Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Λώρης Λοιζίδης λύγισε, έκλαψε και τους συγκίνησε όλους!

  31/05/2018 12:58
O Λώρης Λοιζίδης λύγισε, έκλαψε και τους συγκίνησε όλους!

O Λώρης Λοιζίδης λύγισε, έκλαψε και τους συγκίνησε όλους!

  31/05/2018 12:58

Ένα τρυφερό και ανθρώπινο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε διάσκεψη τύπου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Για την περίπετεια υγείας του δημοσιογράφου του ΡΙΚ και καλού του φίλου Σταύρου Κυπριανού και την συμβατοτήτα του ιδίου ως συμβατός δότης σε άλλο περιστατικό αναφέρθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Λώρης Λοϊζίδη και η συγκίνηση του ήταν τόσο έντονη που ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. 

Ο δημοσιογράφος του ΡΙΚ είχε διαγνωστεί με αμυλοειδική νευροπάθεια ωστόσο βρέθηκε δότης που του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, με την περιπέτεια την οποία έζησε να συγκινεί ιδιαίτερα και τον ίδιο να υπενθυμίζει μετά την περιπέτεια του και με κάθε ευκαιρία ότι πολύ απλά όλοι μπορούμε να σώσουμε ζωές. 

Ο Λώρης Λοιζίδης, μετά την συμβατότητα του ως δότης μυελού των οστών ήταν η αιτία ένας άνθρωπος να σωθεί. " Όλα ξεκίνησαν με μια απλή εξέταση σάλιου, αυτός ο άνθρωπος τώρα είναι καλά και είναι στη ζωή χάρη στο ότι έγώ αφιέρωσα δέκα λεπτά από την ζωή μου" δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο ηθοποιός. 

Την στιγμή που ο Λώρης Λοιζίδης δακρύζει απαθανάτισε η δημοσιογράφος Σταυριανή Κωνσταντίνου με την ανάρτηση της στο facebook να αναφέρει: 

"Συγκινητική στιγμή όταν ο Λώρης Λοιζιδης προσπάθησε να αναφερθεί στην περιπέτεια της υγειας του αγαπημένου μας Σταυρου Κυπριανου! Τα δάκρυα σου Λωρη μου ευτυχώς είναι δάκρυα χαράς γιατί όπως εσυ είπες σήμερα κάποιος άνθρωπος προτού φύγει θέλησε να δηλώσει την επιθυμία του να γίνει μεταθανάτιος δότης!"

μ
 

Διαβάστε επίσης:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας