Στα μαχαίρια οι αδερφές Kardashian! Οι βρισιές, ο καυγάς και οι βαριές κουβέντες!

"Eίσαι μια τρελή, διαβολική γυναίκα και δεν μου αρέσει ο άνθρωπος στον οποίο έχεις μετατραπεί" φώναζε εκτός εαυτού η Kourtney ενώ η Κim είχε άλλα ράμματα για την γούνα της αδερφής της...

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η αυτοκρατορία των Kardashian χτίστηκε. Το θέμα είναι αν θα καταφέρουν να την κρατήσουν, με τις 5 αδερφές να κρατούν ταυτόχρονα τις σχέσεις τους άθικτες.

Στα μαχαίρια είναι η Kim Kardashian με την αδελφή της, Kourtney, με τα video που κυκλοφόρησαν από ένα πρόσφατο καυγά τους να αποδυκνύουν ότι υπάρχει πρόβλημα!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Kim είπε στην αδερφή της ότι είναι η εμφάνισή της είναι εντελώς αδιάφορη, πάντα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες αδερφές.

Αφορμή για τον καυγά ήταν μία φωτογράφιση, με την Kim να λέει ότι η Kourtney μπορεί κάλλιστα να απουσιάσει μιας και είναι η λιγότερο ενδιαφέρουσα. 

Η Kourtney απάντησε, λέγοντας ότι τα λόγια της Kim την προσβάλουν και ότι έχει διαλέξει μία άλλη πορεία για τη ζωή της, δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά της. 

Τελικά δεν έλειψαν οι βρισιές και οι χαρακτηρισμοί ενώ η Kourtney αποχώρησε.

«Δεν είμαι εδώ για να μου φέρεται άσχημα ολόκληρη η οικογένειά μου», είπε η Kourtney μιλώντας στο τηλέφωνο με την Khloe. «Η Kim λέει ότι είμαι η λιγότερο ενδιαφέρουσα… Ποιος μιλάει με αυτόν τον τρόπο;», συνέχισε.

Έπειτα, έβαλε τα κλάματα και αποκάλυψε ότι αισθάνεται πως έχει διαφορετικές ηθικές αξίες από τις αδελφές της. «Επέλεξα να είμαι μητέρα τριών παιδιών. Δεν ψάχνω άλλη δουλειά. Δουλεύω αρκετά, περισσότερο απ’ όσο θα ήθελα», δήλωσε.

Τότε η 37χρονη, που άκουσε τα πάντα από εκείνο το τηλεφώνημα, ξεκίνησε δυναμική επίθεση. «Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και επιλέγεις να μην κάνεις τίποτα. Οπότε συμβιβάσου με τους ανθρώπους που κάνουν πράγματα», ήταν τα λόγια της, για να πάρει την απάντηση «Είσαι τρελή και κακιά. Δε συμφωνώ με αυτό που είσαι ως άνθρωπος»

Φυσικά η μαμά τους Κris Jenner προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα ειδικά επειδή η κάμερα τραβούσε εκείνη την ώρα για το reαlity τους. 

 

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό