Διάσημοι ηθοποιοί που απολύθηκαν από ταινίες και οι αντικαταστάτες τους!

Σε απέλυσαν από τη δουλειά σου και νιώθεις ένα τίποτα; Μην απελπίζεσαι, δεν είσαι ο πρώτος άνθρωπος, ούτε ο τελευταίος που χάνει τη δουλειά του και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Μέχρι και οι celebrities απολύονται και έχουμε τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα για να σου το αποδείξουμε.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ίσως έτσι ταυτιστείς με τον Ryan Gosling ή την Anne Hathaway που και αυτοί σαν όλους τους άλλους αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από το χώρους εργασίας τους κάποια στιγμή της ζωής τους. 

Samantha Morton, Her (2013)

Η Βρετανίδα ηθοποιός γύρισε όλες τις σκηνές για το ρόλο της Samantha, του συστήματος που ερωτεύεται τον Joaquin Phoenix στην ερωτική ταινία επιστημονικής φαντασίας «Her». Αλλά στο post-production, ο σκηνοθέτης Spike Jonze συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και γι’ αυτό προσέλαβε την Scarlett Johansson. 

Ryan Gosling, The Lovely Bones (2009)

 

Για την ταινία «The Lovely Bones» του Peter Jackson, ο Ryan Gosling έβαλε 27 ολόκληρα κιλά και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι έφτασε στο σημείο να λιώνει οικογενειακές συσκευασίες παγωτών και να τις πίνει. Όταν εμφανίστηκε στο γύρισμα ο σκηνοθέτης δεν εντυπωσιάστηκε από την αφοσίωσή του και του είπε «Τι είναι αυτό;». «Είχαμε τελείως διαφορετική γνώμη για το πώς θα έπρεπε να δείχνει ο χαρακτήρας» δήλωσε ο Gosling στο Hollywood Reporter. «Κι έτσι κατέληξα να είμαι χοντρός και άνεργος» είπε χαρακτηριστικά. Ο Gosling αντικαταστάθηκε από τον Mark Wahlberg. 

Anne Hathaway, Knocked Up (2007)

H Anne Hathaway ήταν αρχικά η ηρωίδα της ταινίας «Knocked Up». Αλλά πριν ακόμα αρχίσουν τα γυρίσματα η Hathaway απομακρύνθηκε λόγω διαφωνιών. Οι φήμες λένε ότι είχε κάνει θέμα για μία σκηνή γέννας που υποτίθεται ότι θα έδειχνε τα γεννητικά της όργανα. Όταν η ηθοποιός απομακρύνθηκε από το project τον ρόλο πήρε η Katherine Heigl, η καριέρα της οποίας πήρε ανοδική πορεία. 

James Purefoy, ‘V for Vendetta’ (2006)

Και ποιος δεν έχει δει την ταινία «V for Vendetta»…Ήξερες όμως ότι έγιναν έξι εβδομάδες γυρισμάτων με πρωταγωνιστή τον James Purefoy; Ο ηθοποιός ενσάρκωνε τον επαναστάτη μασκοφόρο «V» και οι φήμες λένε ότι αποχώρησε επειδή δεν ένιωθε καλά να φοράει τη μάσκα κατά τη διάρκεια της ταινίας. Ο Purefoy αντικαταστάθηκε από τον Hugo Weaving. 

Stuart Townsend, The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)

O Ιρλανδός ηθοποιός επρόκειτο να υποδυθεί τον Aragon στην ταινία «The Lord of the Rings» αλλά αντικαταστάθηκε από τον Viggo Mortensen μια μέρα από την αρχική φωτογράφιση επειδή ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί ένιωσαν ότι παραήταν νέος για το ρόλο. Ήταν 27 χρονών. 

Dougray Scott, X-Men (2000)

Ίσως ο Hugh Jackman να μην ήταν τόσο μεγάλο όνομα αν δεν είχαν προηγηθεί μία σειρά από γεγονότα που σχετίζονταν με την ταινία «X-Men». Η αρχική επιλογή για το ρόλο του Wolverine ήταν ο Russell Crowe αλλά είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, οπότε η επόμενη επιλογή ήταν ο Scott. To συμβόλαιο του ηθοποιού περιλάμβανε και sequel και εκεί υπήρχαν κάποιες διαφωνίες με δεδομένο ότι είχε προγραμματίσει να συμμετάσχει και στο sequel του «Mission Impossible». Έτσι, τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από την ταινία και προσέλαβαν τον τότε άγνωστο Hugh Jackman. 

John Candy, Ghostbusters (1984)

O κωμικός John Candy ενσάρκωνε αρχικά το ρόλο του Louis Tully στη θρυλική ταινία «Ghostbusters». Ωστόσο, αποχώρησε σύντομα και αντικαταστάθηκε από τον Rick Moranis. 

Sylvester Stallone, Beverly Hills Cop (1984)

Πολύ διαφορετική θα ήταν η ταινία «Beverly Hills Com» με πρωταγωνιστή τον Sylvester Stallone, όπως ήταν και το αρχικό σχέδιο. Μάλιστα, πριν τον Stallone o ρόλος είχε προσφερθεί στον Mickey Rourke. Όμως ο δύο εβδομάδες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, ο Stallone αποσύρθηκε και τη θέση του πήρε ο Eddie Murphy.  Σύμφωνα, με τον Murphy ο Stllone ήθελε έναν πιο «σκληροπυρηνικό» χαρακτήρα και μετά την απομάκρυνσή του, ο ρόλος ξαναγράφτηκε στα μέτρα του Murphy. 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά