Η Vanessa Mae παντρεύτηκε με παραδοσιακά βιολιά και λαούτα στην Τζια!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Vanessa Mae καθώς το πρωί της Δευτέρας παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς σε μια παραμυθένια τελετή στο Ιστορικό Δημαρχείο Ιουλίδας στην Τζια!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η διάσημη βιολίστρια έφτασε στο νησί με σκάφος και με τη συνοδεία βιολιών το οποίο είναι το παραδοσιακό όργανο της περιοχής, κατευθύνθηκε προς το Δημαρχείο!

Μάλιστα το ερωτευμένο ζευγάρι μετά το μυστήριο περιπλανήθηκε στα γραφικά σοκάκια του νησιού με τη συνοδεία βιολιών και δέχτηκε τα παραδοσιακά εδέσματα που τους πρόσφεραν οι φιλόξενοι κάτοικοι!

Η Vanessa Mae φορούσε ένα λευκό ρομαντικό off shoulder νυφικό, ενώ λεύκα λουλούδια στόλιζαν τα μαλλιά της που ήταν σε χαλαρό κότσο σινιόν!


Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Facebook της Ρίτσας Μορφωνιού

 

 

Η Vanessa Mae (Vanessa-Mae Vanakorn Nicholson), γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1978 στη Σιγκαπούρη, από Ταϊλανδό πατέρα και Κινέζα μητέρα, την ίδια μέρα με τον πρώτο μεγάλο «σουπερστάρ» του βιολιού, τον Nicolo Paganini.

Είναι γνωστή και ως η «Βασίλισσα του Βιολιού». Οι γονείς της χώρισαν και η μητέρα της παντρεύτηκε τον Βρετανό Grahan Nicholson. Μετακόμισαν στο Λονδίνο όταν ήταν 4 ετών, και η Vanessa απέκτησε τη βρετανική υπηκοότητα, υιοθετώντας μάλιστα και το επίθετο του πατριού της. Τον επόμενο χρόνο άρχισε μαθήματα κλασικού βιολιού.

Το πρώτο της album, «Violin» κυκλοφόρησε το 1990 όταν ήταν σε ηλικία 12 ετών και περιείχε συνθέσεις του Μότσαρτ και του Kabalevsky. Ακολούθησαν το «Kid’s Classics» και το «Tchaikovsky &Beethoven Violin Concertos», με το οποίο κέρδισε μια θέση στο βιβλίο Guinness ως η νεότερη σολίστ που κατάφερε να ηχογραφήσει κονσέρτα για βιολί του Μπετόβεν και του Τσαικόφσκι σε ηλικία μόλις 13 ετών.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 εμφανίστηκε στο Ηρώδειο, το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η σκηνή και ο υπέροχος χώρος του Ηρωδείου φιλοξένησαν την Vanessa Mae, αφού έχει εμφανιστεί άλλες 2 φορές υπό την σκιά της Ακρόπολης!

Η Vanessa Mae δεν παρέλειψε να πει πολλές φορές πόσο πολύ αγαπάει το συγκεκριμένο χώρο και πόσο συγκινείται που παρουσιάζει το show της κάτω από ένα τόσο σημαντικό μνημείο όπως είναι η Ακρόπολη! Ακόμη, ευχαρίστησε πολλές φορές θερμά το κοινό της Αθήνας που γεμίζει πάντα τους χώρους όπου εμφανίζεται.

Τα media εκθειάζουν τη δουλειά της, αν και συχνά οι κριτικές επισημαίνουν όχι μόνο τις αρετές της ερμηνείας της αλλά και της εμφάνισής της. Αξίζει ίσως να αναφερθεί ότι έχει ανακηρυχθεί ως ένας από τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο από το “People Magazine”.

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά