H Tζούλια έδωσε επιτέλους απαντήσεις για το χωρισμό της με το Μιχάλη!

"Η αλήθεια είναι αυτή. Τώρα τι λένε από εδώ και από εκεί δεν έχει καμία σημασία" 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Μιχάλης Κάββαλος και η Τζούλια Καραγιάννη δεν είναι μαζί μετά το τέλος του Power of Love.

Ο Μιχάλης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης του με τη Τζούλια και επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μετά το παιχνίδι αντίκρυσε μια διαφορετική συμπεριφορά αλλά και αδιαφορία από την πλευρά της Τζούλιας, η οποία βρίσκεται μόνη της στην Μύκονο και κάνει διακοπές.

Η δε Τζούλια απάντησε μέσω μηνύματος στα instasories: «Το ότι δεν μιλάω και δεν δίνω απαντήσεις δεν σημαίνει ότι αυτά που λένε «άλλοι» ισχύουν κιόλας. Να μάθετε να ακούτε και τις δύο πλευρές πριν κρίνετε…» ενώ έκανε τον Μιχάλη unfollow στο instagram, την ώρα που και οι δύο τους έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες. 

Τώρα όπως όλα δείχνουν, έφτασε η ώρα για τις πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας, όσον αφορά τον χωρισμό τους. 

Αφού ανέβασε ένα story με το μήνυμα "Η αλήθεια είναι αυτή. Τώρα τι λένε από εδώ και από εκεί δεν έχει καμία σημασία" έγραψε και παράπεμψε τους follower της σε ένα άρθρο του wifinews.gr το οποίο αναφέρεται στον Μιχάλη ως "ο μικρός Μιχαλιός" και ανάμεσα σε άλλα αποκαλύπτει πως οι δύο τους χώρισαν πριν από το τελικό του Power Of Love!

 

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: 

"Το κορίτσι πιέστηκε πολύ. Κι αυτό φαινόταν έντονα τις τελευταίες δυο εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι. Όταν βυθιζόταν στον καναπέ και με το ζόρι μιλούσε. Η φάση όλη την είχε κουράσει. Όπως την είχαν κουράσει και οι δυο διαφορετικές εικόνες του Μιχάλη. Και ήταν απο την αρχή ξεκάθαρη.

Είχε πεί στον Μιχάλη παρά το γεγονός ότι είχαν προχωρήσει στην σχέση τους, πώς είχε ανάγκη να απομονωθεί. Και όσα είπε ο μικρός Μιχαλιός προχθές μόνο γέλια προκάλεσαν σε όσους γνώριζαν λεπτομέρειες. Κι αυτό διότι η “απόσταση” που επικαλέστηκε ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε η Τζούλια προκειμένου να σκεφτεί και να αποφασίσει αν θα συνεχίσουν. Βεβαίως ο Μικρός Μιχαλιός απο το παιχνίδι ακόμη αντιδρούσε με αποτέλεσμα να χωρίσουν λίγο πρίν τον τελικό οριστικά με έναν πολύ έντονο καυγά να αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα. 

Τώρα γιατί ο μικρός Μιχάλιος λέει όλα αυτά... κανείς δεν ξέρει παρα μόνο ο ίδιος. Πάντως οι αναπάντητες στο κινητό της Τζούλιας είναι πολλές... με το νεαρό μοντέλο να έχει γυρίσει ήδη σελίδα και να αναζητά το νέο επαγγελματικό βήμα της..."

Πάντως, λίγο νωρίτερα, ο Ανδρέας Αδρεανός, αποκάλυψε σε story του πως γνώριζε για τον χωρισμό της Τζούλιας και του Μιχάλη πολύ νωρίτερα! Από το τελευταίο κόκκινο δωμάτιο που είχε στο σπίτι μαζί της. 

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, όλο αυτό το διάστημα ο Μιχάλης και η Τζούλια δεν ήταν μαζί. Απλά χρησιμοποιούσαν την δήθεν σχέση τους με την ελπίδα να κερδίσουν τα χρήματα του μεγάλου τελικού...! 

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος