Συγκλονίζει η περιγραφή της Λαμπίρη! «'Εχουμε πάθει τεράστια ζημιά. Τα συλλυπητήρια μου στους γείτονες μας».

Η Χριστίνα Λαμπίρη έζησε τον πύρινο εφιάλτη μιας και είδε το σπίτι της στη Ραφήνα να καίγεται και η ίδια κατάφερε να σωθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η παρουσιάστρια είπε στο star:«Όλα έγιναν με μια ταχύτητα που δεν υπάρχει, δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ. Είχα ξαναζήσει τις φωτιές εδώ στο Πικέρμι αλλά δεν έχει καμία σχέση η ένταση, η δύναμη, η ταχύτητα και η εξάπλωση αυτής της φωτιάς.

Εν τω μεταξύ, όποιος γνωρίζει εκεί την περιοχή και ξέρει ότι έχει πάρα πολύ πράσινο και πολύ στενούς δρόμους και επειδή δεν έχει κάποιον προγραμματισμό για τα αυτοκίνητα που παρκάρουν… αντιλαμβάνεστε τέτοιες μέρες, μες στο καλοκαίρι που όλοι έχουν έρθει για τις διακοπές τους ή κατεβαίνουν να κάνουν μπάνιο, δε μπορούσες έτσι και αλλιώς να διασχίσεις τους κεντρικούς δρόμους ή και τους παράπλευρους δρόμους γιατί είναι μια σταλιά. Περνάει ένα ένα αυτοκίνητο.

Αντιλαμβάνεστε ότι ήταν εντελώς αναμενόμενο όλο αυτό που έγινε με την ένταση της φωτιάς… Μέσα σε 20 λεπτά, ίσως λέω και πολύ έγινε παρανάλωμα το σύμπαν. Το Κόκκινο Λιμανάκι δεν υπάρχει! Έχει τελειώσει ως περιοχή.».

 

 

Και πρόσθεσε: «Μόλις είδα τους καπνούς και μόλις είδα ότι έχει φύγει από τον έλεγχο όλο αυτό, το μόνο που έκανα ήταν να βουτήξω δύο πράγματα, το αυτοκίνητο και να φύγω. Ο άντρας μου έμεινε πίσω, άντεξε μόνο πέντε λεπτά, προσπαθώντας να περισώσει κάτι, όμως δε μπόρεσε γιατί η ταχύτητα της φωτιάς ήταν τρομερή.

Κάποια στιγμή στο δρόμο πανικοβλήθηκα και σκεφτόμουν αν με παίρνει να κατέβω κάτω, στην παραλία. Ευτυχώς που δεν το έκανα βέβαια… Πήρα την Δημοκρατίας για να βγω όσο πιο γρήγορα γινόταν στη Φλέμινγκ όπου γινόταν το αδιαχώρητο. Παιδιά ήταν κόλαση/»

Όσον αφορά το σπίτι της είπε: «Εμείς έχουμε πάθει τεράστια ζημιά μέσα στο σπίτι. Έξω δεν υπάρχει χώρος πια. Εσωτερικά σοβαρές ζημιές. Είναι τεράστια η θλίψη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν χαθεί με αυτόν τον τρόπο. Πραγματικά εκφράζω τη λύπη μου, τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες. Είναι γείτονές μας».

Δείτε τι άλλο δήλωσε στο star η Χριστίνα Λαμπίρη!

 

Η παρουσιάστρια συγκλόνισε με τις περιγραφές της για εκείνες τις δραματικές στιγμές, ενώ προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός ότι στη γωνία του σπιτιού τους ξεψύχησε ένας άνθρωπος.

«Είναι η φωτιά στον Βουτζά, στην απέναντι πλευρά, καμία σχέση με εμάς. Καθόμαστε χαλαρά, ο Θανάσης μόλις έχει ξυπνήσει, εγώ διαβάζω ένα βιβλίο και ακούω ειδήσεις, τα ελικόπτερα περνούν μπροστά από το σπίτι για να παίρνουν νερό για να πηγαίνουν επάνω Καλλιτεχνούπολη Βουτζά και ξαφνικά κόβεται το ρεύμα από το πουθενά. Πρόσεξε τώρα για τι ταχύτητες μιλάμε. Βλέπω μαύρο καπνό, ενημερώνω τον άντρα μου ότι κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό το πράγμα. Πρέπει να ήταν γύρω στις 18:15. Μέχρι τις 18:40 που πρόλαβα να μπω στο αυτοκίνητο, η φωτιά έκαιγε το διπλανό σπίτι που είναι μεσοτοιχία με το δικό μας. Κοιτούσα πίσω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου και έβλεπα την άκρη της φλόγας στα πεύκα! Δεν υπήρχε κανένας να μας ενημερώσει να εκκενώσουμε την περιοχή, δεν υπήρχε κανένα πυροσβεστικό, επικρατούσε ένα χάος! Έτρεχε με 120 χλμ την ώρα η φωτιά.

Περίπου δυόμισι ώρες μετά κι ενώ η φωτιά είχε κατακάψει τα πάντα, ο άντρας μου γύρισε πίσω για να δει το μέγεθος της καταστροφής. Στη γωνία ακριβώς του σπιτιού μας υπήρχε ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε τελειώσει. Δεν μπόρεσε ο Θανάσης να δει ποιος είναι γιατί ήταν μπρούμυτα ο άνθρωπος, είχε φτάσει και το ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Νομίζω ότι είχε καταλήξει όμως.

Χθες ήμουν μαύρη από την κορυφή έως τα νύχια μέσα σε ένα σπίτι που είχε ανοίξει το ταβάνι και έτρεχαν τα πετρέλαια. Το σπίτι μέσα φαίνεται ανέπαφο, όμως είναι παντελώς κατεστραμμένο! Οι ζημιές είναι ατελείωτες! Τα πάντα γύρω εξαϋλώθηκαν. Το τοπίο, η φύση τελείωσε! Το Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι έχει σβηστεί από το μυαλό μας και από τον χάρτη, θα το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση και θα τα δείχνουμε μέσα από τις φωτογραφίες στα εγγόνια μας. Δεν υπάρχει τίποτα, είναι όλα χώμα!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Δείτε τι άλλο δήλωσε στον Alpha η Χριστίνα Λαμπίρη!

 

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Youweekly
 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»