Beyonce: «Εφτασα 99 κιλά, αποδέχομαι το σώμα μου όπως είναι»

Η Beyonce φωτογραφήθηκε για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue και για ακόμη μια φορά,  έκανε την ανατροπή και έγραψε ιστορία!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σύμφωνα με την Huffington Post, η διευθύντρια της Vogue, Anna Wintour έδωσε τον καλλιτεχνικό έλεγχο στην τραγουδίστρια. Τότε, η Beyonce έκανε κάτι που δεν συνέβη ποτέ στα 126 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού.

Η τραγουδίστρια προσέλαβε τον πρώτο έγχρωμο φωτογράφο για τη Vogue και πόζαρε στον φακό του. Πρόκειται για τον 23χρονο Tyler Mitchell, ο οποίος πραγματοποιείσαι ένα όνειρο ζωής. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η Vogue κυκλοφόρησε δύο  εξώφυλλα με την Queen B να ποζάρει στον Mitchell

«Αποδέχομαι τον εαυτό μου, έτσι που είμαι με μεγαλύτερες καμπύλες. Αποδέχομαι αυτό που το σώμα μου ήθελε να είναι» τονίζει η Μπιγιονσέ ποζάροντας χωρίς μακιγιάζ.

H Μπιγιονσέ άνοιξε την ψυχή της μιλώντας για τη δύσκολη γέννα των διδύμων της πέρυσι και τον τρόπο που η εγκυμοσύνη αυτή άλλαξε το σώμα της, τονίζοντας ότι αποδέχεται τον εαυτό και τις καμπύλες της όπως ακριβώς είναι και ότι δεν βιάζεται ιδιαίτερα να χάσει τα κιλά που πήρε.

Η 36χρονη ερμηνεύτρια, η οποία σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, περιέγραψε τα συναισθήματά της στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Vogue, όπου ποζάρει στο εξώφυλλο ελάχιστα βαμμένη.

«Έχω ακόμα την κοιλίτσα από την εγκυμοσύνη και δεν βιάζομαι να απαλλαγώ από αυτήν» υπογράμμισε στη συνέντευξή της, που δημοσιεύτηκε σήμερα.

«Νομίζω ότι είναι αληθινό. Όποτε θα είμαι έτοιμη να αποκτήσω σφικτούς κοιλιακούς, τότε θα πάω γυμναστήριο και θα βάλω τα δυνατά μου μέχρι να τα καταφέρω» αναφέρει η τραγουδίστρια άκρως επιτυχημένων άλμπουμ όπως το «Lemonade».

Όπως περιέγραψε, ζύγιζε σχεδόν 99 κιλά όταν υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμά της, τη Ρούμι και τον Σερ, τον Ιούνιο του 2017, κι αποφάσισε να δώσει χρόνο στον εαυτό της να αναρρώσει παρά να σπεύσει να χάσει τα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη της.

 

«Αποδέχομαι τον εαυτό μου, έτσι που είμαι με μεγαλύτερες καμπύλες. Αποδέχομαι αυτό που το σώμα μου ήθελε να είναι» υπογράμμισε η Μπιγιονσέ.

«Στάθηκα υπομονετική με τον εαυτό μου και απολαμβάνω τις μεγαλύτερες καμπύλες μου».

 
H «Queen Bey» μίλησε στο γυναικείο περιοδικό μόδας για πληθώρα θεμάτων, όπως η φυλή, η εικόνα που εχει για το σώμα της, τα παιδιά της και η δημιουργικότητά της και αποκάλυψε για πρώτη φορά στο κοινό κάτι που ανακάλυψε μόλις πρόσφατα: ότι κατάγεται από έναν ιδιοκτήτη σκλάβων.

«Έκανα πρόσφατα μια έρευνα για τις ρίζες μου και έμαθα ότι κατάγομαι από έναν ιδιοκτήτη σκλάβων που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια σκλάβα. Όταν το ανακάλυψα, μου πήρε λίγο χρόνο για να το διαχειριστώ. Άρχισα να αναρωτιέμαι τι σήμαινε αυτή η πληροφορία και προσπάθησα να την δω μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Πλέον πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που ο θεός με ευλόγησε με τα δίδυμα. Για πρώτη φορά η θηλυκή και η αρσενική ενέργεια μπόρεσαν να συνυπάρξουν και να αναπτυχθούν στο αίμα μου. Προσεύχομαι στον Θεό να καταφέρω να σπάσω τις γενεαλογικές κατάρες που υπάρχουν στην οικογένειά μου ώστε τα παιδιά μου να ζήσουν μια απλούστερη ζωή», δήλωσε μεταξύ άλλων η ντίβα.
 
Όπως εξήγησε, η οικογένειά της είναι «έχει μακρά παράδοση στις διαλυμένες σχέσεις ανδρών και γυναικών, στην κατάχρηση εξουσίας και την έλλειψη εμπιστοσύνης». «Μόνο όταν το συνειδητοποίησα αυτό μπόρεσα να λύσω τα προβλήματα στην δική μου σχέση», πρόσθεσε η ποπ σταρ, αναφερόμενη στον ταραχώδη γάμο της με τον Jay-Z, και τις φήμες ότι την έχει απατήσει επανειλημμένα. 

Η Beyoncé περιέγραψε τον άνδρα της ως «στρατιώτη» που στέκεται πάντα στο πλάι της και την στηρίζει, κάτι που τη βοήθησε ιδιαίτερα μετά τη γέννηση των διδύμων.
 

 

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό