Είναι όντως ο έρωτας τυφλός; Αυτές οι σχέσεις διασήμων το αποδυκνύουν!

Η έκφραση "ο έρωτας είναι τυφλός" ισχύει ακόμα και στην περίπτωση των διασήμων! Όταν ερωτεύονται δεν κοιτούν ούτε ηλικίες, ούτε τις διαφορές που τους χωρίζουν! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

LISA MARIE PRESLEY & MICHAEL JACKSON

Παντρεύτηκαν μυστικά το 1994 και πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ο γάμος της κόρης του Elvis και του βασιλιά της ποπ ήταν διαφημιστικό κόλπο. Η Lisa-Marie αποκάλεσε τις φήμες "μπούρδες" και είπε ότι της άρεσε να είναι δίπλα του και να τον φροντίζει. Σε λιγότερο από δύο χρόνια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. 

CHER & TOM CRUISE

Η Cher συμπεριέλαβε τον Cruise στους τοπ 5 εραστές της. Οι δυο τους είχαν μια σύντομη σχέση, ενώ εκείνος 16 χρόνια μικρότερός της, βρισκόταν στην αρχή ακόμη της καριέρας του. Πολλά χρόνια μετά η Cher ομολόγησε στην Oprah, "Ήμουν τρελή και παλαβή για 'κείνον". 

COURTNEY LOVE & EDWARD NORTON

Η Love παράτησε την ξέφρενη ζωή όταν άρχισε να βγαίνει με τον Norton το 1996, και η "φυσιολογική" σχέση τους κράτησε περίπου τρία χρόνια. Τελείωσε σε μια βόλτα στη Σκωτία όταν η Love άκουσε "δυνατές φωνές" από μακριά. Ήταν οι θαυμαστές των Oasis, που έπαιζαν στο φεστιβάλ του Λοχ Λομόντ. Κι όπως λέει και η Love "Έτυχε εκείνη την ημέρα να γίνεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ του Λοχ που έγινε ποτέ και εμείς τσακωνόμαστε και σκέφτηκα 'Ξέρεις κάτι, άσ' το', και πήγα να δω τους Oasis."

MIA FARROW & FRANK SINATRA

Το χάσμα γενεών κατάφερε να γεφυρωθεί αναπάντεχα το 1966, όταν ο 50χρονος Sinatra παντρεύτηκε την 20χρονη σταρ της τηλεοπτικής σειράς "Peyton Place". (Η πρώην του Sinatra, η Ava Gardner είπε τότε: "Πάντα το ήξερα ότι ο Frank θα καταλήξει στο κρεβάτι με κάποιο αγόρι".) Ο μήνας του μέλιτος δεν κράτησε και το 1968 ο δικηγόρος του Sinatra της παρέδωσε τα χαρτιά διαζυγίου στα γυρίσματα της ταινίας "Rosemary's Baby." Παρόλα αυτά οι δυο τους παρέμειναν φίλοι μέχρι το θάνατο του, το 1998.

BARBRA STREISAND & ANDRE AGASSI

Ο Agassi ήταν στα 20 περίπου και η Streisand σχεδόν 50 όταν άρχισαν να βγαίνουν το 1992. "Είναι πολύ έξυπνος, πολύ εξελιγμένος, μεγαλύτερος από τα χρόνια του", έλεγε εκείνη. Αναφερόμενος στα 28 χρόνια που τους χώριζαν, ο σταρ του τένις είπε, "η δημόσια κατακραυγή κάνει τη σχέση μας πιο ενδιαφέρουσα". Δυστυχώς όμως η σχέση δεν κράτησε και ο Agassi παντρεύτηκε την Brooke Shields, η οποία είναι μόνο πέντε χρόνια μεγαλύτερή του. (Χώρισαν μετά από δύο χρόνια.)

ROBIN GIVENS & BRAD PITT

Όταν η Givens και ο Mike Tyson ήταν στα χωρίσματα, ο πρωταθλητής είδε τη γυναίκα του να μπαίνει στην BMW της με τον Pitt στη θέση του συνοδηγού. Όπως λέει και ο Tyson: "Δεν τους έπιασα ακριβώς στα πράσα, αλλά λίγο πριν από αυτό". Αυτά συνέβησαν το 1989. "Τότε δεν ήταν ο Brad Pitt", λέει ο Tyson. "Ήταν απλώς άλλο ένα τυπάκι". Όπως και να' χει δεν του κρατάω κακία. Γνωριστήκαμε και τα λοιπά και είναι αρκετά εντάξει τύπος". 

ELIZABETH TAYLOR & COLLIN FARRELL

Ο Ιρλανδός ηθοποιός και η απόλυτη σταρ του Χόλιγουντ γνωρίστηκαν στο Νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες όπου γεννήθηκε ο γιος του Farrell και η Taylor νοσηλευόταν μετά από εγχείρηση καρδιάς. Μερικές μέρες μετά ο Farrell έλαβε ορχιδέες και ένα σημείωμα από την Taylor, και μια ιδιόμορφη και πλατωνική σχέση ξεκίνησε. Τα νυχτερινά τηλεφωνήματά τους κράτησαν επί σχεδόν δύο χρόνια, μέχρι το θάνατο της Taylor το 2011.

LANA TURNER & JOHNNY STOMPANATO

"Η θεά και ο γκάνγκστερ" είχαν μια θυελλώδη σχέση στα τέλη της δεκαετίας του '50 η οποία έληξε πολύ άσχημα μια νύχτα το 1958 όταν η 14χρονη κόρη της Turner σκότωσε με μαχαίρι τον Stompanato υπερασπιζόμενη τη μητέρα της. Η κοπέλα απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες λόγω αυτοάμυνας. 

LARA FLYNN BOYLE & JACK NICHOLSON

Οι έρωτες του Nicholson έχουν μείνει στην ιστορία, αλλά η σχέση του με τη σταρ της σειράς "Twin Peaks" Lara Flynn Boyle έκανε θραύση στα μήντια. Η Lara, ήταν τότε 29 ετών και είχε σχέση με τον David Spade όταν ξεκίνησε η σχέση της με τον Jack κι εκείνος ήταν 62. Το ζευγαρι εμφανίστηκε μαζί στα βραβεία Έμμι το 1999 και έμεινε μαζί μέχρι το 2000. 

WHOOPI GOLDBERG & TED DANSON

Η Goldberg και ο Danson γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Made in America" το 1993 και προκάλεσαν σκάνδαλο όταν άρχισαν να βγαίνουν μαζί καθώς ο σταρ του "Cheers" ήτα παντρεμένος με την παραγωγό Casey Coates. Μέσα σε ένα χρόνο είχαν χωρίσει και λέγεται ότι όταν ο Ted παράτησε την Whoopi εκείνη ήταν απαρηγόρητη. 

MARILYN MONROE & ARTHUR MILLER

"Ο αυγοκέφαλος παντρεύεται την κλεψύδρα" έγραψαν οι εφημερίδες το 1956 όταν ο συγγραφέας του "Ο Θάνατος του Εμποράκου" παντρεύτηκε την σέξι σταρ του "Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές." Η Monroe ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό για τον Miller. Παρόλα αυτά το αταίριαστο ζευγάρι χώρισε μετά από πέντε δύσκολα χρόνια γάμου. 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»