Στρίμωξαν την Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη και νευρίασε η Βογιατζάκη! Άστραψε και βρόντηξε!

Tα είπε όλα με το χαμόγελο της!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε στη φωτογράφηση των ηθοποιών για την παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και φυσικά μίλησε με όλους!

Στη θεατρική παράσταση πρωταγωνιστεί και η Κατερίνα Γερονικολού στο θρυλικό ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη! 

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας που έχουν τους κεντρικούς ρόλους που υποδύθηκαν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη τόνισαν ότι δεν φοβούνται τη σύγκριση ενώ ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι... δεν πέρασε από κάστινγκ!

Στο μιούζικαλ θα συμμετέχει και ο Κώστας Βουτσάς και φωτογραφήθηκε μαζί με τις μαθήτριες του σχολείου που πηγαίνει η Λίζα Πετροβασίλη. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια ωστόσο ο Κώστας Βουτσάς δεν το ήξερε! Μόλις λοιπόν άκουσε το όνομα της και έμαθε ποια είναι έσπευσε να... τη φιλήσει στο μάγουλο και να τη πειράξει για τον πατέρα της! 

Η ηθοποιός μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα και τόνισε: «Έχω δημιουργικό άγχος… Η Αλίκη Βουγιουκλάκη υποδύθηκε εξαιρετικά τον ρόλο αυτό. Δεν κάνουμε τη ζωή της Αλίκης, κάνουμε το «Χτυποκάρδια στο θρανίο», επομένως δεν υπάρχει θέμα συγκρίσεων και είναι ένα καινούργιο στοίχημα. Δεν με πλήγωσαν τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν, ήταν κάτι που το περίμενα»!

Όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής είπε «Ο έρωτας σου πάει» και ηθοποιός ένιωσε αμήχανα και απάντησε αινιγματικά λέγοντας «δεν ξέρω τι να πω…»! Τότε την έβγαλε από τη δύσκολη θέση η Σοφία Βογιατζάκη η οποία τόνισε: «Και ο έρωτας της πάει και όλα της πάνε» ωστόσο μας άφησε με την απορία για ακόμα μια φορά για τη σχέση με το Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε στην επίσημη φωτογράφηση της παράστασης και μίλησε στις κάμερες,ενώ προέβη σε ένα άγριο ξέσπασμα για τη Κατερίνα Γερονικολού! 

Η ηθοποιός φανερά εκνευρισμένη μίλησε για τις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Κατερίνα Γερρονικολού, που θα υποδυθεί την Λίζα Πετροβασίλ στο θρυλικό έργο!

«Συγκρίσεις γιατί να γίνουν; Αυτό το έχετε εσείς οι δημοσιογράφοι παρά ο κόσμος ο απλός. Δηλαδή αυτό το Κατερινάκι το έχετε φάει. Δηλαδή έλεος. Έλεος. Αυτοί οι δημοσιογράφοι είστε ώρες-ώρες. Να σας πιάσω από το μαλλί όλους να σας κάνω 15 σβούρες. Έχεις ακούσει κανέναν να ανησυχεί; Από εσάς ξεκινάει, από εσάς ανακυκλώνεται και από εσάς συνεχίζεται. Έλεος. Δηλαδή σταματήστε το πια αυτό εντάξει; Έξαλλη με κάνατε πριν τη φωτογράφηση. Αμάν ρε παιδιά», είπε και... ελάλησε!

Δειτε Επισης

H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της
Συγκινεί ο Χρήστος Δάντης για την απώλεια του Αντώνη Τουρκογιώργη: «Έμεινα βουβός... Συγνώμη & Ευχαριστώ»
Γιώργος Θεοφάνους: «Άξιζε μία υποχώρηση με τον Γιάννη Πάριο, τότε δεν το πίστευα, και τώρα το μετανιώνω»