Οι πιο sexy WAGS παρελαύνουν στην Ρωσία! Τα κορίτσια των ποδοσφαιριστών κλέβουν την παράσταση!

Το Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή, έχει ξεκινήσει για τα καλά και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος πρόλογος από τις ωραιότερες γυναίκες ποδοσφαιριστών που παρελαύνουν από τις κερκίδες.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αγγλία, Ρωσία έχουν τη μερίδα του λέοντος, αλλά η καλύτερη όλων των Wags βρίσκεται στη Σερβία.

Πάμε μία βόλτα να γνωρίσουμε τις αιθέριες υπάρξεις που μας μαγεύουν φέτος…

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

Ιεροσυλία μεγάλη θα ήταν αν έλειπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Από το 2006 και μετά βρίσκεται πάντα στις επάλξεις.

 Ρούμπι Μέι

Ο νεαρός της Τότεναμ, ο Ντέλε Άλι, έχει κοπέλα που από το ονοματεπώνυμο και μόνο φαίνεται ότι είναι πολύ καυτή. Οι φωτογραφίες απαντούν με σαφήνεια στις προσδοκίες.

Άνι Κίλνερ

Το δεξί μπακ της Σίτι, ο Κάιλ Γουόκερ είναι παντρεμένος και έχει κάνει και παιδιά με την Άνι Κίλνερ. Η οποία είναι υποτιμημένη στον κόσμο των wags, αλλά τώρα παίρνει αυτό που αξίζει.

Μπρούνα Μαρκεζίν

Δε γινόταν να λείπει ο Νεϊμάρ. Αυτός κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν πάντα τις πιο καυτές γυναίκες στο πλάι τους. Η Μπρούνα Μαρκεζίν βρίσκεται στο πλάι του Βραζιλιάνου επιθετικού στο Mundial του 2018.

Σαμ Κουκ

Αν σου έδειχναν την κοπέλα του Κρις Σμόλινγκ, θα πίστευες ότι κατάφερε και την γοήτευσε; Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Όπως είχε πει ο Πίτερ Κράουτς «αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήμουν παρθένος». Η Σαμ είναι η πιο πληθωρική wag της αγγλικής αποστολής.

Πιλάρ Ρούμπιο

Μπορεί ο Σέρχιο Ράμος να είναι από τους πιο μισητούς παίχτες πρώτης γραμμής, αλλά η Πιλάρ Ρούμπιο ισορροπεί τα πράγματα. Όσο κι αν θες να τον δείρεις, η γυναίκα του σε συγκρατεί.

Αναστασία Κοστένκο

Ο Ντιμίτρι Ταράσοφ ζήλεψε από τον Γιούρι Ζίρκοβ και είπε να ερωτευτεί επίσης μια Μις Ρωσία. Αυτή του 2014 συγκεκριμένα. Η Αναστασία Κοστένκο μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο να βγει Μις Κόσμος.

Αλεξάντρα Ιβάρσντοτιρ

Ο Ισλανδός Γκίλφι Σίγκουρντσον μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει από τις πιο πετυχημένες καριέρες Ισλανδών εκτός της χώρας τους. Επίσης μπορεί να περηφανεύεται ότι η σύντροφος του Αλεξάντρα είναι ακαταμάχητη.

Εντούρνε Γκαρσία

Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας της Premier League και έχει την πιο σέξι από τις Ισπανίδες wags. Ο Ντάβιδ Ντε Χέα αποκρούει τα πιο δύσκολα σουτ, αλλά μπαίνει στα δίχτυα με τη μπάλα όταν σουτάρει έρωτα η Εντούρνε.

Ίνα Ζίρκοβα

Ο Γιούρι Ζίρκοβ είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής στη Ρωσία. Εδώ και καιρό είναι ταγμένος στην Ίνα, η οποία έχει και έναν τίτλο Μις Ρωσία στο βιογραφικό της. Δίκαια πρώτη.

Σαρλότ Πιρόνι

Ο παίχτης της Ολιμπίκ Μαρσέιγ Φλοριάν Τοβέν παίζει το πρώτο του Mundial φέτος. Οπότε φέρνει και για πρώτη φορά την εντυπωσιακή Σαρλότ.

Αλόνδρα Γκαρσία Μίρο

Ο Περουβιανός επιθετικός Πάολο Γκερέρο πήρε τελευταία στιγμή την άδεια να παίξει στο Mundial . Η υπόθεση με τα ναρκωτικά θα στερούσε την επιθετική του ικανότητα από τη χώρα του, αλλά κυρίως θα στερούσε την Αλόνδρα από το Mundial . Η 27χρονη είναι πολύ δημοφιλής στο Περού και εσχάτως διεθνοποιείται.

Αντονέλα Ροκούτσο

Ο Λίο Μέσι έκανε επιλογή για 10άρι με την Αντονέλα και εδώ και μια δεκαετία είναι μαζί. Έχουν κάνει και τα παιδιά τους. Παρόλα αυτά, η Αντονέλα έχει σωματάρα.

Σακίρα

Διαχρονική αξία στα Mundial η Σακίρα. Από το 2010 κι εντεύθεν που είναι μαζί με τον Πικέ, έχει πάντα θέση σε τέτοιες λίστες.

Κάρολ Καμπρίνο

Θα λέγαμε ότι ο  Μαρκίνιος είναι ένας overachiever. Η Κάρολ Καμπρίνο, βγαλμένη από τα άδυτα των γυμναστηρίων, είναι ένα κορίτσι που πολλοί το διεκδικούσαν πριν παντρευτούν. Τελικά έκαναν και παιδιά και είναι αχώριστοι.

Σοφία Μίλο

Αν προσέξεις καλά, η Σοφία Μίλο είναι η μοναδική με τρεις φωτογραφίες εδώ. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα γιατί κατά την άποψη μας είναι η πιο όμορφη και πιο σέξι από τις wags του Mundial . Το κορίτσι του Άντεμ Λάιτς επιβεβαιώνει όσα λέγονται για την βαλκανική-σέρβικη ομορφιά.

Ιζαμπέλ Γκουλάρ

Για την κυρία Γκουλάρ, σύζυγο του Γερμανού Κέβιν Τραπ, δεν χρειάζονται συστάσεις. Ίσως είναι η μοναδική πιο γνωστή από τον σύντροφό της. Fitness model και σκέτο model, η Ιζαμπέλ έχει τα πιο εντυπωσιακά πόδια. Δεδομένου ότι είναι από τη Βραζιλία και η Γερμανία θα φτάσει λογικά ως την 8άδα, δεν αποκλείεται να την δούμε να χωρίζεται στα δύο. Αν δηλαδή παίξουν μαζί οι 2 χώρες.

Μάγια Νίλσον

Το κορίτσι του αμυντικού της Γιουνάιτεντ Ντέιμον Λίντελοφ ασχολείται με το χώρο του μάρκετινγκ, ενώ παράλληλα διατηρεί και δικό της blog. Είναι από τις 5 πιο σέξι wags της Σουηδίας.

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος