Τανιμανίδης husband and wife! The day after

Το γαμήλιο ταξίδι, οι λεπτομέρειες του νυφικού που μοιράστηκε η Σήλια Κριθαριώτη, ο απίστευτος αριθμός των likes στις αναρτήσεις του ζευγαριού και τα μηνύματα αγάπης!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο γάμος της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη έλαβε τέλος με τις καλύτερες ευχές και όλους τους καλεσμένους να μιλούν για ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ζευγάρι φάνηκε να απολαμβάνει κάθε στιγμή του γάμου του καθώς και το διάστημα πριν και μετά από αυτόν. Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα ήταν πολύ χαλαροί και μόνος τους στόχος ήταν να περάσουν όλοι καλά, να διασκεδάσουν και να τους μείνει αξέχαστη η δική τους ημέρα.

Φυσικά η υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτόν τον γάμο. 
Η όμορφη Χριστίνα είχε δηλώσει ότι το νυφικό της θα ήταν δημιουργία του διάσημου οίκου και ήταν πολύ χαρούμενη για αυτό, ενώ το φόρεμα ήταν μεγάλη έκπληξη για όλους, καθώς δεν είχε αποκαλυφθεί η παραμικρή λεπτομέρεια μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για το λαμπερό φόρεμα χρειάστηκαν εκατοντάδες ώρες κεντήματος στο χέρι με χειροποίητα μοτίφ λουλουδιών και κρύσταλλα Swarovski. Αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το ολοκέντητο κορσάζ με την αποκαλυπτική πλάτη, στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και κοράλλια που έδωσαν μια ανάλαφρη αίσθηση στη δημιουργία. Τη γαμήλια δημιουργία ολοκλήρωσε η ολοκέντητη μεταξωτή κουάφ με λουλούδια και κρύσταλλα Swarovski.

Το νυφικό από μεταξωτή οργάντζα αποτέλεσε ιδιαίτερο project για όλη την ομάδα της Σίλιας Κριθαριώτη, που συντέλεσαν στη δημιουργία του, ενώ έδωσαν τις πιο θερμές ευχές στην όμορφη νύφη δηλώνοντας στο λογαριασμό του οίκου στο Instagram « Είναι ελληνικό έθιμο ότι όσο περισσότερο κέντημα έχει το νυφικό, τόσο καρπερός θα είναι και ο γάμος».

Η επιλογή του οίκου για τη δημιουργία του νυφικού φορέματος δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο οίκος έχει ντύσει στο πρόσφατο παρελθόν μερικές από τις πιο διάσημες νύφες, όπως την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού και την εκρηκτική Κάτια Ζυγούλη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σάκης και Χριστίνα είναι έτοιμοι τώρα να απολαύσουν το ταξίδι του μέλιτος. Το ζευγάρι αναχωρεί την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου για την Ιρλανδία με σκοπό να εξερευνήσει κάθε γνωιά του νησιού της βορειοδυτικής Ευρώπης.

Οι δυο τους αγαπούν πολύ τα ταξίδια και όπως έχουν δηλώσει και στο παρελθόν θέλουν να ταξιδεύουν συνεχώς και να γυρίσουν τον κόσμο (ο Σάκης για δεύτερη φορά αφού με το Word Party ταξίδεψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο).

Ανυπομονούμε να δούμε νέες φωτογραφίες τους από το ταξίδι του μέλιτος.

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν ε το ζευγάρι έχει έντονο το συναίσθημα της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους, πήρε μία απόφαση.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μεγάλο μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό τους, που έχουν δώσει στους καλεσμένους τους για το γάμο τους θα διατεθεί για τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής.

Μάλιστα, τις ημέρες της μεγάλης εθνικής τραγωδίας διέκοψαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και επισκέφθηκαν το Μάτι, συζητώντας με τους πυρόπληκτους της περιοχής που έχασαν τα δικά τους πρόσωπα αλλά και κάηκαν τα σπίτια τους. 


Η Χριστίνα Μπόμπα μετά τον γάμο της, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram, δύο στιγμιότυπα.
Στο ένα βλέπουμε να κοιτά τα ονόματα των φίλων της που σβήστηκαν στην γόβα της και σχολίασε: «Για να δούμε ποια ονόματα σβήστηκαν από το παπούτσι μου; ??
Και στα δικά σας κορίτσια!
Πιστέψτε με... αξίζει και με το παραπάνω!

Επισης, σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την αγάπη σας, κάνατε αυτή την ξεχωριστή μας μέρα ακόμα πιο χαρούμενη και γεμάτη θετικά vibes!»

 

Και μία ακόμα φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και είναι στιγμιότυπο από το γαμήλιο γλέντι, στο οποίο βλέπουμε τον Σάκη Τανιμανίδη να χορεύει ζεϊμπέκικο και έγραψε ένα μήνυμα αγάπης στον άντρα της: «Ο άντρας μου, ο κόσμος μου, τα πάντα μου».

Απίστευτο ήταν το νούμερο των likes που συγκέντρωσε η φωτογραφία που ανήρτησε ο Σάκης Τανιμανίδης μια ημέρα μετά το γάμο του. Ο παρουσιαστής πόσταρε μια φωτογραφία που κρατά το χέρι της συζύγου του και κοιτά χαμηλά, της Χριστίνας, ενώ εκείνη χαμογελά και έγραψε: «Να σας συστήσω την κυρία Τανιμανίδη»!

Η εν λόγω φωτογραφία μέσα σε μία μέρα συγκέντρωσε 214.233 likes και 2.034 comments, αριθμοί που δύσκολα βλέπεις σε ελληνικούς λογαριασμούς των celebrities!

Μπορεί το περασμένο Σαββατοκύριακο να ασχοληθήκαμε με τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη αλλά έχουμε και άλλο event στην οικογένεια!

Συγκεκριμένα και ο αδερφός του, Παναγιώτης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα!

Ο ίδιος πριν λίγο καιρό έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του και ο Σάκης είναι φανερά ευτυχισμένος για τον αδερφό του! Μάλιστα χτες το βράδυ δημοσίευσε φωτογραφία με τον Παναγιώτη και την μέλλουσα γυναίκα του γράφοντας στην λεζάντα: «Τώρα που με αποκαταστήσατε και σας έφυγε ο καημός... άντε και στα δικά σας αδερφάκια μου!»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο