Διάσημα παιδιά, ακόμα διασημότερων γονιών! Αναγνωρίζεις ποιου παιδιά είναι;

Μάντεψε ποια διάσημη είναι η μητέρα μου
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με τη φωτογραφία και την ερωτική του ζωή. Η μητέρα του είναι τραγουδίστρια, σχεδιάστρια μόδας και μοντέλο. 

Ο Brooklyn Beckham είναι ο πρωτότοκος γιος της Victoria και του David Beckham. Η διάσημη σχεδιάστρια επισκέπτεται πλέον συχνά το γιο της στη Νέα Υόρκη όπου και σπουδάζει. 

Η έφηβη ηθοποιός και τραγουδίστρια κατάγεται από οικογένεια ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας της η οποία συμμετείχε στην τριλογία "The Matrix". 

Η Willow Smith είναι το μικρότερο παιδί της Jada Pinkett Smith και του Will Smith. Οι δυο τους κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις. 

Η μητέρα του μπορεί να είναι η βασίλισσα της ποπ αλλά όταν ήταν μικρός ήταν ιδιαίτερα αυστηρή μαζί του. Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι;

Ο Rocco Ritchie είναι ο γιος της διάσημης Madonna. Την ακολούθησε στην περιοδεία της το 2012 και ανέβηκε μαζί της στην σκηνή. 

Η μητέρα τους θεωρείται καλλονή και το ταλέντο της στην υποκριτική της χάρισε ένα βραβείο Όσκαρ, ενώ έχει ανακηρυχθεί πέντε φορές "Η Ομορφότερη Γυναίκα του Κόσμου" από το περιοδικό People.

Ο Henry και η Hazel Moder, καθώς και ο Phinnaeus, είναι τα παιδιά της Julia Roberts και του Daniel Moder. Η Roberts έχει δηλώσει ότι η μητρότητα είναι το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί. 

Μοιάζει καταπληκτικά με τη βραβευμένη με Όσκαρ μαμά της και το καλοκαίρι δούλεψε σε πιτσαρία. 

Η μαμά της Ava Phillippe δεν είναι άλλη φυσικά από την Reese Witherspoon. Πηγαίνει σε πάρτι μαζί της και κάποια φορά την πέρασαν για την ίδια την Witherspoon. 

Η κόρη του σούπερ μόντελ, έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το 2017 κι από τότε συνέχισε με επιτυχία να συμμετέχει σε επιδείξεις. 

Η κόρη της Cindy Crawford, η Kaia Gerber, της μοιάζει εκπληκτικά και εμφανίστηκε στην πρώτη της επίδειξη για τον Versace το 2012 σε ηλικία 10 ετών. 

Όταν γεννήθηκε αυτό το γλυκύτατο κοριτσάκι, οι παπαράτσι πολιορκούσαν τους γονείς της για να "κλέψουν" την πρώτη της φωτογραφία. Χάρη στον πατέρα της έχει και σπάνιο όνομα. 

Η μεγάλη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, η North West, έχει γίνει κι εκείνη μια μικροσκοπική fashionista. Πολλές φορές συνοδεύει τη μαμά της στις επιδείξεις του Kanye. 

Η μητέρα της μετακόμισε στη Ναμίμπια για να γεννήσει το πρώτο της βιολογικό παιδί προκειμένου να αποφύγει τους δημοσιογράφους. Ποια είναι;

Η Shiloh Nouvel Jolie-Pitt είναι το πρώτο βιολογικό παιδί της Angelina Jolie και του Brad Pitt. 

Φτυστή η μητέρα της, η μικρή Lily σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της. 

Η Lily Mo Sheen είναι η πανέμορφη κόρη της Kate Beckinsale και η περήφανη μαμά ανεβάζει συχνά φωτογραφίες τους στο Instagram, καθώς και τα νέα της Lily που θα πάει στο κολλέγιο

Αυτό το παιδάκι είναι σοβαρό όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού αλλά η ηθοποιός μητέρα του λέει ότι είναι πολύ αστείος τύπος. 

Ο Ryder Robinson είναι ο μεγάλος γιος της Kate Hudson και τον Ιανουάριο του 2016 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί με την μητέρα του. 

Οι γονείς της υπήρξαν διάσημο ζευγάρι αλλά όταν χώρισαν την επιμέλεια την πήρε η μητέρα της

Η μοναχοκόρη της Katie Holmes, η Suri, εμφανίζεται συχνά στο Instagram της μητέρας της. 

Η συγκεκριμένη έφηβη έχει κληρονομήσει την εμφάνιση της μητέρα της και την συνοδεύει στις διάφορες εκδηλώσεις. 

Η Lila Grace Moss Hack είναι το μοναχοπαίδι της Kate Moss και ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της. Την είδαμε και στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue.

Η μικρούλα είναι φτυστή η μητέρα της όταν ήταν στην ηλικία της. 

Η James είναι η πρωτότοκη κόρη της Blake Lively και του Ryan Reynold. Κάποιες φορές συνοδεύει τη μαμά της στα γυρίσματα και περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί. 

Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού αυτού φωτογραφίζεται σπάνια δημοσίως επειδή η τραγουδίστρια μητέρα της την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η Blue Ivy Carter είναι η πρωτότοκη κόρη της Beyoncé και γεννήθηκε το 2012. Της αρέσει να φοράει τα παπούτσια της μαμάς και να τη βοηθά να φροντίσει τα αδέλφια της. 

Μπορεί να είναι το μικρότερο παιδί αυτής της οικογένειας αλλά η έφηβη αυτή λατρεύει τη μόδα και θέλει να κάνει καριέρα στο χώρο. 

H Cary είναι μια μικρογραφία της πανέμορφης Catherine Zeta-Jones. Οι δυο τους βγαίνουν συχνά μαζί. 

Αυτός ο γοητευτικός τύπος είναι ο μοναχογιός μιας πανέμορφης Λατίνας. 

Ο Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara συνόδευσε τη μητέρα του, την Sofia Vergara στα βραβεία Έμμι το 2017. Ξεκίνησε την καριέρα του στο μόντελινγκ και θέλει να κάνει καριέρα στη μόδα. 

Η μοναχοκόρη των πασίγνωστων μουσικών δεν ακολούθησε τα βήματα των γονιών της, επιλέγοντας μια καριέρα στην ιππασία. Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι η διάσημη μητέρα της;

Η μητέρα της Jessica Springsteen είναι η Patti Scialfa των E Street Band. Η Jessica είναι πρωταθλήτρια και έχει εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ σε πολλές διοργανώσεις. 

Είναι κόρη ενός πάρα πολύ διάσημου ηθοποιού και έχει κληρονομήσει το ιδιαίτερο στυλ της Γαλλίδας μητέρας της που είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. 

Η Lily-Rose Depp είναι η κόρη της Vanessa Paradis και του Johnny Depp. Η Paradis στηρίζει την επιλογή της κόρης της να ακολουθήσει καριέρα στο μόντελινγκ και είναι σε όλες τις επιδείξεις της κόρης της. 

Είναι και η ίδια ηθοποιός και κόρη μιας πολύ εντυπωσιακής γυναίκας. 

Η Rumer Willis λέει ότι την καλύτερη συμβουλή που πήρε ποτέ την άκουσε από την μητέρα της, την Demi Moore. "Να είσαι απλώς ο εαυτός σου, να θυμάσαι πάντα ότι όταν είσαι μπροστά σε κοινό, ή οπουδήποτε, σε δημόσιο χώρο, ότι πρέπει να είσαι έτσι όπως θα ήθελες να σε βλέπει ο κόσμος". 

Παρόλο που μπορεί να την αναγνωρίζετε από τις ταινίες, η μητέρα της συγκεκριμένης ηθοποιού ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα τη δεκαετία του '80. 

Η Melanie Griffith είναι η μητέρα της Dakota Johnson. "Γιατί να μην κάνει η μητέρα μου κινηματογράφο; Είναι μια εκπληκτική ηθοποιός!", είπε η κόρη αναφερόμενη στον ρατσισμό της ηλικίας που επικρατεί στο Χόλιγουντ. 

Η ηθοποιός-τραγουδίστρια κληρονόμησε το μποέμ στυλ της μαμάς της. Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι;

Η Zoe Kravitz είναι η κόρη της Lisa Bonet. Η Kravitz ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της που είναι ελεύθερο πνεύμα. 

Η έφηβη είναι η μοναχοκόρη μιας διάσημης ηθοποιού της τηλεόρασης. 

Η Courtney Cox είναι η μητέρα της Coco Arquette. 

Η μητέρα της πανέμορφης αυτής μικρής είναι διάσημη τραγουδίστρια. 

Η Willow Sage Hart είναι η κόρη της Pink. Η ροκ σταρ διδάσκει στην κόρη της να αγαπάει τον εαυτό της όπως είναι. 

Η πολλά υποσχόμενη ηθοποιός μοιάζει πολύ στην μητέρα της που είναι κι εκείνη κοκκινομάλλα.

Η Liv Freundlich είναι η μικρότερη κόρη της Julianne Moore. Η Freundlich είχε συμμετάσχει σε ταινία με τη μητέρα της όταν ήταν τριών ετών. 

Δειτε Επισης

H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης