Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα!

Στο έλεος των καταστροφικών πυρκαγιών βρίσκεται η Αττική. Δεκάδες σπίτια υπέστησαν ζημιές, εκατοντάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν και περισσότεροι από 60 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εκατοντάδες άνθρωποι χρειάστηκε να άφησουν τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από τις πύρινες «γλώσσες». 

Ανάμεσα στους κατοίκους που εγκατέλειψαν την περιουσία τους είναι και η Ζωζώ Σαπουντζάκη. 

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από το σπίτι της χθες το πρωί και πλέον βρίσκεται σε φιλικό της σπίτι στο Λουτράκι. 

"Έφυγα από το σπίτι μου γιατί δεν άντεχα τον καπνό, ήρθαν κάποιοι φίλοι μου και με πήραν. Είμαι καλά και ασφαλής τώρα στο Λουτράκι. Το πρωί, ο αέρας στην Κινέτα ήταν πολύ δυνατός, γι αυτό εξαπλώθηκε η φωτιά τόσο γρήγορα. Ένας χαμός! Χρόνια είχα να δω τέτοιον αέρα. Ανησυχώ πολύ για το σπίτι μου και για τους γείτονες μου. Δέν έχω κάποια ενημέρωση αυτήν την ώρα αλλά εύχομαι όλα να πάνε καλά", δήλωσε η ίδια στο protothema.gr. 

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι συντετριμμένη καθώς χάθηκε όλη της η ζωή. Το σπίτι που έζησε όλα αυτά τα χρόνια η Ζωζώ Σαπουντζάκη καταστράφηκε ολοσχερώς στη χθεσινή καταστροφική φωτιά στην Κινέτα. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι το σπίτι της Ζωζώς έγινε στάχτη…

"Δεν έμεινε τίποτα. Ούτε τα μάρμαρα. Επισκέφθηκα το σπίτι σήμερα στις 6:30 το πρωί και δεν το πίστευα. Κάηκε μέχρι και το ψυγείο, τόσο δυνατή ήταν η πυρκαγιά. Μια καριέρα ετών έγινε στάχτη. Σήμερα δεν έχω ρούχα να φορέσω. Κάηκαν οι ντουλάπες μου, οι αναμνήσεις μου, όλα! Αυτό ήταν το κύριο σπίτι μου δεν ήταν το εξοχικό μου. Πήρε αμέσως φωτιά γιατί ήταν επενδεδυμένο με ξύλο. Εκεί μέσα είχα όλη μου τη ζωή. Τα πορτρέτα μου, τις παιδικές μου φωτογραφίες, τις φωτογραφίες των γονιών μου, όλα έγιναν στάχτη. Δεν αναπληρώνονται με τίποτα όλα αυτά. Τι να κάνω, δεν ξέρω. Έχω σοκαριστεί", δήλωσε συγκινημένη στον Νίκο Σερεμετάκη.

«Με φιλοξενεί μια καλή μου φίλη στο Λουτράκι. Περίμενα κάτι να έχει συμβεί, στη τηλεόραση είδα κάτι που μου φάνηκε ότι ήταν η κουζίνα και το δωμάτιο από πάνω… αλλά όταν αντίκρυσα το θέαμα, πραγματικά ήταν… Δεν έμεινε τίποτα, στάχτη όλα. Και να σου πω και κάτι όσο περίεργο κι αν φαίνεται. Δεν με πειράζει τόσο το σπίτι, παρόλο που το λάτρευα, το αγαπούσα πολύ όσο τα αντικείμενα μου. Τα προσωπικά μου, τους πίνακες μου, τα ενθύμια μου, τα «Ζωζώ» που έγραφαν… που μου έφερναν δώρο.

Προσωπικά πολλά αντικείμενα, φωτογραφίες, ένα μπαούλο με φωτογραφίες. Από παιδί μέχρι σήμερα, τα πάντα. Αυτά τα αντικείμενα μου λείπουν… δεν το λέω από νεοπλουτισμό, ήταν πράγματα που αγαπούσα. Δεν υπάρχει τίποτα, δεν έχω φόρεμα να φορέσω. Όπου και να με πήγαινες έλεγα ‘Την Κινέτα θέλω’. Σήμερα την Κινέτα την αντίκρυσα μια στάχτη… δεν έμεινε τίποτα. Εγώ έφυγα και δεν πήρα τίποτα. Λυπήθηκα για το σπίτι αλλά τα αντικείμενα μου ήταν όλη μου η ζωή, τα παιδικά μου χρόνια, η καριέρα… τα πάντα…Δεν έχω ούτε φόρεμα να φορέσω, είναι αστείο που το λέω αλλά όλα ήταν στην Κινέτα» περιγράφει στο gossip-tv.gr

Ο Μάκης Δελαπόρτας έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τη σελίδα του στο facebook γράφοντας: «Ζωζώ μου....δεν έχω λόγια για αυτή τη καταστροφή.....Αυτό το ιστορικό σπίτι που ήταν όλη σου η ζωή δεν υπάρχει πια....το σημαντικό είναι ότι είσαι εσύ καλά αγαπημένη μου! Τόσες γιορτές....τόσες χαρές....τόσες αναμνήσεις....οι κόποι μιας ζωής στάχτη! Κουράγιο και δύναμη! Είμαι δίπλα σου!!!!»

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς