Η κόρη της Brigitte μιλά για τον έρωτα της μάνας της με τον 16χρονο Μacron!

Ντοκιμαντέρ στο γαλλικό κανάλι France 3 - Ολόκληρη η Αμιέν είχε σοκαριστεί από τη σχέση της παντρεμένης καθηγήτριας με τα τρία παιδιά, που δεχόταν στο σπίτι της τον μαθητής της 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Φίλοι του ζευγαριού και η μικρή κόρη της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Τιφέν Οζιέρ, αποκαλύπτουν πολλά σε ντοκιμαντέρ για την ζωή της Μπριζίτ Μακρόν - Η πορεία της οικοδέσποινας του Ελιζέ από μια μικρή πόλη της Γαλλίας στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Το ειδύλλιο της καθηγήτριας Μπριζίτ Οζιέρ και του ανήλικου μαθητή Εμανουέλ Μακρόν στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '90 ήταν ένα πραγματικό σκάνδαλο για την μικρή συντηρητική κοινωνία της Αμιέν, στη βόρεια Γαλλία. Γι' αυτή την παράνομη σχέση και γενικότερα, για τη ζωή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, γυρίστηκε το ντοκιμαντέρ «Brigitte Macron : un roman français» (Μπριζίτ Μακρόν: ένα γαλλικό μυθιστόρημα), που προβλήθηκε την Τετάρτη από το κανάλι France 3.

Οι φήμες για την παράνομη σχέση της παντρεμένης και μητέρας τριών παιδιών καθηγήτριας είχαν αρχίσει να εξαπλώνονται στην πόλη, όπως διηγούνται στο ντοκιμαντέρ παλιοί συνάδελφοι της Μπριζίτ Μακρόν. Οι γείτονες του ζεύγους Οζιέρ στην οδό Σεν Σιμόν παρατηρούν συχνά ένα νεαρό αγόρι να μπαινοβγαίνει στην κατοικία της καθηγήτριας Γαλλικών και Λατινικών. Η Μπριζίτ έρχεται αντιμέτωπη με τους «ψιθύρους» της μικρής τοπικής κοινωνίας. Η οικογένεια Τρονιέ, ιδιοκτήτρια σοκολατοποιίας εδώ και πέντε γενιές, έρχεται σε δύσκολη θέση, καθώς είναι πολύ γνωστή στην πόλη.

Ο αδελφός της Μπριζίτ, Ζαν Κλοντ Τρονιέ προσπαθεί να την μεταπείσει να θέσει τέρμα στην «επικίνδυνη» σχέση, που απειλεί την φήμη ολόκληρης της οικογένειας. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι γονείς του τότε 16χρονου μαθητή Εμανουέλ Μακρόν, της ζητούν να σταματήσει αυτή την σχέση και στέλνουν τον γιο τους να τελειώσει το λύκειο στο Παρίσι. Εκείνη τους απαντά: «Δεν σας υπόσχομαι τίποτα»...

Παρά την απόσταση που χώριζε το ζευγάρι, ο έρωτάς τους μεγάλωνε. Πριν μερικούς μήνες η 65χρονη Μπριζίτ Μακρόν δήλωσε στο γαλλικό Elle: «Αν δεν είχα κάνει αυτή την επιλογή, δεν θα είχα ζήσει τη ζωή μου».

Στο ντοκιμαντέρ της Βιρζίν Λινάρτ, που έχει στόχο να γνωρίσουν οι Γάλλοι τη γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του Εμανουέλ Μακρόν, μιλούν φίλοι του προεδρικού ζεύγους, παλιοί συνάδελφοι και μαθητές της Μπριζίτ Μακρόν και η μικρή κόρη της, η δικηγόρος Τιφέν Οζιέρ. 

 

 


Η Τιφέν Οζιέρ, η μικρή κόρη της Μπριζίτ Μακρόν ήταν αποκαλυπτική στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της μητέρας της. Η 34χρονη σήμερα δικηγόρος, που μένει με την οικογένειά της στην Τουκέ, περιέγραψε πως ο μαθητής Εμανουέλ Μακρόν ερωτεύθηκε παράφορα τη μητέρα της, όταν την γνώρισε στο θεατρικό εργαστήρι που εκείνη είχε δημιουργήσει στο καθολικό λύκειο της Αμιέν.

«Ήταν αρκετά ερωτοχτυπημένοι και αυτό ήταν εμφανές μεταξύ τους και πολύ δύσκολο γι'αυτούς», ανέφερε η Τιφέν, που εκείνη την εποχή ήταν 9 ετών. Η Μπριζίτ Μακρόν έχει ακόμα δύο παιδιά, τον Σεμπαστιάν, που είναι μηχανικός υπολογιστών και την Λοράνς, καρδιολόγο, που ήταν συμμαθήτρια του Εμανουέλ Μακρόν.

Σύμφωνα με την Τιφέν, η πρώτη αναφορά για τον νεαρό τότε Εμανουέλ στο σπίτι τους έγινε από τη μεγαλύτερη αδελφή της. Η Λοράνς γύρισε μια μέρα από το σχολείο και είπε στη μητέρα της: «Μαμά, υπάρχει ένα τρελό αγόρι στην τάξη μας που ξέρει τα πάντα για σένα, τα πάντα». Αρχικά, όταν ο Εμανουέλ επισκεπτόταν το σπίτι της καθηγήτριάς του για
να την βλέπει, το περιβάλλον τους αλλά και ο πρώτος σύζυγος της Μπριζίτ, θεωρούσαν πως πηγαίνει για να βλέπει τη Λοράνς.


Η Τιφέν Οζιέρ είναι το μόνο μέλος της οικογένειας της Μπριζίτ Μακρόν που δέχθηκε να μιλήσει για την μητέρα της στο ντοκιμαντέρ «Brigitte Macron, un roman français». Η κόρη του τραπεζίτη Αντρέ Λουί Οζιέρ και της Μπριζίτ Μακρόν, μητέρα και η ίδια δύο παιδιών, στήριξε και αποδέχθηκε από την αρχή την σχέση της μητέρας της με τον Γάλλο πρόεδρο, όπως αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ.

«Μόλις έμαθα πως υπήρχε μια ιστορία ανάμεσα στον Εμανουέλ και στη μαμά μου δεν είχα καμία αμφιβολία για τη σοβαρότητα του πράγματος γιατί αυτό ήταν εντελώς προφανές. Εγώ, αν έπρεπε να δώσω μια εικόνα για τον έρωτα, θα είναι ο Εμανουέλ και η μαμά μου», δήλωσε η Τιφέν στην κάμερα. 

Δείτε βίντεο: Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: O έρωτας που σκανδάλισε τη μικρή πόλη της Αμιέν

 

ΠΓΗΓΗ: Protothema.gr

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»