Στάχτη και μπούρμπερη το σπίτι της Νίκης Βίσση! Συγκλονίζει το μήνυμα της αδερφής της Άννας!

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την χώρα μας, με τον όλεθρο που άφησαν πίσω τους οι χθεσινές πυρκαγιές σε Κινέττα, Πεντέλη, Νέα Μάκρη, Μάτι, Νέο Βουτζά και Κάλαμο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετράμε 50 νεκρούς – με προγνώσεις που θέλουν να ξεπερνούν τους 60 – δεκάδες αγνοούμενους και τραυματίες.  Περιουσίες καταστράφηκαν και ακόμη ο εφιάλτης δεν έχει τελειώσει.

 

 

Σύμφωνα με  πληροφορίες του TLIFE, κάηκε ολοσχερώς και το σπίτι της Νίκης Βίσση, που βρισκόταν στην περιοχή Μάτι. Η αδερφή της Άννας Βίσση, που βρισκόταν μαζί με την τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε στο TLIFE όσο βρισκόταν σήμερα στα συντρίμμια του σπιτιού της, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένειά της, αναφωνώντας την ίδια στιγμή με αναστεναγμό ελπίδας: «επιτέλους βρέχει!».

 

 

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς! Δεν έμεινε τίποτα στο Μάτι… Δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, πέθαναν άνθρωποι, είναι απίστευτο. Ζούμε μια τραγωδία. Εγώ βρισκόμουν με την Άννα στη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία της και έμαθα τι συμβαίνει από το τηλέφωνο. Στο σπίτι μου ήταν ο σύζυγός μου, τα παιδιά μου και η μητέρα μου. Τα παιδιά άρπαξαν την μητέρα μου με το αυτοκίνητο κι έφυγαν. Η Άννα είναι στο πλευρό μας… Πριν από λίγο πήρε στο σπίτι της και τη μητέρα μας… Αυτή ήταν η βασική μας κατοικία… Εντάξει έχουμε να μείνουμε κάπου, αλλά τώρα είμαστε στην περιοχή, στο Μάτι και στο σπίτι και μαζέυουμε τα συντρίμμια…»

 

Η Άννα Βίσση δημοσίευσε μία εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία απεικονίζει ένα μαύρο σύννεφο και έγραψε:

«Κρίμα... μαύρες οι σκέψεις όλων μας από χτες το βράδυ και μέχρι να ξεπεραστεί και αυτός ο θάνατος της ζωής και αυτή η αδικία προς την φύση και την ύπαρξη μας και αυτή η καταστροφή της δημιουργίας και αυτός ο εξανεμισμός τόσων κόπων και θυσιών.Πρώτοι στις σκέψεις μας τα θύματα και οι άνθρωποι τους αλλά και όλοι οι συνάνθρωποι μας που περνούν τα ίδια εδώ στην χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη γη και ούτε που το μαθαίνουμε τις περισσότερες φορές».

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»