H τελευταία συνέντευξη και τα σπαρακτικά αντίο των φίλων της Ρίκας Βαγιάννη.

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε έτσι άδικα μετά την μάχη με τον καρκίνο στα 56 της χρόνια...

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ρίκα Βαγιάνη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 56 χρονών σήμερα το πρωί, 7 Αυγούστου.

Όπως κάποιοι θα θυμούνται, η Πόπη Τσαπανίδου και η Ρίκα Βαγιάνη πριν από 14 χρόνια παρουσίαζαν μαζί μία πρωινή εκπομπή στη κρατική τηλεόραση.

Τότε, η Πόπη Τσαπανίδου είχε κοντό μαλλί και η Ρίκα Βαγιάννη είχε τoν πρώτο ρόλο της εκπομπής. Οι δυο τους παρουσίαζαν μόδα, έκαναν συνεντεύξεις με εκπροσώπους της showibiz και μας ενημέρωναν γενικά για την επικαιρότητα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Η Ρίκα Βαγιάννη δεν δίστασε να αφήσει την Ελλάδα και να ζήσει στην Αυστραλία για δυο χρόνια. 

Όταν γύρισε στην Ελλάδα είχε δώσει συνέντευξη στο «JOY» και είχε πει ότι της είχε λείψει πολύ η Ελλάδα αλλά εκεί ζούσε πολύ άνετα οικονομικά και με τον σύζυγό της το σκέφτηκαν πολύ πριν γυρίσουν πίσω.

Ακόμα αποκάλυψε ότι μέσα σε μια μέρα απολύθηκε από όλα τα Μέσα που εργαζόταν και έγινε νοικοκυρά. Μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει για το φόβο των γηρατειών.

Δείτε τι είχε πει σε συνέντευξή της η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου ήταν στην εκπομπή του Έψιλον «Στα καλά καθούμενα» που παρουσίαζε ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου και εκείνη την περίοδο έλειπε η Κατερίνα επειδή είχε γεννήσει τον μπόμπιρά της.

Δείτε τι είχε πει η Ρίκα Βαγιάνη στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση.

 

Συγκλόνισε με τα όσα είπε η Μαίρη Παναγάκου, στενή συνεργάτιδα της Ρίκας Βαγιάννη.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Splash του Epsilon και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από την συνεργασία τους σε εκπομπή στην ΕΡΤ! 

«Μόνο καλά έχω να θυμάμαι από τη Ρίκα! Δεν θα ξεχάσω πόσο άψογη επαγγελματίας πήταν η Ρίκα μου... Θυμάμαι μια φορά την ώρα που μαγείρευα πήρε φωτιά κανονικά! Κάηκε πάρα πολύ, μιλάμε για έγκαυμα! Κάηκε αλλά συνέχιζε να παρουσιάζει κανονικά την εκπομπή, για τέτοιο άνθρωπο μιλάμε» είπε η μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε συνεργαστεί με πολλούς ανθρώπους των media και είχε πολλούς φίλους. Ανάμεσά τους και η Νατάσα Ράγιου, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Έφυγες τελικά. Ξύπνησες για λίγο εκεί στην εντατική, μας την είπες και την έκανες. Φευγάτη πάντα ρε γαμω το.. Τίποτα δεν μπορώ να σου γράψω τωρα. Αργότερα. Ξέρεις εσύ Ρικάκι.».

 

Ένας από τους φίλους της, ο Σταμάτης Κραουνάκης αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο την Ρίκα του γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Ρίκα ...λατρεία
Πάντα κοντά
Με γέλια και τρελές ατάκες
Υπόκωφα αστεία

Στο Μαρίνο μια απ’ τις κοπέλες κάποτε
Στην τηλεόραση ξανά ξανά και ξανά
Πρώτο παιδί
Λύπη
Πέτα φεύγα αγάπη μου
Δεν ήθελε άμυνα
Δεν ήθελε θεραπείες
Αφέθηκε στο Θεό της.
Συλλυπητήρια.

"Μη μου λέτε τέτοια εγώ είμαι σοβαρή"

Η Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη, η σύζυγός του Χάρη Βαρθακούρη δημοσίευσε μία φωτογραφία της Ρίκας Βαγιάνη και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Σπαρακτικά δύσκολο καλοκαίρι».

Η Ειρήνη Νικολοπούλου γνώρισε την Ρίκα Βαγιάνη, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Η δημοσιογράφος συντετριμμένη από την είδηση του θανάτου της Ρίκας δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στο twitter της: 
«Αντίο Ρίκα μου (:Βαγιάνη)Μαζί μου η πρώτη σου φορά στην τηλεόραση Μega “Studio 5”Τόσο έξυπνη τόσο ετοιμόλογη χείμαρρος τόσο αντι-δήθεν μια αντικονφορμίστρια καλλιεργημένη συναρπαστική γυναίκα με θηλυκότητα & προσωπικότητα Τόοοοσο γρήγορα , γιατί ;».

Η δημοσιογράφος του Star και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook: 
«Πόσα χρόνια πίσω να γυρίσω Ρίκα μου! Πόσα να θυμηθώ και πόσα να γράψω! Αν στη λέξη αξιοπρέπεια πρέπει να βάλουμε επίθετα δίπλα αρκεί μια φωτογραφία σου. Θυμάμαι όλα τα λόγια σου... Θυμάμαι το φως των ματιών σου, το χαμόγελο σου και πως πάντα είχες μια καλή κουβέντα για όλους! Λιγοστοί σαν εσένα στο χώρο αυτό. Με το κεφάλι ψηλά... Ρίκα μου».

Πάγωσε η Νανά Παλαιτσάκη μόλις πληροφορήθηκε για την είδηση του θανάτου της Ρίκας Βαγιάνη.

Η Νανά με ένα μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αποχαιρετά την Ρίκα Βαγιάνη: «Πάγωσα και είναι Αύγουστος . Έφυγε η Ρίκα Βαγιάννη. Ανελέητο το "καλοκαίρι" τούτο. Δεν υπάρχουν λόγια. Κοριτσάκι μου, Ρίκα, σε περιμένει η Μαλβίνα για τρέλες. Όλοι και περισσότεροι αγαπημένοι μαζεύεστε αλλού... Μεγάλο γλέντι θα στήσει ο Βλάσης για σένα ...».

 

Ακολούθησαν Παναγιώτης Τιμογιαννάκης, Έλενα Ακρίτα, Νίκος Γεωργιάδης…
 

 
 
 

Ο αγαπημένος της φίλος και δημοσιογράφος Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην εκπομπή Splash για την αδικοχαμένη δημοσιογράφο. 

Ο ίδιος στέλνει τα βαθύτατα συλληπητήριά του στην οικογένεια της Βαγιάννη και αναφέρει πως δυστυχώς δεν βρισκόταν δίπλα της σε όλη την περιπέτεια που έζησε δίνονατς μάχη με τον καρκίνο.

Επιπλέον, τονίζει πως η ίδια ήταν ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια και για τον λόγο αυτό δνε ήθελε να κοινοποιήσει το δράμα που ζούσε.

Ο δημοσιογράφος συγκλονισμένος αναφέρει πως ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι παρόλο που δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ, και πως η Ρίκα ήταν ένας βαθιά καλός άνθρωπος.

 

Δειτε Επισης

Ο Hovig, μετά την επιτυχία στην παρουσίαση της #Eurovision, γιόρτασε το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου του!
Ατύχημα για την Ντορέττα Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια των προβών της
Δικάζεται σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την υπόθεση της εκδικητικής πορνογραφίας
Γρηγόρης Πετράκος: «Με τη Θεοφανία Παπαθωμά, δεν υπάρχει νέα συνθήκη. Είμαστε μια φυσιολογική οικογένεια»
Η σπάνια φωτογραφία της Ήβης Αδάμου με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη!
Πέτρος Συρίγος: «Η κόρη μου ήπιε νερό στη θάλασσα και ήταν ένα στάδιο πριν από την ανάνηψη»
Γιάννης Κουκουράκης: «Είπαν ότι είμαι βίζιτα, μακάρι να μπορούσα και να είχα οικόπεδα στην Μύκονο τώρα»
Στην Κύπρο ο John Malcovich την Πέμπτη! Μια μοναδική ανοικτή συζήτηση για Τέχνη, Κουλτούρα & Οικονομία
Γιώργος Βογιατζής: «Ερωτεύτηκα τη σύζυγο του πρίγκιπα, τα παράτησε όλα! Συνειδητοποίησα ότι δεν έχω φράγκο»
Τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου και η αλήθεια για την υγεία της Μαρίνα Σάττι: «Χαζομάρα μου»