Ξέσπασε η Ντίνα Κώνστα: «Βίωσα τον θάνατο του σαν να ήταν παιδί μου»

Μαύρη επέτειος ήταν η χθεσινή για τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα του Νίκου Σεργιανόπουλου. Ο τηλεοπτικός «Κωνσταντίνος Μαρκοράς» δολοφονήθηκε το 2008 με 21 μαχαιριές και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας από τους λίγους ηθοποιούς που έπαιξαν στις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και είχε την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Το τέλος του, όμως ήταν τραγικό.

Πριν από 10 χρόνια, στις 4 Ιουνίου 2008, στις 7 το πρωί η οικιακή βοηθός του βρήκε το άψυχο σώμα του ηθοποιού κατακρεουργημένο με 21 μαχαιριές στο σπίτι του στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι.

Ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης μίλησε για ένα πτώμα κυριολεκτικά σφαγμένο.
«Το πτώμα βρέθηκε γυμνό επί του δαπέδου σε ύπτια θέση και κάμψη των γονάτων. Η πρόσθια επιφάνεια του σώματος φέρει μεγάλη ποσότητα ξηρού αίματος και μικρών αιμοπηγμάτων» ανέφερε.

Αιτία θανάτου ήταν τα «πολλαπλά τραύματα του λαιμού του θώρακος και της κοιλιάς δια νύσσοντος άμα και τέμνοντος οργάνου προκληθέντα».
Ένα μήνα μετά συνελήφθη ο δολοφόνος του ο Γεωργιανός Ντέιβιντ Μουρτζικνέλι και οδηγήθηκε με χειροπέδες στον εισαγγελέα.
Οι δύο τους βρέθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας . Ο άνδρας ακολούθησε τον ηθοποιό στο σπίτι του και διέπραξε το έγκλημα, επειδή ο ηθοποιός τον έθιξε όταν του ζήτησε να συνεβρεθούν .

Οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία, παράνομη είσοδο στην χώρα και με κανένα ελαφρυντικό και καταδικάστηκε σε ισόβια.

Ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό στις δυο μεγάλες παραγωγές «Δυο ξένοι» και οι «Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», συγκινεί με το μήνυμα του στο facebook.

Προσέθεσε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν μια βασανισμένη ψυχή. «Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας…Α ρε Νικόλα…σαν σήμερα έφυγε βασανισμένο το κορμί σου…γιατί η ψυχή βασανιζόταν χρόνια…είναι κάτι ώρες που δεν φεύγεις από το μυαλό μου…σε θυμάμαι να λάμπεις δίπλα στη Εβελίνα…αυτό το ζήσαν όλοι..τα καλύτερα όμως τα άφησες για μας…τα γέλια μας στο Γαλαξίδι…τα τραγούδια της Χαρούλας στο μπαλκόνι στο Μετς…τα ιταλικά 45αρακια που γεννάγανε ποιητικούς ακροβατισμούς για να καταλήξουν στις μπαλαφάρες που λάτρευες…τα κλάματα στο ξαφνικό για μνήμες που δεν ξεθώριασαν μέσα σου…την αγκαλιά σου…και όσα δεν θέλω να μοιραστώ με κανένα γιατί ήταν δικά μας…φιλί στη ψυχούλα σου που ξέρω ποια πως δεν πονάει…» έγραφε στην λεζάντα!

Δείτε την ανάρτηση του:

Η Ναταλία Γερμανού που συνεργάστηκε μαζί του ανέβασε σήμερα μια φωτογραφία στο Instagram  σχολιάζοντας «Σε γνώρισα τόσο λίγο. Με κέρδισες τόσο πολύ 10 χρόνια χωρίς τον υπέροχο Νίκο Σεργιανόπουλο».

 Μιλώντας στην Espresso, η Ντίνα Κώνστα, που αγαπήσαμε ως «Ντένη Μαρκορά» μιλά με λόγια που συγκλονίζουν για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

«Μη μου θυμίζετε εκείνη την περίοδο καθόλου», ανέφερε αναστατωμένη και συμπλήρωσε: «Ήταν ό,τι πιο άγριο έχω ζήσει στη ζωή μου. Βίωσα τον θάνατό του σαν να ήταν παιδί μου και θα το φέρω βαρέως σε όλη μου τη ζωή».

Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στενά στους «Δυο Ξένους» ως μητέρα και γιος και είχαν ένα ξεχωριστό δέσιμο. Ο χαμός του Νίκου Σεργιανόπουλου, όμως, πριν από 10 χρόνια ήταν για την Ντίνα Κώνστα ένα μεγάλο σοκ που δεν θα ξεπεράσει ποτέ.

 

Δειτε Επισης

Σοκάρει η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη: «Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έμαθα ότι έχω όγκο»
Συνελήφθη γνωστός τράπερ Kidd, στην Κηφισιά - Αρνήθηκε τον έλεγχο των αρχών
Ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια
Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη μετά τις αντιδράσεις για την «αγνώριστη Παπαρίζου»
Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - Όσα δήλωσε η σύζυγός του
Ο Στράτος Τζώρτζογλου διαψεύδει στο τις φήμες χωρισμού από τη Σοφία Μαριόλα
Σοφία Μπεκατώρου: «Η καταγγελία μου παραγράφηκε, το τραύμα είναι άχρονο»
Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: «Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το “φευγιό” των γύρω μου»
Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι πιο πλούσιος από μένα»
Άννα Κουτσαφτίκη: «Καταλαβαίνουμε το γελοίο του ανθρώπινου είδους; Υπάρχει περιρρέουσα γελοιότητα»