Η τελευταία επικοινωνία της Σπηλιώτη στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητό της!

Δεν έχει τέλος η εθνική μας τραγωδία. Ανάμεσα στους αγνοούμενους βρίσκονται και η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη  με τον σύζυγό της, Δημήτρη Τουρναβίτη

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Νεκροί, αγνοούμενοι, τραυματίες, καταστροφές… Ο απολογισμός της πύρινης λαίλαπας είναι τραγικός. Ανάμεσα στους αγνοούμενους βρίσκονται και η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη  με τον σύζυγό της, Δημήτρη Τουρναβίτη. Στα social media γίνονται εκκλήσεις για κάποιο σημάδι ζωής αλλά μέχρι στιγμής είναι μάταιο…

Η Χρύσα Σπηλιώτη ήταν μαζί με τον σύζυγο της  Δημήτρη Τουρναβίτη, αθλητή αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, στο εξοχικό τους καθώς την Πέμπτη θα έφευγαν για διακοπές στην Άνδρο.

Ωστόσο, οι τραγικές εξελίξεις τους πρόλαβαν. Οι δικοί τους μόλις έμαθαν για την φονική φωτιά προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους χωρίς αποτέλεσμα. 

Η αγωνία συνεχίστηκε όταν οι συγγενείς είδαν πως το σπίτι έχει καεί καθώς και το σκάφος. Το αυτοκίνητο βρέθηκε και αυτό καμένο σε άλλο σημείο. Οι δυο τους όμως δεν είναι πουθενά.

 

Γιατί οι δικοί τους άνθρωποι ελπίζουν ότι είναι καλα

Ο Δημήτρης ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ακόμα και τα μονοπάτια που οδηγούν στην θάλασσα. Γι΄ αυτό και οι δικοί τους τρέφουν ελπίδες. Ας ευχηθούμε να βρεθούν το συντομότερο. 

Στο TLIFE μίλησε χθες συγγενής των δύο αγνοουμένων η οποία αγωνιά και ξεκαθαρίζει τι ακριβώς ισχύει απ’ όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς επικρατεί μια παραφιλολογία.Η γυναίκα που είναι πολύ δεμένη με το ζευγάρι, περιγράφει πως μίλησε με τον Δημήτρη Τουρναβίτη για τελευταία φορά χθες (23/7) , στις 18:30 το απόγευμα όσο ο ίδιος και η ηθοποιός βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Μάτι, προσπαθώντας να σβήσουν τη φωτιά ρίχνοντας νερό.

Είχαν σκοπό να φύγουν αμέσως μετά από το σπίτι κι έκτοτε δεν ξαναμίλησαν.

Ο αδερφός του κου Τουρναβίτη, βρήκε το αυτοκίνητό τους στο οικόπεδο που βρέθηκαν οι 26 άνθρωποι νεκροί, σύμφωνα με την γυναίκα που περιγράφει τις λεπτομέρειες. Ήταν παρατημένο και άδειο… Το σπίτι τους κάηκε ολοσχερώς.

Κανείς από τους κοντινούς δεν έχει δει κάποια κοινοποίηση στο facebook αν και αναφέρονται διάφορα περίεργα… Οι δικοί τους άνθρωποι προσεύχονται να είναι καλά όπως και όλοι οι υπόλοιποι αγνοούμενοι.

 
 

 

Δειτε Επισης

Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο