Μας έκλεψαν την Ελένη! Η Φουρέιρα ανήκει πια στην Sony Music (International)!

Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην φετινή Eurovision από την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego, άνοιξαν οι δρόμοι για διεθνή καριέρα για την γνωστή τραγουδίστρια.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πριν από περίπου δύο μέρες όπως έγινε γνωστό, στο πακέτο τραγουδιών που εξασφάλισε η Sony Music (International) είναι και το Fuego της Ελένης Φουρέιρα. Εκτός από το Fuego η Sony Music εξασφάλισε και άλλα κομμάτια από το φετινό διαγωνισμό, μεταξύ αυτών και τη συμμετοχή της Τσεχίας.

Αρχικά μετά την Eurovision το Fuego και η καριέρα της φετινής εκπροσώπου της Κύπρου έφτασαν στα ύψη! Συγκεκριμένα το Fuego σκαρφάλωσε σε διεθνή charts των Itunes (17 χώρες), Spotify (20 χώρες) και Apple Music (31 χώρες) σε πολλές χώρες. Επίσης η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε πολύ στο global ranking αγγίζοντας καλλιτέχνες όπως η Nicki Minaj και η Beyonce! Επομένως ένα τέτοιο επαγγελματικό βήμα με την Sony Music ήταν αναμενόμενο!

Να σας ενημερώσουμε  πως στο δυναμικό της Sony Music ανήκουν και έχουν υπάρξει  καλλιτέχνες όπως οι: Alicia Keys, Beyonce, Britney Spears, Camila Cabello, David Guetta, Calvin Harris, Justin Timberlake, Katy Perry κλπ. Κάποιοι από τους Eurostars που κατάφεραν να συνεργαστούν με την Sony Music είναι οι Mikolas Josef, Conchita Wurst, Jessica Mauboy κλπ.

Όσον αφορά Έλληνες καλλιτέχνες, λίγοι από αυτούς κατάφεραν να συνεργαστούν μόνο με το ελληνικό παράρτημα της Sony Music (Άννα Βίσση, Αντώνης Ρέμος, Έλενα Παπαρίζου, Ήβη Αδάμου, Καίτη Γαρμπή κλπ). Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η μόνη τραγουδίστρια με καριέρα στην Ελλάδα που κατάφερε να υπογράψει διεθνές δισκογραφικό συμβόλαιο ήταν η Έλενα Παπαρίζου με την Universal Music!

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε το παράρτημα της Sony Music στην Πολωνία μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

Η Ελένη Φουρέιρα σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει πως είχε πάρα πολλές νέες επαγγελματικές προτάσεις και ανέφερε πως έρχονται καινούρια ελληνικά και αγγλόφωνα singles, καθώς και ξενόγλωσσο άλμπουμ. Σχετικά με τις εμφανίσεις της ανέφερε:

«Θα λείπω συνέχεια, αλλά πάντα θα είναι στην Αθήνα η βάση μου. Πού να πας πιο όμορφα;»

Η νέα της συνεργασία σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την συνεργασία της με την Panik Records καθώς η συνεργασία τους ανανεώθηκε λίγο πριν την Eurovision.

Ας ευχηθούμε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες στην Ελένη Φουρέιρα καθώς πλέον θα ανήκει στο δυναμικό της διεθνούς φήμης Sony Music! Η Ελένη Φουρέιρα είναι η μόνη τραγουδίστρια με καριέρα στην Ελλάδα που έχει καταφέρει να συνεργαστεί με αυτή την δισκογραφική εταιρεία. Είμαστε σίγουροι πως θα μας κάνει για ακόμη μια φορά υπερήφανους.

Σε νέα της συνέντευξη στο περιοδικό People και τον από τον Μαρίνο Βυθούλκα τόνισε: 

Η Αλβανία στήριξε πολύ την Ελένη Φουρέιρα. Ακόμα και στον ημιτελικό οι περισσότερες σημαίες που κυμάτιζαν, όση ώρα έκανε το performance της στη σκηνή, ήταν αλβανικές.

«Εννοείται. Ξέρουν τι έχω περάσει στη ζωή μου και χάρηκαν, διότι επιτέλους νιώθω ελεύθερη και μπορώ να είμαι ειλικρινής. Μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο, μια δημοσιογράφος με ρώτησε “Στενοχωρήθηκες που η Αλβανία δεν σου έδωσε το 12άρι;”. Ακόμα κι εκεί ήθελαν να δημιουργήσουν μια ίντριγκα από το πουθενά. Στον τελικό η Αλβανία μού έδωσε το 10άρι και την υπερευχαριστώ και το 12άρι το έδωσε στην Ιταλία που την εκπροσωπούσε ο Ermal Meta, ο οποίος κατάγεται κι αυτός από το Φιέρ της Αλβανίας. Την επόμενη μέρα τα sites έγραφαν “Η Αλβανία δεν στήριξε την Ελένη”. Η δημοσιογράφος, όμως, θα έπρεπε επίσης να γνωρίζει πως η ελληνική επιτροπή μού έδωσε στον ημιτελικό 7 και η αλβανική 12. Αυτό ήταν κάτι που με στενοχώρησε πολύ» λέει με ειλικρίνεια.

«Περίμενα πως ο κόσμος θα με φτάσει στην κορυφή»

Τη βραδιά του τελικού ήταν αποφασισμένη να σαρώσει τη σκηνή. Κάτι που έκανε με απόλυτη επιτυχία, καθώς κατέκτησε με άνεση τη δεύτερη θέση στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision.

«Ο κόσμος ούρλιαζε από κάτω και λίγο πριν βγω είπα από μέσα μου πως κανείς δεν θα μου πάρει αυτό που με κόπο έχω κατακτήσει. Θεωρώ πως στον τελικό ήμουν καλύτερη από τον ημιτελικό. Επίσης, περίμενα πως στις ψήφους των επιτροπών θα ερχόμασταν πέμπτοι, όπως περίμενα πως ο κόσμος θα με φτάσει στην κορυφή».

Ωστόσο έφτασε πολύ κοντά στην πηγή και δεν ήπιε νερό, υπό την έννοια πως δεν κατέκτησε την πρωτιά, αλλά τη δεύτερη θέση. Αυτό ήταν κάτι που μέσα της την πείραξε;

«Δεν σκεφτόμουν τίποτα εκείνη τη στιγμή. Ήξερα πως θα είμαι στην τριάδα και είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτό που κατάφερα. Εκπροσωπώντας την Κύπρο, κατέκτησα κάτι πάρα πολύ δύσκολο, που δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Για τον κόσμο βγήκαμε πρώτοι. Με τη δεύτερη θέση χάρηκα, σαν να ήταν πρώτη. Έκλαιγα, γιατί ήταν ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα».

Και η Ισπανία φαίνεται να τη λατρεύει, μιας και της έδωσε το 12άρι στον τελικό. Μάλιστα, δίπλα της βρέθηκε και ο σύντροφός της, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Alberto Botía, ο οποίος τη στήριζε διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο άνθρωπός μου ήρθε εκεί για να με στηρίξει και το έκανε για μένα και όχι για τα media. Ένιωσα πολύ όμορφα που ήρθε, απλά θέλω να κρατήσω μακριά από όλο αυτό την προσωπική μου ζωή. Ο Alberto είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να εκτίθεται στα ΜΜΕ και σαφώς δεν ήρθε στη Λισαβόνα για να βγάλουμε φωτογραφίες. Με το αποτέλεσμα ήταν πολύ χαρούμενος, όπως και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου. Ύστερα από τον τελικό μίλησα με την οικογένειά μου. Με πήραν τηλέφωνο και έκλαιγαν. Μου έλεγαν συνέχεια “Για μας είσαι η νικήτρια”. Αυτό ήταν για μένα το μεγαλύτερο δώρο» καταλήγει.
 

H Eurovision τελείωσε και αναρωτιέμαι ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. «Δεν θα εμφανιστώ σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, αλλά θα κάνω πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο μου single με τίτλο “Καραμέλα” από την Panik, ένα δροσερό καλοκαιρινό και χορευτικό τραγούδι».

Φέτος, δεν προβλέπεται να κάνει διακοπές, αλλά θα είναι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι.

«Δεν με νοιάζει καθόλου, γιατί απέδειξα στον εαυτό μου πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο σε αυτή τη ζωή. Με δουλειά, σεβασμό και αγάπη όλα μπορείς να τα πετύχεις. Ήταν όνειρο ζωής αυτό που βιώνω».

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision