Πως σχολίασε τον χωρισμό της από τον Ερμογένη Σκιτίνη, η Νίκη Δραγούμη;

Χώρισε και το αποκαλύπτει σε συνέντευξη της! Που θα την δούμε την νέα σεζόν;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Με ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση, η αγαπημένη ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της, για την νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά αποκάλυψε και τον χωρισμό της από τον Ερμογένη Σκιτίνη.

Η συνέντευξη της στο περιοδικό Hello και στην Νατάσσα Γεωργίου αποκάλυψε πολλά για την όμορφη ηθοποιό.
Πόσο χρονών είναι; Τι γίνεται με την προσωπική της ζωή; Υπάρχει σχέση αυτή την στιγμή στην ζωή της; Τι ψάχνει σε έναν άντρα;
Όλα αυτά και άλλα τόσα στο απόσπασμα της συνέντευξης της που ακολουθεί

Σε ποια φάση σε πετυχαίνουμε σε σχέση με τα επαγγελματικά σου;
Μόλις τελειώσαμε τις παραστάσεις με το «Μίστερο Μπούφο» του Ντάριο Φο, με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου και ξεκίνησα ήδη πρόβες, με τον Ανδρέα Αραούζο, την Alfa Square και μια υπέροχη ομάδα, για το έργο «Επικίνδυνες Σχέσεις». Είναι το γνωστό σε όλους μας έργο, με μια καταπληκτική ομάδα ηθοποιών, σκηνογραφίας, μουσικής, τα πάντα. Είναι μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία και είμαι ταυτόχρονα, ενθουσιασμένη και αγχωμένη! Είναι ένας ρόλος όχι μονοδιάστατος, αφού κανένας ρόλος δεν είναι, αλλά έχει μια ιδιαιτερότητα. Λίγο άγχος δεν είναι κακό. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβίου, στις αποθήκες του ΘΟΚ και θα ανεβάσουμε μόνο λίγες παραστάσεις.

Και βεβαίως ισχύει ότι θα σε απολαμβάνουμε και τηλεοπτικά, σωστά;
Ακριβώς. Ξεκινάμε γυρίσματα στις 20 Αυγούστου, για τον Alpha Κύπρου και την καινούρια σειρά του Γιώργου Τσιάκκα. Είναι το comeback του Γιώργου, μετά από αρκετό καιρό, με μια πολύ καλή ομάδα. Έχω πολλά καλά πράγματα να προσμένω στον επαγγεματικό τομέα και είμαι πραγματικά χαρούμενη που θα τα κάνω.
 
Πρόσφατα, έκλεισες 30. Γνωρίζεις πλέον καλύτερα τι είσαι και τι θέλεις;
Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι ένα πράγμα μόνο. Είμαι ήδη δέκα χρόνια στο επάγγελμα και είμαι πολύ διαφορετική ως άνθρωπος από το ξεκίνημά μου. Είναι σημαντικό να μαθαίνεις τον εαυτό σου. Με τη δουλειά μου, θέλεις δεν θέλεις, πας σε τόσα μονοπάτια μέσα σου, σκοτεινά και φωτεινά. Ως έφηβη, και μετά, ως φοιτήτρια, ήμουν τύπος και υπογραμμός. Κάποια στιγμή, κοίταξα γύρω μου και όλα γύρω μου ήταν τακτοποιημένα. Εκεί, έκανα μπαμ, πράγμα που ήταν πολύ δύσκολο. Σκέφτηκα ότι ή θα γινόταν ή θα ακολουθούσα μια προδιαγεγραμμένη πορεία. Τώρα, μου αρέσουν πολλά και διαφορετικά πράγματα. Για περιόδους, μπορεί να μην μπαίνω στο σπίτι και σε άλλες φάσεις, να είμαι στον καναπέ και να μη θέλω να κινηθώ. Είμαι του ύψους και του βάθους. Δεν έχω κανένα μέτρο. Αυτό ανησυχεί και τη μαμά μου! (Γέλια).
Αυτό ισχύει και στην προσωπική σου ζωή;
Εκεί είμαι πιο μαζεμένη. Δεν κάνω εύκολα σχέσεις και συνήθως είναι μακροχρόνιες. Τώρα πια, ακολουθώ αυτό που νιώθω και που με κάνει ευτυχισμένη. Όσο μεγαλώνω, νιώθω πιο χαλαρή, ενώ συνήθως γίνεται το αντίθετο. Δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει.

 
Υπάρχει κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σου;
Για πρώτη φορά, είμαι μόνη μου, εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Το φοβόμουν, τώρα όμως το αποδέχομαι και αντιλαμβάνομαι ότι, όσο μεγαλώνουμε, είναι πιο δύκολο να συνυπάρξουμε με κάποιον. Δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει το γεγονός ότι ξεπερνώ αυτή μου τη φοβία. Δεν ήξερα το μόνη μου. Φυσικά, έχω τον σκύλο μου, έτσι δεν είμαι ποτέ μόνη! (Χαμόγελο). Είναι μια περίεργη φάση, λόγω και του
 
Τι είναι αυτό που ψάχνεις σε ένα σύντροφο;
Θέλω να βρω τον άνθρωπο που θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του και να κάνω οικογένεια. Το βιολογικό μου ρολόι έχει κτυπήσει εδώ και χρόνια! (Γέλια). Δεν ξέρω αν υπάρχει ο τέλειος, αλλά είμαι σίγουρη ότι αν υπάρχει αρκετή αγάπη, μπορεί να προσαρμοστεί ο ένας για τον άλλον. Το σημαντικότερο είναι να σου βγάζει ο σύντροφός σου τον καλύτερό σου εαυτό. Θεωρώ ότι είναι ένα μίγμα, δεν είναι μόνο η αγάπη. Ξέρω τι θέλω, όπως ήξερα και σε κάθε φάση της ζωής μου. Δεν είμαι απόλυτη. Ποτέ μη λες ποτέ. γεγονότος ότι πρόσφατα έχασα το άλλο μου σκυλάκι και είναι δύσκολο να το συνηθίσω. Είναι απώλεια για μένα.

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»