Ο Νικόλας Αγόρου απολογήθηκε για τον Τσίλη & αρνήθηκε να μιλήσει για την Μελίνα!

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών μετά την αποχώρησή του από το Survivor και την επιστροφή του στην Ελλάδα, πήγε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα όπου μίλησε για όλα.  

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ενώ μίλησε για όλους τους παίκτες τόσο της δικής του ομάδας όσο και της ομάδας των Διασήμων, όταν του ζητήθηκε από την Ντορέττα να σχολιάσει τη σχέση που είχε με την Μελίνα Μεταξά, εκείνος αρνήθηκε να το συζητήσει.

Το μόνο που είπε είναι ότι απλά δεν ταίριαξαν.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Νικόλας Αγόρου είχανε μια διαφωνία μέσα στο παιχνίδι και την λύσανε τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στο Συμβούλιο του Νησιού.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών μετά την αποχώρησή του από το Survivor και την επιστροφή του στην Ελλάδα πήγε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί αναφέρθηκε στο εν λόγω περιστατικό. 

Εξήγησε τι συνέβη μεταξύ τους στον Άγιο Δομίνικο και τόνισε μεταξύ άλλων ότι μπορεί να γνωρίζονται σε προσωπικό επίπεδο με την Κατερίνα Δαλάκα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και φίλοι. 

Λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor ο Μιχάλης Μουρούτσος, είδαμε να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Νικόλα Αγόρου.

Αφορμή στάθηκε μια κίνηση του πρώην μαχητή, ο οποίος, όπως έδειξαν οι κάμερες, έσπρωξε τον Μιχάλη. Η ένταση ήταν μεγάλη και στη μέση μπήκε ο Σάκης ώστε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο Νικόλας, καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, μίλησε για το εν λόγω περιστατικό υποστηρίζοντας πως δεν έγινε έτσι μέχρι που είδε τα πλάνα κι έτσι «απολογήθηκε» για αυτή τη χειρονομία του.

Ανάμεσα σε άλλα είδε και το σχετικό βίντεο με τις αντιδράσεις του όταν ανακοινώθηκε ότι αυτός που αποχωρεί ήταν ο Γιάννης Τσίλης. Είπε ότι δεν ψιθύρισε κάτι συγκεκριμένο και ακόμα δεν καταλαβαίνει τι έκανε και πως στην συνέχεια είπε μια προσευχή για να ευχαριστήσει τον Θεό που έμεινε εκείνος και οι συμπαίκτες του στο παιχνίδι. 

Ο Νικόλας Αγόρου από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Survivor είχε κάνει εντύπωση με το κορμί του και το πόσο γυμνασμένος είναι.

Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, το σώμα του είχε μια τεράστια αλλαγή και δεν θύμιζε σε τίποτα το γυμνασμένο κορμί που βλέπαμε στην αρχή. 

Ο ίδιος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. «Έκαψα ότι λίπος είχα. Μετά καις τους μυς.  Μετά είχαν τον τραυματισμό και έκανα ενέσεις κορτιζόνης για να μπορώ να παίξω. Αυτές με έκαναν να πρηστώ. «Τρελάθηκε» ο οργανισμός μου.  Δεν είμαι γυμνασμένος αυτή τη στιγμή. Έχει ταλαιπωρηθεί το κορμί μου» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Survivor Πανόραμα.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα δήλωσε ο πρώην Μαχητής.

Kάτι που συζητήθηκε έντονα στο φετινό Survivor μεταξύ άλλων είναι και οι έντονοι πανηγυρισμοί του Νικόλα Αγόρου και η φράση "εμείς είμαστε".

Οι πανηγυρισμοί του αυτοί, σε άλλους άφησαν καλές εντυπώσεις, σε άλλους όμως άφησαν αρνητικές και ο παίκτης των Μαχητών δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ρώτησε σχετικά με τους πανηγυρισμούς του και τα όσα άκουσε γι αυτούς. 

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα της απάντησε σχετικά ο Νικόλας Αγόρου.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς