποκάλυψε ότι ως παιδάκι υπήρξε θύμα σωματικής βίας.

Όπως είπε, ο πατέρας της την έδερνε με βίτσα και συρματόσχοινο κι αυτή το υπέμενε, μέχρι που αποφάσισε να κάνει την εφηβικη επανάσταση της.

Η ίδια, έκανε χρόνια να τον συγχωρέσει. Ο πατέρας της είναι ιερέας και στο παρελθόν έχει βρεθεί καλεσμένος στο πλευρό της Θέκλας στην εκπομπή της. Σήμερα οι σχέσεις τους είναι αριστες!

«Έχουμε κάνει ώρες συζητήσεων, αναλύσαμε τα πάντα, τον αγαπώ και με αγαπά βαθιά. Μου έχει ζητήσει ειλικρινά “συγνώμη” και τον έχω συγχωρέσει, επειδή κατάλαβα τα αίτια αυτής της συμπεριφοράς.»
 
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή για την ενδοοικογενειακή βία και τα χρήσιμα μηνύματα που πέρασε στο τηλεοπτικό κοινό η Θέκλα και οι συνεργάτες της!
 
 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Καινούργιου & στολίζει την Μαλέσκου - Όσα είπε για την Κύπρο