H Aστέρω εξήγησε γιατί ζητά από τον Λούη Πατσαλίδη να χάσει βάρος!

Η σύζυγος του Λούη Πατσαλίδη, Αστέρω Κυπριανού, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town όπου και μίλησε για την σχέση της με τον παρουσιαστή, το γάμο τους και τα... κιλά του! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ανάμεσα σε άλλα, η σύζυγος του Λούη Πατσαλίδη μίλησε για το πρώτο τους ραντεβού και τη διαφορά ηλικίας που έχουν! Εξήγησε ότι διοργάνωσαν τον γάμο τους μέσα σε μόλις 15 μέρες ενώ εξήγησε γιατί ζητά από τον Λούη να χάσει βάρος. 

Πώς γνωριστήκατε; 

Η πρώτη μας γνωριμία έγινε σ' ένα κλαμπ. Μόλις με είδε με ερωτεύτηκε. Σίγουρα κι εγώ είδα κάτι σε εκείνον που με έλκυσε. Παρόλο που δύσκολα έλεγα το ''ναι'' σε κάποιο ραντεβού, ο Λούης είπε τη μαγική λέξη κι εγώ δέχτηκα.

Και ποια ήταν αυτή η λέξη;

Μου ζήτησε να πάμε για φαγητό. (γέλια) Τότε, δεν ήταν στα κιλά που βρίσκεται σήμερα.

Τι θυμάσαι από το πρώτο σας ραντεβού;

Όταν ήρθε να με πάρει από το «Σατιρικό θέατρο» που δούλευα, πήγαμε για φαγητό και καθώς τρώγαμε τον ρώτησα «πόσο χρόνων είσαι;». Μόλις μου είπε την ηλικία του, δέθηκε το στομάχι μου κόμπος, άφησα το μαχαιροπίρουνο κάτω και δεν μπορούσα να βάλω άλλη μπουκιά στο στόμα.

Δηλαδή, πόσο χρονών ήταν;

Μου είπε ότι ήταν 22 ετών. Και κατευθείαν, σκέφτηκα: «Τι κάμνω εγώ με τον μιτσή;». Βέβαια, εγώ σταμάτησα να τρώω, αλλά ο Λούης συνέχισε κανονικά το φαγητό του. Εκείνο το βράδυ, θα μπορούσε να έτρωγε και το δικό μου.

Πόσα χρόνια διαφορά έχετε;

Πέντε χρόνια. Αυτός, τότε, ήταν 22 κι εγώ 27. Τι λες τώρα; Ήταν πάρα πολύ μωρό για μένα, αν σκεφτείς ότι είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο τμήμα ιστορίας-αρχαιολογίας και μετά στο θέατρο. Εξωτερικά, φαινόταν πολύ μεγαλύτερος, παρόλο που δεν ήταν τόσο εύσωμος όσο σήμερα.

Μετά από πόσα χρόνια σχέσης παντρευτήκατε;

Μετά από τέσσερα χρόνια. Δεν ήταν σκοπός μας, φυσικά, να γίνει άμεσα ο γάμος. Λόγω της ασθένειας της μητέρας του Λούη, έπρεπε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις και να επισπεύσουμε τις διαδικασίες. Εννοείται ότι δεν το έχουμε μετανιώσει.

Σε πόσο διάστημα έγινε όλο αυτό;

Μέσα σε δεκαπέντε μέρες.

Προλάβατε;

Παραμονή του γάμου και το νυφικό δεν ήταν έτοιμο, αυτό μόνο σου λέω.

Λίγο αργότερα η συζήτηση στράφηκε στην συνεχή προσπάθεια του Λούη Πατσαλίδη να χάσει βάρος, τα ψέματα που της λέει μέσα - μέσα για το τι τρώει και εξήγησε γιατί θα ήθελε ο σύζυγος της να χάσει βάρος. 

Μαγειρεύει; 

Έμαθε να τηγανίζει αυγά, αλλά όχι με μεγάλη επιτυχία.Ξέρει όμως να φτιάχνει μακαρόνια. Έστω και με αυτόν τον τρόπο φροντίζει τα παιδιά. 

Ποια είναι η μεγαλύτερή του επιτυχία στην κουζίνα; 

Εννοείται το delivery. Και βάζει και τα μωρά στο 'κόλπο'. Αλλά ο 'χαζούλης' μου ξεχνάει τα κουτιά της πιτσαρίας έξω από το σπίτι και τα βρίσκω. Μια φορά θυμάμαι όταν τον ρώτησα: "Λούη μου, έφαγες κάτι;" και απάντησε αρνητικά, γυρίζει ο μικρός μας γιος, που ακολουθεί τα χνάρια του και λέει "Έννεν μάμμα. Άκουσα το κουδούνι που χτύπησε και ο παπάς πλήρωσε τον κύριο που ήρθε με την μοτόρα". 

Τι σε εκνευρίζει περισσότερο σε αυτό;

Που λέει όλα αυτά τα αθώα ψεματάκια και που δεν ακολουθεί μια σωστή διατροφή. Θέλω να χάσει κιλά για την υγεία του περισσότερο και όχι για την εξωτερική του εμφάνιση. Αν ήταν ελεύθερος ας έκανε ο,τι γούσταρε. Από τη στιγμή που έχει γυναίκα και παιδιά πρέπει να προσέχει.  

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega