Pop star δουλεύουν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ & ράπερ που νομίζεις ότι έχουν πεθάνει, ζουν...!

Αρχικά, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι όλα όσα νομίζεις ότι γνωρίζεις για τους σταρ αποτελούν ένα μεγάλο ψέμα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι αδελφές δεν είναι στ' αλήθεια αδελφές, οι μητέρες επίσης, ποπ σταρ δουλεύουν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η CIA σκοτώνει θρύλους της ρέγκε και ράπερ που νομίζεις ότι έχουν πεθάνει ζουν και βασιλεύουν στην Κούβα. Ακολουθούν οι πιο παρανοϊκές θεωρίες συνωμοσίας για τους celebrities, που θα σε κάνουν να χάσεις το μυαλό σου.

Britney Spears, η μυστική πράκτορας του George Bush

H θεωρία: Η Βritney Spears δούλευε μυστικά για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Μάλιστα, ήταν δεξί χέρι του George Bush. Κάθε φορά που εκείνος τα έκανε μαντάρα, η ποπ σταρ δήλωνε παρούσα για να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Πώς; Με τη δημοσιοποίηση κάποιου και καλά σκανδάλου γύρω από την προσωπική της ζωή.

Η απόδειξη: Στις 6 Νοεμβρίου του 2007, η Britney και ο Kevin Federline ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, την ημέρα πριν τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ.

O Keanu Reeves είναι αθάνατος

Η θεωρία: Ο Keanu Reeves δεν μπορεί να πεθάνει. Η ψυχή του είναι αθάνατη. Ζει εδώ και αιώνες, μέσα από το σώμα διάσημων αντρών.

 

 

Η CIA δολοφόνησε τον Bob Marley

Η θεωρία: Επειδή τόσο ο Marley, όσο και άλλοι ρέγκε τραγουδιστές προσπαθούσαν να αποκαλύψουν στο κοινό την πρόθεση της CIA να σκοτώσει τον πρωθυπουργό της Τζαμάικα, Michael Manley.

Η απόδειξη: Αυτό το άρθρο των High Times το οποίο σημειώνει ότι ο Carl Colby, γιος του πρώην διευθυντή της CIA William Colby, είχε επισκεφθεί τον Marley το 1976.

Η Beyonce δεν είναι αδελφή της Solange & η  Beyonce δεν ήταν έγκυος στην Βlue Ivy

Η θεωρία: Η Beyonce (γεννήθηκε το 1981) είναι η μητέρα της Solange Knowles (γεννήθηκε το 1986). Η οικογένειά της προσπάθησε να καλύψει την εγκυμοσύνη της σταρ, παρουσιάζοντας τη μικρή ως αδελφή της.

Η απόδειξη: Σου τα έχουν πει λάθος για τη χρονολογία γέννησης και ως εκ τούτου για την ηλικία της Beyonce. Είναι γεννημένη το 1974.

Θεωρία νούμερο 2: Η Beyoncé δεν ήταν έγκυος στην Blue Ivy Carter. Εκείνη και ο Jay Z χρησιμοποίησαν παρένθετη μητέρα για να αποκτήσουν παιδί.

Η απόδειξη: Το παραπάνω βίντεο, που δημιούργησε θαυμαστής της και το οποίο δείχνει την σταρ με ψεύτικη, φουσκωμένη κοιλιά.

Ο Tupac ζει και βασιλεύει

Η θεωρία: Ο διάσημος ράπερ σκηνοθέτησε το θάνατό του για να γλιτώσει όσους τον ήθελαν νεκρό και ζει πλέον μόνιμα στην Κούβα.

Η απόδειξη: Οι εκτελεστές δεν βρέθηκαν πότε από τις αστυνομικές αρχές. Ο παραγωγός Suge Knight που καθόταν στη θέση του συνοδηγού βγήκε από το γαζωμένο αυτοκίνητο χωρίς γρατζουνιά. Από την άλλη, ο Tupac λέγεται ότι φρόντιζε πάντα να φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο. Τέλος, ο άνθρωπος που έκαψε το νεκρό σώμα του ράπερ συνταξιοδοτήθηκε αμέσως μετά. Θες να σου πούμε κι άλλα;

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»