Όλη η αλήθεια για την υγειά της εμβληματικής Ειρήνης Παππά!

Η Ντέπυ Γκολεμά κοινοποίησε ότι η Ειρήνη Παππά είναι καθηλωμένη με Αλτσχάιμερ στο κρεβάτι, ο Ψινάκης την πέθανε και οργισμένος ο ανιψιός της Μανούσος Μανουσάκης τους ξεμπροστιάζει!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Ντέπη Γκολεμά, η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της ερήμην της καθώς το μυαλό της έχει νικηθεί από το Αλτσχάιμερ, καθηλωμένη στο κρεβάτι. «Mια αρρώστια που δεν σου δίνει καν το δικαίωμα των αναμνήσεων της ζωής σου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.



Συγκεκριμένα, η Ντέπη Γκολεμά έγραψε:

«Σήμερα η Ειρήνη Παπά, καθηλωμένη στο κρεβάτι με πάλλευκα μαλλιά είναι 92 ετών. τα γιόρτασε χθες ερήμην της, μια και το μυαλό της έχει από μόνο του διαγράψει την υπέροχη ζωή της. Η Ελληνίδα θεά, Ρωμιά αλλά και Ρωμαία όπως έλεγε, (μια και θεωρούσε τη Ρώμη δεύτερο σπίτι της) που γύρισε το κόσμο έδειξε παντού τις αρχαίες τραγωδίες που τόσο τις άρεσαν, έγινε σταρ του Χόλυγουντ, με δεκάδες βραβεία και υποψηφιότητες, γενναία και περήφανη σαν Ελληνίδα νικήθηκε από μια αρρώστια τη χειρότερη κατά τη γνώμη μου, το Αλτζχάιμερ.

Μια αρρώστια που δεν σου δίνει καν το δικαίωμα των αναμνήσεων της Ζωής σου. να επιλέγεις εσύ καθώς γερνάς, πια σβήνεις, ποιά κρατάς στα βάθη της ψυχής σου. τα θυμούνται οι άλλοι για λογαριασμό σου..... Πόσο όμορφη, πόσο Δωρική, πόσο γενναία, πόσο ταλαντούχα. Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά.....»

Με βάση την πιο πάνω ανάρτηση ο Ηλίας Ψινάκης έκανε στο Instagram ενα πολύ κακόγουστο σχόλιο για την Ειρήνη Παππά, ουσιαστικά "πεθαίνοντάς" την.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα και μάνατζερ ανέβασε μία φωτογραφία με την ηθοποιό και έγραψε ένα τρυφερό μεν σχόλιο για το..."φευγιό" της, την ώρα που η Ειρήνη Παππά ζει και παλεύει με το αλτσχάιμερ.

Μετά την κατακραυγή ο Ηλίας Ψινάκης κατέβαζε τη φωτογραφία.

Μετά από όλη την έκταση που πήρε το θέμα ο πασίγνωστος σκηνοθέτης των επιτυχιών και ανιψιός της ηθοποιού, Μανούσος Μανουσάκης προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους!

Άστοχες φήμες χαρακτηρίζει ο ανιψιός της Ειρήνης Παππά, Μανούσος Μανουσάκης όσα γράφονται τα τελευταία 24ωρα και αφορούν την υγεία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας ηθοποιού.

 

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης τόνισε: «Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφουν. Πριν από λίγη ώρα μίλησα μαζί της. Είναι μια χαρά η Ειρήνη.  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες άστοχες φήμες. Η Ειρήνη είναι ένα ζωντανό σύμβολο της Ελλάδας. Επιλέγει που θα πάει και που δεν θα πάει».

Σε ερώτηση για το αν ισχύει η πληροφορία ότι η σπουδαία ηθοποιός έχει χτυπηθεί από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε: «Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Εδώ γράφουν ότι υπάρχουν Αρειανοί γύρω μας και ότι κατοικούν στα έγκατα της γης Γκρέμλινς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»