Σφακιανάκης–Ρέμος: «Όσα είπαμε νερό κι αλάτι…» Aυτό και αν είναι η κωλοτούμπα της χρονιάς!

"Δεν έχεις νυμφευθεί; Νυμφευθεί όχι παντρευτεί, τι είσαι gays";

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Νότης Σφακιανάκης συναντήθηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή του πρώτου, παραμέρισαν την κόντρα τους και συζήτησαν για πολλά.

Οι ατάκες του Νότη ούτε αυτή τη φορά πέρασαν απαρατήρητες. Κάποιες από αυτές ήταν:

«Η γυναίκα μου είναι Αγγλίδα, οι Εγγλέζοι όμως δεν είναι καλή ράτσα όμως. Πάρα πολύ κακή ράτσα!

Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν μεγάλος τραγουδιστής, όμως με «ξένη φωνή», τοποθετημένη φωνή. Οικειοποιήθηκε τα τραγούδια που του έγραψε ο Νικολόπουλος.

Ακούω κάποια στιγμή εμένα να τραγουδάω που δεν το ξέρω. Λέω ποιο είναι; Και ήταν ο Παντελίδης. Η μίμηση με ενοχλεί».

Βέβαια, ο Νότης Σφακιανάκης είχε κάποιες ατάκες να πει και για τον Αντώνη Ρέμο: «Δεν έχεις νυμφευθεί; Νυμφευθεί όχι παντρευτεί, τι είσαι gays; Παντρεύεται η γυναίκα, νυμφεύεται ο άντρας».

Οι δύο καλλιτέχνες συζήτησαν για πολλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στα κιλά τους με αφορμή το κουλούρι Θεσσαλονίκης, που έτρωγε ο Νότης.

Ο Αντώνης είπε: «Εγώ το έχω πάρει απόφαση θα πεθάνω χοντρός (γέλια). Θεός φυλάξει…»!

Και ο Νότης τον ρώτησε: «Γυμναστική κάνεις;»! Και ο Αντώνης απάντησε: «Ναι κάνω γυμναστική. Έρχεσαι μαζί μου; Γουστάρεις; Εκεί στη Γλυφάδα πάω…»! 

Και τότε ο Νότης τόνισε: «με βλέπεις να χρειάζομαι γυμναστική;»! 

Καλύτερα να τραγουδούν παρά να μιλούν!
 

 
Στην εκπομπή Πρω1νό αναφέρθηκαν στην συζήτηση των δύο τραγουδιστών, ενώ ο Κώστας Τσουρός είπε: «Εγώ σαν γενικό σχόλιο θα πω ότι καλύτερα να τραγουδάνε παρά να μιλάνε και οι δύο. Κυρίως όμως θα αναφερθώ στο τελευταίο του Αντώνη Ρέμου
 
Ο ίδιος είπε ότι αρέσουν στον κόσμο τα τραγούδια τους, ενώ δεν είναι ανάγκη να κάνουν τον ρόλο του δημοσιογράφου , που ο Αντώνης Ρέμος βρίζει.
Η Φαίη Σκορδά εξήγησε ότι ο Αντώνης Ρέμος είπε ότι κάνει μια κουβέντα, ενώ ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε: «Ναι, και είπε μην με βρίζει δεν είμαι δημοσιογράφος. ο Αντώνης Ρέμος αυτή την στιγμή κάνει μια εκπομπή στο ραδιόφωνο, όπου κάνει συνεντεύξεις. Συνεντεύξεις ποιος κάνε; Οι δημοσιογράφοι ή έστω κάνει δημοσιογραφικό έργο.....θα έπρεπε να ξέρει ότι το δημοσιογραφικό λειτούργημα δεν είναι μόνο αυτό που καλείται ο ίδιος να κάνει και δεύτερον είναι ντροπή, που ο Αντώνης Ρέμος κάνει συνεντεύξεις και το παίζει δημοσιογράφος χωρίς κανένα υπόβαθρο».
 

 

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Αντώνη Ρέμο, έξω από την ραδιοφωνική του εκπομπή - ενώ το απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Πρω1νό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μεταξύ των άλλων, διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον τελευταίο καιρό να αναλαμβάνει εκπομπή στον Alpha! 

Η είδηση είχε μεταφερθεί και μέσα από το Πρω1νό, μέσα από δημοσιογράφο του πάνελ- ενώ ο Αντώνης Ρέμος διαψεύδει την είδηση που τον ήθελε στο τιμόνι εκπομπής.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ακόμα...κάποιες θεωρίες στην φαντασία κάποιων ανθρώπων. Δεν έχει καμία βάση το θέμα της τηλεοπτικής μου εμφάνισης. Σκέψεις πολύ μακρινές σκέψεις είναι αυτές, που αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο»

Στις 15 Σεπτεμβρίου θα παντρευτούν και αποκάλυψε πως ο γάμος τους θα είναι σε κλειστό κύκλο και σε μυστικό μέρος. Όταν ρωτήθηκε ο Αντώνης εάν θα παντρευτούν στην Αθήνα είπε στην κάμερα του Happy Day: «Μπορεί αν είναι και εκτός Αθήνας, δεν ξέρουμε ακόμα που θα γίνει. Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό φιλικό κύκλο όσο μπορεί και σε μυστικό μέρος…»!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά