Νέα έκκληση Πούμπουρα και οι επώνυμοι που βρίσκονται αναμεσά στους εθελοντές

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών για τους πληγέντες από τηφωτιά στην Αττική.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί επώνυμοι, οι οποίοι σπεύδουν στο σημείο για να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Ο Σάββας Πούμπουρας κάνει έκκληση για βοήθεια στους πληγέντες από τη φωτιά στην Ραφήνα.

Ανάμεσα στους εθελοντές ο Σάββας Πούμπουρας!

Ο παρουσιαστής βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην Ραφήνα, μιας και η γυναίκα του έχει σπίτι στην περιοχή και προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσει.

 Σήμερα, ο Σάββας βρίσκεται στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Ραφήνας και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα βίντεο με τις ανάγκες των κατοίκων! «Είμαι στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Ραφήνας και ό,τι έχετε από προϊόντα να το στέλνετε εδώ, κυρίως εξαρτήματα, εργαλεία, τσουγκράνες, φτυάρια, στολές εργασίας…»!

 

Σε μια πάρα πολύ όμορφη κίνηση προχώρησαν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου. Το γνωστό ζευγάρι διαθέτει κατοικία στην Ανάβυσσο, στην οποία ανακοίνωσαν πως μπορούν να φιλοξενήσουν δύο οικογένειες με τα ζωάκια τους.

Ο Γιάννης Αϊβάζης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε κατά ορισμένων εταιρειών και προειδοποίησε…

«Προς όλες τις εταιρείες που μου στέλνουν για κοινοποίηση: Η φιλανθρωπία είναι προσωπική!!! Όταν κάνετε μια καλή πράξη κρατήστε το για εσάς και μην ζητάτε να σας το κοινοποιούν για να γίνει ευρέως γνωστό!! Από εδώ και στο εξής δηλώνω όποια από τις εταιρείες που συνεργάζομαι ή μελλοντικά θα επιθυμήσει να συνεργαστώ μαζί της προβεί σε τέτοιου είδους πράξη, με όλο το σεβασμό, θα είναι ανεπιθύμητες από εμένα!!! Σεβαστείτε αυτές τις τραγικές για την Ελλάδα μας στιγμές», έγραψε ο Γιάννης Αϊβάζης.

 

Σας παρακαλώ κάντε το μια κοινοποίηση !!

A post shared by Yannis Aivazis (@yannisaivazis) on

 

Αυτό μόνο !!!

A post shared by Yannis Aivazis (@yannisaivazis) on

 

Και η Κατερίνα Ζαρίφη το απόγευμα της Τρίτης επισκέφτηκε την περιοχή της Ραφήνας, προκειμένου να βοηθήσει και δημοσίευσε στο Instagram της δύο βιντεάκια κάνοντας έτσι τη δική της έκκληση για ένα ζωάκι που βρέθηκε στο δρόμο.

Δείτε τα βιντεάκια που πόσταρε.

 

Στο πλευρό των πληγέντων της φονικής φωτιάς ο Kωστής Μαραβέγιας

Ο τραγουδιστής μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram ανακοίνωσε πως τα έσοδα των τριών αναβληθεισών συναυλιών θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων.

«Αγαπημένοι μου τα έσοδα και των τριών αναβληθεισών συναυλιών με νέες ημερομηνίες στη Ρόδο 2/8, Λουτράκι 17/8 και Χαλκίδα 30/8 θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συνανθρώπων μας ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν.
Ευχή να μην μας ξαναβρεί τέτοια συμφορά, καμία πια ολιγωρία και καθυστέρηση σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα αλλά και απαίτηση πια από την Πολιτεία, κανένα καμένο δέντρο να μην μετατραπεί σε τούβλο και μπετόν.
Πενθούμε για τον φριχτό τρόπο που έφυγαν φίλοι, συμπολίτες, συνάνθρωποί μας από δίπλα μας»

 

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos αναβλήθηκε λόγω του τριήμερου πένθους!

Ο καλλιτέχνης και η επιχείρηση του Nammos αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν την προγραμματισμένη αυριανή συναυλία και όταν αυτή θα πραγματοποιηθεί – έπειτα από μερικές μέρες- μέρος των εσόδων θα διατεθούν στους πληγέντες από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Αττική. 

Το Nammos εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση:

Η επιχείρηση NAMMOS RESTAURANT συμμετέχει δίχως άλλο στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα μας εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας στην Αττική. Στα πλαίσια αυτά αναβάλει τη διεθνή συναυλία Αντώνη Ρέμου – Amr Diab της 26ης/07ου/2018 και ανακοινώνει ότι σημαντικό μέρος των εσόδων αυτής, όταν πραγματοποιηθεί, θα διατεθούν στο Δήμο Μυκόνου προς αρωγή των πυρόπληκτων κατοίκων της Αττικής.

Η σκέψη μας είναι απολύτως στραμμένη στην ανείπωτη αυτή τραγωδία και θα παραλείπαμε ολοκληρωτικά την λειτουργία μας αν δεν φέραμε την ευθύνη των 450 και πλέον οικογενειών που στηρίζονται στην επιχείρησή μας για τη διαβίωσή τους.

 

 

Δειτε Επισης

Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η αποκάλυψη της Αναστασίας για το γεγονός που την έχει πληγώσει: «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Από τον Πρωινό Καφέ στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας η Ελεονώρα Μελέτη
H Meghan Markle ζήτησε από γυναίκα να μην είναι δίπλα στον πρίγκιπα Harry - Την αποκαλούν αγενή & ανασφαλή
Σήμερα η πιο κρίσιμη ημέρα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – Η απόφαση των γιατρών