Καταπάτησε το πρωτόκολλο ο Harry! Αντέγραψε νυφικό ελληνίδας superstar η Meghan!

Είναι ήδη Δευτέρα και έχουν περάσει δύο ημέρες από τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Meghan Markle σε μία τελετή παραμυθένια, όπως ακριβώς και η αγάπη τους. Συγκινήθηκαμε, κλάψαμε και θα θυμόμαστε για πάντα το «Είσαι υπέροχη» και το βλέμμα που της έδωσε ο Harry, την στιγμή που στάθηκε δίπλα του νύφη.

 

 

Κι ενώ υπήρξαν πολλά πράγματα και στιγμές που μας έκαναν να δακρύσουμε ή και να γελάσουμε κατά την διάρκεια του γάμου, όσο ο Harry αντάλλαζε όρκους με τη Meghan, σημείωνε παράλληλα μία ακόμη πρωτιά. Και επειδή σε βλέπουμε μπερδεύτηκες κάπως σου εξηγούμε ευθύς. Όπως σίγουρα παρατήρησες ο Δούκας του Sussex, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα William ήταν τελείως αξύριστος. Εντάξει σίγουρα τα είχε περιποιηθεί κάπως τα γένια του.

Και θα μας ρωτήσεις και τι έγινε που ήταν αξύριστος και δίκιο θα έχεις αφού μάλλον δεν γνωρίζεις, πως απαγορεύεται δια νόμου βασιλικό μέλος να παντρεύεται και να μην έχει ξυρίσει τα γένια του. Ο Harry όμως το έκανε και αυτό –μέσα σε πολλά άλλα-. Μετά από 125 (!!!) χρόνια ο μικρός γιος της Diana, έγινε το πρώτο βασιλικό μέλος που παντρεύτηκε έχοντας γένια και αυτό πάντα αφού είχε πάρει την συγκατάθεση της γιαγιάς και Βασίλισσας Ελισάβετ.

Και λογικό να του το επιτρέψει, αφού γνωρίζουμε πως είναι ο αγαπημένος της και δεν του χαλάει κανένα απολύτως χατίρι. Για την ιστορία να σου αναφέρουμε πως ο πρώτος γαλαζοαίματος που παντρεύτηκε αξύριστος ήταν ο George V (άκα ο πέμπτος), εγγονός της βασίλισσας Βικτώριας και προ προ παππούς του Harry και του William (παππούς της βασίλισσας Ελισάβετ).

Αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, έλαβε χώρα η γαμήλια δεξίωση του πριγκιπικού γάμου ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και την 36χρονη αγαπημένη του Meghan Markle, που πλέον έλαβε τον τίτλο της Δούκισσας του Sussex. 

H δεξίωση έλαβε χώρα στην αγροτική κατοικία του 17ου αιώνα Frogmore στο πάρκο του κάστρου του Windsor και μιας και είναι τμήμα της περιουσίας της βασίλισσας, ανοίγει για το κοινό μόνο τρεις ημέρες το χρόνο.

Από τις 7 το απόγευμα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, 200 εκλεκτοί καλεσμένοι του δούκα και της δούκισσας του Sussex, διασκέδασαν στο γαμήλιο πάρτι. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φωτογραφίες αρραβώνων του Harry με τη Meghan πάρθηκαν στους κήπους του εν λόγω σπιτιού.

Για την δεξίωση, η Meghan προτίμησε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα με λαιμόκοψη halter, δημιουργία της Stella McCartney που άφηνε τους γυμνασμένους ώμους της ακάλυπτους ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαλαρό κότσο. Τα σατέν γοβάκια της ήταν Aquazurra με μπλε σόλες, για να έχει το κάτι μπλε στην εμφάνισή της. Μάτι έβγαζε το σμαραγδένιο δαχτυλίδι της δούκισσας που άνηκε στην ίδια την πριγκίπισσα Diana, το οποίο δώρισε ο Harry την ημέρα του γάμου στην αγαπημένη του.

Την απόσταση 800 μέτρων ως την γαμήλια δεξίωση, το πριγκιπικό ζευγάρι διένυσε μέσα στο σπορ vintage αυτοκίνητο- Jaguar- του Harry, ο οποίος έδειχνε σαφώς πιο χαρούμενος και καθόλου αγχωμένος. Το αυτοκίνητο με πινακίδα E19 05 18, σημάδι του γάμου τους, είναι φτιαγμένο το 1968 αλλά έχει πια μετατραπεί σε ηλεκτροκίνητο.

Αρχικά, οι 200 εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν καθιστό δείπνο, με οργανικής προέλευσης πιάτα, επιμελημένο από τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος πλήρωσε γι' αυτό το συνολικό κόστος.

Το πάρτι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Idris Elba να αναλαμβάνει το ρόλο dj και τα πυροτεχνήματα να καλύπτουν τον ουρανό γύρω στις δύο τα ξημερώματα.

Οι νεόνυμφοι φαίνεται πως έκαναν σπουδαία είσοδο στο πάρτι με το τραγούδι “I Wanna Dance With Somebody", που είναι αγαπημένο της Markle. 
Στο πάρτι καλεσμένες ήταν οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, ο George και η Amal Clooney, ο Tom Hardy, η Serena Williams και άλλοι στενοί φίλοι του ζευγαριού. 
Ομιλίες έβγαλαν πολλά αγαπημένα πρόσωπα των νεόνυμφων αλλά και η ίδια η Markle και ο κουμπάρος του ζευγαριού, πρίγκιπας William, που όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail η ομιλία του ήταν ιδιαίτερα καυστική.

Φυσικά, από το πάρτι, δεν θα μπορούσε να λείπει και θεματικό κοκτέιλ με τον ευρηματικό τίτλο "Όταν ο Harry γνώρισε τη Meghan", παράφραση της διάσημης ταινίας "Όταν ο Harry γνώρισε τη Sally". 

Γύρω στα μεσάνυχτα οι καλεσμένοι απόλαυσαν μπεργκεράκια, ενώ ο Elton John όντως τραγούδησε και όχι, δεν είχαμε κάποια performance από τα Spice Girls. Τουναντίον, special ρόλο διασκεδαστή είχε ο James Corden o γνωστός παρουσιαστής. 

Τέλος, φημολογείται πως μετά το πάρτι, κάποιοι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα πριβέ πάρτι πίσω στο Λονδίνο!

Ανάμεσα σε άλλα αποκαλύφθηκαν και οι μπομπονιέρες που έδωσε στους καλεσμένους του το ζευγάρι. Ουσιαστικά πρόκειται για τσάντες, οι οποίες είχαν τα αρχικά των νεόνυμφων, καθώς και την ώρα και την ημερομηνία που τελέστηκε ο γάμος. Το εσωτερικό τους ήταν «εξοπλισμένο» με πολλά μικρά δώρα για τους καλεσμένους.

Οι τσάντες, λοιπόν, περιείχαν ένα γιγάντιο νόμισμα σοκολάτας, ένα κουλουράκι, έναν μαγνήτη ψυγείου και ένα κουπόνι με 20% έκπτωση στο κατάστημα δώρων του κάστρου!

Κι επειδή το ζευγάρι φαίνεται να είχε προβλέψει για τα πάντα, η τσάντα είχε εκτός των παραπάνω κι ένα μπουκάλι νερό από το κάστρο Windsor καθώς το πρόγραμμα του γάμου.

Την τσάντα αυτή έλαβαν και τα 2.640 συνολικά άτομα που καλέστηκαν από το ζεύγος, δίνοντάς τους έτσι την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον γάμο μέσα στο κάστρο.

Τα βλέμματα όπως ήταν φυσικό έκλεψε η νύφη και το υπέροχο νυφικό της, από τον Οίκο Givenchy. Για το σχέδιο του νυφικού, το Παλάτι μας ενημέρωσε πως η 36χρονη ηθοποιός, που πλέον φέρει τον τίτλο της Δούκισσας του Sussex δούλεψε στενά επί μήνες με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου, Clare Waight Keller. Έλα όμως που το νυφικό της Meghan κάτι μας θύμισε!

Βρισκόμαστε 52 χρόνια πριν, στις 18 Ιανουαρίου 1965 οπότε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη παντρέυεται στους Δελφούς το Δημήτρη Παπαμιχαήλ. 

Η Αλίκη επιλέγει λευκό νυφικό με ουρά,  μοντέλο του Οίκου Givenchy, που ήταν ραμμένο στην Ελλάδα σε διαπιστευμένο ραφείο με οδηγίες, σχέδια και πατρόν που έστειλε ο ίδιος ο γαλλικός οίκος. Εσύ βλέπεις την ομοιότητα ανάμεσα στα δύο νυφικά;

Πάντως, για την ιστορία, η Meghan θύμιζε ακόμα μία πριγκίπισσα, αυτή του Disney. Μιλάμε για τη διάσημη Σταχτοπούτα!

 

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε για τέταρτη φορά το ίδιο φόρεμα σε ένα επίσημο γεγονός. Η Κέιτ Μίντλετον αντί να... αγοράσει κάτι καινούργιο για το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν επέλεξε να φορέσει  το φόρεμα-παλτό του οίκου McQueen, το οποίο φόρεσε για πρώτη φορά το 2015 στη βάφτιση της κόρης της, Σάρλοτ, στα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2016 και πέρσι για την 100η επέτειο της Μάχης του Passchendaele στο Βέλγιο τον περασμένο Ιούλιο.

Η μόνη διαφορά είναι ότι τις δύο προηγούμενες φορές το φόρεμα ήταν άσπρο, ενώ στο γάμο του κουνιάδου της επέλεξε μία πιο ανοιχτή μπεζ απόχρωση. Βεβαίως υπάρχει εξήγηση για το λόγο που η Κέιτ επιμένει στο συγκεκριμένο φόρεμα καθώς ήθελε να είναι λιτή και απέριττη και να μην κλέψει στιγμή από τη λάμψη της συνυφάδας της πλέον Μέγκαν. 

Η Κέιτ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κομψές γόβες Jimmy Choos και καπέλο Philip Treacy.


Η Κέιτ στο γάμο του Χάρι 


Η Κέιτ το 2017


Η Κέιτ το 2016


Η Κέιτ το 2015
 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party