Στην πρώτη γραμμή εθελοντών Μπόγρης-Παπαδοπούλου! Χαρίζουν τα έσοδα των συναυλιών τους Μαραβέγιας, Ρέμος, Φουρέιρα, Μακρόπουλος!

Πολλοί επώνυμοι στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Κατερίνα Τοπούζογλου, πρώην εστεμμένη και νυν δύτρια σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Ραφήνας και την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής βούτηξε στη θάλασσα αναζητώντας αγνοούμενους!

 Η Κατερίνα Τοπούζογλου πέρασε χθες οκτώ ώρες μέσα στη θάλασσα ξεκινώντας από τη Ραφήνα και φτάνοντας μέχρι τη Λούτσα, καλύπτοντας όλη την ακτογραμμή της Αρτέμιδας. Και σήμερα πάλι γίνονται έρευνες από δύτες για αγνοούμενους στη θάλασσα.

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα στην εκπομπή του Alpha Παντου!

Ο Γιώργος Μπόγρης δεν αρκέστηκε σε ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media. 

Μία ημέρα μετά την ολοκληρωτική καταστροφή στο Μάτι, ο σέντερ του Ολυμπιακού γέμισε το αυτοκίνητό του με είδη πρώτης ανάγκης και πήγε στο Μάτι για να τα παραδώσει ο ίδιος.

Μάλιστα, παρέμεινε για ώρες εκεί και βοήθησε ο ίδιος τους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, είναι μέσα σε αυτούς- προμηθεύονται είδη πρώτων αναγκών για τους πληγέντες!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, την φωτογραφία, τονίζοντας ότι δεν αναζητά τα μπράβο, αλλά έχει ως σκοπό να παρακινήσει και άλλους!

Δείτε την ανάρτηση:

Στο πλευρό των πληγέντων της φονικής φωτιάς ο Kωστής Μαραβέγιας

Ο τραγουδιστής μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram ανακοίνωσε πως τα έσοδα των τριών αναβληθεισών συναυλιών θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων.

«Αγαπημένοι μου τα έσοδα και των τριών αναβληθεισών συναυλιών με νέες ημερομηνίες στη Ρόδο 2/8, Λουτράκι 17/8 και Χαλκίδα 30/8 θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συνανθρώπων μας ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν.
Ευχή να μην μας ξαναβρεί τέτοια συμφορά, καμία πια ολιγωρία και καθυστέρηση σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα αλλά και απαίτηση πια από την Πολιτεία, κανένα καμένο δέντρο να μην μετατραπεί σε τούβλο και μπετόν.
Πενθούμε για τον φριχτό τρόπο που έφυγαν φίλοι, συμπολίτες, συνάνθρωποί μας από δίπλα μας»

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos αναβλήθηκε λόγω του τριήμερου πένθους!

Σε μια κίνηση έμπρακτης στήριξης των πληγέντων απο την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικης η διευθυνση του Μπιτς μπαρ εστιατορίου Nammos ανακοίνωσε την διάθεση του χρηματικού ποσού των 100.000 ευρω ενόψει της αυριανής συναυλίας του Αντώνη Ρέμου. 

Μάλιστα ανακοινώθηκε οτι θα γινει προσπάθεια να συγκεντρωθούν ακόμη περισσοτερα χρήματα από τον κόσμο που θα παρεβρεθούν στη συναυλια, ως επί το πλείστον ξένοι εύποροι τουρίστες απ ολο το κόσμο, στα τραπέζια των οποίων θα τοποθετηθούν ενημερωτικά σημειώματα που θα εξυπηρετήσουν αυτο το σκοπό.

Το Nammos εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση:

Η επιχείρηση NAMMOS RESTAURANT συμμετέχει δίχως άλλο στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα μας εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας στην Αττική. Στα πλαίσια αυτά αναβάλει τη διεθνή συναυλία Αντώνη Ρέμου – Amr Diab της 26ης/07ου/2018 και ανακοινώνει ότι σημαντικό μέρος των εσόδων αυτής, όταν πραγματοποιηθεί, θα διατεθούν στο Δήμο Μυκόνου προς αρωγή των πυρόπληκτων κατοίκων της Αττικής.

Η σκέψη μας είναι απολύτως στραμμένη στην ανείπωτη αυτή τραγωδία και θα παραλείπαμε ολοκληρωτικά την λειτουργία μας αν δεν φέραμε την ευθύνη των 450 και πλέον οικογενειών που στηρίζονται στην επιχείρησή μας για τη διαβίωσή τους.

Σο ίδιο μήκος κύματος και η Ελένη Φουρέιρα που βρίσκεται στο εξωτερικό για την περιοδεία της αλλά το μυαλό της είναι στην Ελλάδα! Η Ελένη δωρίζει τα έσοδα των τριών τελευταίων συναυλιών της στους πυρόπληκτους!

 

Ο Νίκος Μακρόπουλος τόνισε πως όλα τα έσοδα της προγραμματισμένης συναυλίας του στην Κάλυμνο θα δοθούν στους πυρόπληκτους.

Ο Νίκος Μακρόπουλος έγραψε στο facebook του:

«Η χώρα και οι συμπολίτες μας δοκιμάζονται για άλλη μια φορά από τα τραγικά συμβάντα των ημερών. Ο καθένας συνεισφέρει με τον τρόπο του αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος από την προσπάθεια παροχής βοήθειας σε όσους την χρειάζονται. Και το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να διαθέσω για αυτόν το σκοπό όλα τα έσοδα από την προ πολλού προγραμματισμένη εμφάνιση μου στην Κάλυμνο. Δεσμεύομαι, μάλιστα, να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε εκδήλωση η συναυλία οργανωθεί για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων συνανθρώπων μας, στους οποίους εύχομαι δύναμη , κουράγιο και πίστη στο πολυτιμότερο των αγαθών, στη ζωή. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους φίλους των θυμάτων».

Κοινωνικά ευαίσθητη, η ΄Αντζελα Δημητρίου, μετά τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών και τις καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς, πήρε την πρωτοβουλία η δική της γιορτή να γίνει μια φωνή συμπαράστασης και υποστήριξης για όλους όσους δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται σκληρά.
Στο Βεάκειο Θέατρο στη προγραμματισμένη συναυλία της Άντζελας συμμετέχουν εκλεκτοί φίλοι -συνάδελφοί της, όπως:
ο Αντύπας, η Σοφία Βόσσου, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Βασίλης Καρράς, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και special guest η τουρκοκύπρια τραγουδίστρια Ziynet Sali αλλά και ο Φοίβος, ο συνθέτης που της έχει χαρίσει υπέροχες επιτυχίες.

Παράλληλα, και ο Πέτρος Ιακωβίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστο πως συμμετέχει στην στήριξη των πληγέντων, καθώς όπως έγραψε: «Ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας δεν επιθυμώ να μείνω αμέτοχος. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως η προγραμματισμένη μου εμφάνιση στο Markiz Experience της Χαλκιδικής το Σάββατο 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά και η αμοιβή μου θα προσφερθεί στους ανθρώπους που έχουν πληγεί και στις οικογένειές τους!».

Τέλος, στο πλευρό των πληγέντων θα βρεθεί και το νυχτερινό κέντρο Fantasia όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως αύριο, Παρασκευή 27 Ιουλίου, δεν θα λειτουργήσει, ενώ μέρος των εσόδων του Σαββάτου 28 Ιουλίου, θα κατατεθούν στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για τους πληγέντες.

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»